Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
zax spune:
Camelia.t - bine ai venit acasica. Refacere rapida. Andrei sa fii sanatos si mancacios.
iulyp - ce facem, ca ne vine acuma randu? Cine mai e pe listuta ca mie mi se pare ca sunt multe fete care nu au mai intrat demult. Cam care ar mai fi ordinea? Nu de alta - da' sa nu ma sara [:))]
Cu masina ce sa zic, eu cred ca un geam deschis in fata putin nu are ce sa strice.
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
inaioana spune:
Adela, bine ai revenit! Sa ai un bebe cuminte, sanatos si papacios! Rabdare multa cu pustiul, sa va acomodati repede si usor si..nervi de otel si timp de odihna!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
marrycalu spune:
Multumim Zax si Iulyp,merge bine bebe,asa ne-a zis ieri pediatra,isi tine capul mult mai bine ca un copil de o luna,se sprijina in picioruse,raspunde la zambetele mele cu ...un zambet,mor de dragul lui,la inceput ni sa spus ca arata ca un bebe prematur si acum arata mai bine decat un bebe de 0 luna si putin,si cam asa e,dupa cum stiam eu,sa nascut de 36-37 sapt.cu toate ca medicul pe iesire scrie 38 sapt.,eu stiu cand am ramas insarcinata,de fapt cand avusem ovulatia.
Ma bucur ca-i bine,acum e mai linistit,poate a mai scapat de colici.
Eu am fost programata pentru cezariana la 6 dimineata si la 12,30 noaptea mi sau rupt membranele,de emotie cred.
Marilena si Robert 2 mai 2006
marrycalu spune:
Multumim Inaioana,si bebe al tau e un scump foc,al meu a recuperat in ultima perioada,ca la inceput nu a luat in greutate ca nu se satura din laptele meu.
Marilena si Robert 2 mai 2006
26octombrie spune:
Aura si Zax
, multumesc pentru intelegere!
Vivighe, eu asa fac, pun deasupra, n-are nimic. Dupa ce mi se umple un bib (am luat de la primii pasi, la 30 mii 250 ml, las nitel spatiu, ca la inghet isi mai mareste volumul si bag la congelator. pun data cu marker. trec la urmatorul bib de umplut. evident, din ceea ce mulg, uneori scot, incalzesc si dau supliment, daca ne mai trebe next time, pe langa muls. insa, daca te mulgi, vei ajunge, mai ales la inceput, musai, sa ai mai mult lapte scos decat papa bb, asa ca baga la conge, tine 3-4 luni. nu stii cant iti trebe :-))
Camelia, bine ai revenit! felicitari, sa ai un bebe cuminte si frumushel! 
io am mers cu taxiul de cateva ori si am lasat geamul de la sofer larg deschis, eu stand in spate. mai rau ii face sauna decat geamul deschis, sa stii! indrazneste!! 
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
26octombrie spune:
uite, cat scriam eu a raspuns si Ioana, acelasi lucru! 
gand la gand cu bucurie!
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
carminabulina spune:
Felicitari ROXANA!!!SA-ti traiasca Bebe CAtalin, sa fie sanatos cuminte si...tot ce vrei tu... si tie refacere rapida!
HAi Diana ca tu ai mai ramas din clubul insomniacelor
....
Viviana am descoperit si noi duminica gradina botanica si de acum in colo, in weekend doar acolo ne vom plimba
. Insa in timpul saptamanii va trebui sa-l plimb printre "blocurile gri", am descoperit eu niste alei pline cu tei si salcami (sau ce or fi ei ca foarte frumos mai miros) si ma invart pe acolo ca un coi intr-o caldare dar are bebe aer curat.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
zax spune:
Carminutza - parcul Titan - IOR e departe rau de tine? Ca stiam ca stai pe la Mall. De mine e foarte aproape. Poate ne intalnim pe acolo cand o veni Horia, ca se cam lasa asteptat. ![]()
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
adib spune:
buna fetelor
mai da ce schimbari in lista de pg 1. mai putin si se trage linia de bilant total.
la noi totul e ok. papam de la sin ce ne da mami si completam cu biberon.
apropo. la un moment dat erau comentarii despre parinti si socrii.mai tineti minte?ce vremuri...
m-am cam saturat de socrii. daca ai luat lapte praf de ce ai luat din asta? ca doctorita, vecina noastra spune ca nu e bun. daca ai luat scutece, tu nu vezi ca nu sint bune? erau mai bune celelalte. daca ai spalat hainute, e maibine cu detergent x, ca y ala pt copii nu scoate bine murdaria. ....s.a.m.d.
dar e bine.
am trecut de la lapte milupa la nan. sper sa fie bine ce am facut.
sper sa fie totul ok si la voi.
numai bine va doresc.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
carminabulina spune:
Zax, am fost si in IOR,
duminica trecuta, dar tot cu masina, ca nu stiu sa vin singura pe jos...mie mi se pare oricum departe de mers pe jos cu carutzul pana acolo. Practic nu am nici un parc mai mare foarte aproape de mine, de fapt ar fi Tineretului dar tot fac vreo 40 min. pana acolo. Oricum, stai sa-mi revin eu si sa vezi ce maraton trag in orice parc. Acum inca ma mai misc ca o rata beata si merg incet si obosesc repede
. Iar bebe Horia e in grafic, mai are 2 saptamani si gata
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png