Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Ioana

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI, ADELA SI ROXANA!! SA VA TRAIASCA PRINTISORII!!!

Marrycalu, felicitari pentru Robert, care se ia la intrecere cu Serghei!

V-am trecut datele pe listuta!

Magg, Ina, o sa pun si povestile voastre pe web. Multumim pentru ele!!

Maine avem in program sa mergem la Institutul de Hematologie, pentru o investigare in privinta incompatibilitatii de grupa sanguina intre mine si sot, iar apoi sa discutam cu medicul pediatru.

Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Camelia.t felicitari pt baietelul tau Andrei. Chiar ne intrebam cum iti este??? Sa fitzi sanatoshi si voioshi. Numai bine.

Fetelor vretzi sa spunetzi ca eu sunt cap de lista??? Wow am niste emotzii. Dar semne de nastere nu prea. .

Betty13ro tu ce faci? Ai nascut, ceva noutatzi?

O sa intru mai tarziu cu noutatzi despre vizita la doctor.

Diana 39 si 4 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Mag, Ina, povestile voastre sunt pe web. Puteti verifica daca totul este in regula.

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html" target="_blank">Povestile mamicilor de mai - iunie 2006

Am vrut sa deschid un nou capitol, dar mi-am amintit ca acum incercam sa scriem cate 20 de pagini pe capitol.

Pupici,
Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Hello mamici si burtici!!! Multumim pt galerie si pt. urarile de bine.
Felicitari noilor mamici!
Am ajuns si noi acasa in sfarsit ca ne-am cam saturat in spital. Am nascut pe 25-05-2006, ora 10:40 prin op. cezariana un baielel pe nume Octavian Radu de 3500 kg. 52 cm Apgar 9/10 cu dr. Olaru Constantin la Maternitatea Odobescu Timisoara
Rog pe cea care se ocupa cu listuta sa corecteze si datele mele.
Am iesit la cerere ca n-au vrut sa ne lase. Bebe e bine insa cu mine e o problema, tot fac febra intr-una si nu putin ci 40 de grade cu frisoane de tremura toata cladirea cu mine. Nu se stie de la ce vine febra asta mare, mi-au facut toate analizele, nu mi-au gasit nimic. Febra scade dupa 2 fiole de algocalmin, gentamicina, ampicilina, cefor si metronidazol perfuzabil, iar dupa 6 ore febra e la loc. Cu starea asta ma chinui de martea trecuta. M-au intrerupt din alaptat, am suferit ingrozitor.
Va pe toate

Adriella cu Octavian Radu

Mergi la inceput

FELICITARI ADRIELLA!! SA CREASCA MARE OCTAVIAN RADU!!

Imi pare rau de problemele de sanatate pe care le ai . Poate mamicile cu mai multa experienta, te pot ajuta.

Te trec imediat pe listuta!

Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
La noi cam greu cu netu.
In primul rind LA MULTI AN PENTRU MAYA S IRINA-GABRIELE PENTRU O LUNITA.Felicitari noilor mamicuti Cocutica , Zuzi si Monnica, sa va traiasca puiutii Elena, Lavinia Ileana si AlexandruBogdasa creasca mari si sanatoase sis a va aduca numai bucurii.
Lyly bine ai revenit acasa cu bb Alexandru.
Neda felicitari pentru luptatorul Mihaita.
Bogdana, mie mamica mia zis ca fratemiu tot nu putea anina sinul, dar daca il apuca repede il scapa, a fost la medic si sa dovedit ca liba era prinsa dedesubt mai mult decit trebuia, dim acesta cauza era si pericolul de a nu putea zice mai tirziu litera “r”, si ia taiat putin din prinsatura limbii, dupa care baiatu putea suge bine si numai scapa sinul.Acum ion u stiu poate si la tine sa fie tot asa problema.
Multumim Diana79 si Virgi pentru aprecierea odorasului.Virgi asta ea camera de travaliu si de nastere, crezi ca atunci mai vedeam eu prize?Sincer am vazuto si eu abia in poza.
Iulyp daca nu am scris inseamna ca nu erai pe acolo, eu citeam si imi notam cine si ce a zis, apoi am transcris doar, dar iti multumesc, stiu ca te gindeai la mine, si multumesc si pentru pupic si de la mine.
Zax, eu mincam tot odata putina ciocolata, alone si sprote(poti sati inchipui ce gust avea), cit priveste sexul sotu la service asa ca doar seara se putea ceva.Despre primblare eu doar ultimele doua saptamini am stat in casa asa umblam ca bezmetica, asta nu ajuta la deschiderea colului ci antreneaza muschii pentru a naste mai usor.Eu auzisem ca tre sa mai ridici si scarile pe jos, eu toata sarcina doar pe jos si nimic.Chiar cu 2saptamini mai devreme am mai mutat si mobile prin casa, si apa ridicat cu caldarea de 10kg, zic deja se poate ca oricum tre sa nasc, da ea nu vroia sa iasa si basta.
Luana pai cum se putea toti cu paturici da noi fara… Chiar e paturica noastra preferata, si mai avem una bej si o sa o tinem pentru fratior.
Asa ca multumim inca o data pentru paturica.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Multumesc Steluta , te mai rog sa corectezi data mea de nastere este 15-06-1975, UM 21-08-2005, si am nascut cu anestezie generala
Iti doresc sarcina usoara in continuare!

Adriella cu Octavian Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Mesajul anterior era scris de eri da expediat azi cu netul ista.
Asta e mesajul de azi.
MULTI ANI PENTRU ANDREI-IOAN SI NOEMI PENTRU O LUNITA.
Shoricutza sanatate multa Anei si sa revii cit mai curind acasa.
Carmina iam aratat si sotului fotografiile si el faca “Trei crai de la rasarit, si carei pretendentu la fata noastra?”Frumusei toti trei de imi venea sai pap(in sens sai maninc sa nu se creada ca am incurcat literele).
Marrycalu felicitari pentru bb grasunel, sa vedem luna viitoare care mai sus ia Robert ori Serghei.
ROXANA FELICITARI PENTRU BB CATALIN, CAMELIA.T FELICITARI PENTRU BB ANDREI, ADRIELLA FELICITARI PENTRU RADU OCTAVIAN.SA CREASCA MARI SI SANATOSI, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
Zax eu tot luam MgB6 si nos-pa ca cica iminenta de avort, pe urma de nastere prematura, si la urma ma rugam cu ciocolata de ea sa vina sa o vedem.
Vivighe eu am trei saptamini si o leaca, da de vreo saptamina si la mine curge singe rosu intunecat, cind o picatura cind mai mult o leaca.E mai putin ca la ciclu dar este, si culoarea numi place deloc, daca iti spune Alice ceva bate clopotele in tara sa se auda si la mine.
Despre canale infundate, eu cit am stat in maternitate am mers la cabinetul de Fizioterapie, au acolo un aparat cu care iti face masaj, nu e tare dureros(cred nici pe departe decit cu mina), da iti desfunda canalele.Cica da careva impulsuri.Tot acolo era alt aparat de uscare a sfircului, sa mai fid us vreo doua zile imi treceau mai repede ranile.
la toti.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput