Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
carminabulina spune:
A, si azi am realizat o mare chestie...mi-am repus cercelul in buric
. Mare noroc am avut ca nu mi s-a astupat gaura, pacat insa ca va mai trece ceva timp pana imi voi arata iar burta cu tot cu cercelul din ea.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
amiss_zip spune:
Felicitari Roxana Monica Cocutica si Camelia !!
refacere rapida!!!
WOW bine ai revenit LYLY !!![]()
Nu imi vine sa cred ! Acum vorbeati de paturici si gravidute's stuff! Si acum ia...numai mamici p'aici! Sunt tare curioasa cum va arata acest topic cand imi va veni si mie randu'
si sunt penultima pe lista
!
Am sa fiu o rasfatata! Numai experimentate am sa am in jur
!
!
Luana spuneai ca inainte sa nasti ti-ai facut un control pt o secretie de col daca nu ma insel. Te-a trimis Nayel? Trebuie facut? Mie nu mi-a zis nimic!
Se pare ca dupa cum arata lucrurile la noi vom naste intre 29 si 2 iulie cel tarziu. bebica e cu 3-4 zile mai micuta si avea 2000g la 35 s si 4 zile
sper sa fie ok... nu ma deranjeaza daca e mai delicata...sanatoasa sa fie
M-am uitat pe poze! Ce bebelusi draguti! felicitari la toate mamicile! Sa fiti mandre! Eu zic chiar sa va premiati! V-ati premiat cu ceva bun sau dragut pentru asa comori??? Astep sa vad
(in afara de bebe -
). Sau v-a facut sotul vreo surpriza?![]()
Va pup! pe toate!

Andreea cu Petra 36+4 
inaioana spune:
Fete dragi, cititi aici:Povestea eroului nostru Nichita!
Magda 

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
wow super Ioana acum am sa citesc si eu
Super-mami-Magg ai sa vezi, nu super "Ioana", ai gresit "adrisantu'"!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
vivighe spune:
Ioana,Luana...merci
Nu stiu cinr mai intreba de lohii...si pe mine m-au exasperat.La voi ce culoare au la 4-5 sapt.?O tanti mi-a zis ca tre sa fie decolorate da la mine e sange ca la ciclu,mai redus cantitativ,da' culoarea si consistenta aia.O s-o sun si pe Alice
azi sa vad ce zice de chestia asta.N-am sunat-o pana acum ca io asa credeam ca tre' sa fie.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
zax spune:
Ioana multumim 
Magg - totul e bine cand se termina cu bine!!! Nichita a fost de la inceput un luptator incercat. Si a reusit alaturi de parintii lui iubitori. Priveste doar inainte. Tot ce conteaza este ca sunteti bine amandoi!
grasunelu
Carmina ai dreptate. Titanul e cam departe dar cu tramvaiul se ajunge destul de repede. Si noi am fost duminica. E atat de frumos. Plin de trandafiri si de culoare.
E adevarat ca Horia e in termen dar sa nu uitam ca de la 37 de sapt nu am mai luat gynipral si doc mi-a zis ca e posibil sa nasc oricand. Si el e oricum mai mare cam cu o sapt. la ultima eco. Suntem acum in saptamana 39 deci ar fi timpul. Nici nu ma gandesc ca ar mai dura inca doua saptamani.
Asa ca diseara bag plimbari la greu in parc si poate si altceva..
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
amiss_zip spune:
Am vazut...mai greu dar am vazut ![]()
! eh !
Citisem povestea lui Magg...au fost niste parinti puternici si un bebe la fel! Felicitari si multa sanatate!
mai asteptam povestea lui Serghei ce sa facem! 
zax spune:
Carmina - ai fost tare la faza cu cercelu. Bravo!! Inca putin si o sa-l scoti si la plimbare. Ama ce o mai fi facand? Parca si ea avea cercelus....
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
inaioana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Am vazut...mai greu dar am vazut! eh !
mai asteptam povestea lui Serghei ce sa facem!
Nu mai astepta, uite-o aici: Bine ai venit din bultica, Seghei!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici