Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
Diana79 spune:
Fetelor care ati nascut normal cu epidural am si eu o intrebare. Dupa ce faci epiduralul te mai potzi misca din pat?? Iti pune sonda?? Ca asa am auzit ca este aici. Mi-e cam frica.
A inceput sa mi se faca o frica rau de tot.
Imi doresc sa-mi vad printzesa f mult dar asa mi-e o frica de nastere. O sa-mi fac eu curaj.
Azi mergem la medic (Marti fiind) sa vedem ce ne zice. Revin mai tarziu acum ma bag la somn ca la noi e inca luni noaptea.
Pupici
Diana 39 si 4 zile cu
Nicole Evelyn
iulyp spune:
Roxa felicitari pt. bebe grasunel. Sa nu aiba colici si sa fie papacios si cuminte.
Diana79 fi optimista ca sa nasti si tu ca Roxa. Conteaza enorm starea psihica. Despre chestia cu epidurala si sonda nu stiu ce sa iti zic pt. ca eu prima data cand am nascut nu am facut epidurala.
Hai fruntica sus si gandeste pozitiv. Acu vad ca ai nascut si tu si n-apuc sa iti fac galerie de nastere rapida ce o sa ai![]()
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Marrycalu sa iti traiasca flacaul grasunel si frumusel. A luat super bine in greutate si lungime.
orice obrajor de Robert oferi.
Luana sa sti ca fiecare avem piticii nostri chiar daca recunoastem sau nu. Asa ca te inteleg cu pesimismul pt. ziua de 6.06. Inseamna ca s-a intamplat ceva f.f. naspa. Uite o
si un gand bun.
POZE
zax spune:
Roxana - felicitari, refacere rapida si mult laptic!!!
Catalin - La Multi Ani! - sa fii sanatos si mancacios !!!

zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
vivighe spune:
Felicitari Roxana!Sa-ti traiasca bebelushul!

Mai...mai am si eu o nedumerire...sa zicem ca io am muls acush niste laptic...il pun la frigider,peste vo 2 ore mai mulg...Ce fac cu asta prospat si caldutz...il torn peste ala rece din frigider?Ca parca nu-mi vine.Pana acum le-am pus separat dar cum nu am foarte multe biberonutze stau si spal si fierb la ele mereu.A...si inca ceva...Ioana am inteles ca folosesti solutia de sterilizat la rece de la chicco.Dupa ce le scoti de acolo...cu ce la clatesti ?Cu apa de la robinet?Ca daca e asa...s-a dus naibii toata sterilizarea la ce giardii si alte cele circula prin apa de robinet din Buc.
Carmina...noi ne plimbam prin gradina botanica...e cel mai aproape de noi(desi si ca sa ajungem acolo tre sa ne deplasam cu masina si e cam nasol ca momentan,pana mai luam o masinutza ,depind de programul sotului.Pe aici prin jurul blocului mai rau o intoxic decat sa o aerisesc.Oricum...daca nu reusim sa iesim afara...o tin destul de mult cu geamul larg deschis)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
zax spune:
Luana te sustin in apatia ta fata de ziua de azi. Si unde mai pui ca este si marti.
si
Diana succes la doctor. Poate o sa fie si la tine ca la Roxana. Ca si ea s-a dus la control si iaca - a nascut!!!
marrycalu sa-ti traiasca voinicelu!
pentru Dariuta.
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
camelia.t spune:
Buna fetelor. Revin dupa o absenta de 2 saptamani. Intre timp a venit si bb - Andrei, pe 24mai, ora 10.10, 3.100 g, 52cm, apgar 9,nastere prin cezariana.Suntem acasa de o saptamana, crestem, incep sa apara adevaratele colici.....ce dor ne era de ele!!! Am avut cateva probleme de adaptare cu pustiul mai mare...e....are 4 ani jumate.....si e gelos!!! Dar incet, incet, ne acomodam si in formula de 4 personaje in acelasi apartament.
Cu timpul stam destul de prost, o sa mai intru, probabil mai rarut o vreme, o sa punem si poze....dar nu stiu cat de repede. Nu am apucat sa citesc din urma, oricum felicitari pentru toate mamicile si nasteri usoare pt cele care inca isi asteapta bb-ii!!!
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
iulyp spune:
Mai fetelor am si io o intrebare pentru cele care umbla cu bebeii cu masina pe caldurile astea. Ce geam tineti deschis si cam cat ca sa nu-l traga pe bebe mik curentu'? Eu de ex. anu' trecut faceam sauna in masina cu fi-mea
de frica sa nu o traga curentu' de la geam.
POZE
iulyp spune:
Bine ai revenit Adela. Multa rabdare iti doresc cu piticul cel mare si sa se acomodeze repejor si cu bebe mik. Si maine poimaine sa vezi ce or sa se mai alieze impotriva voastra si ce nazdravanii or sa faca impreuna

POZE
inaioana spune:
Felicitari, Roxana! Sa ai un bebe cuminte,sanatos si papacios si tie lapte mult si rabdare de fier!

Vivi, laptele muls il pun peste ala din frigider si tzup cu el la frigider imediat. Nu are timp sa se strice, sunt sterile amandoua si daca nu il lasi afara nu se intampla nimic. timpul de racire e mic daca il bagi la loc in frigider si temperatura lui combinat, nu poate creste atat cat se aiba timp sa se dezvolte bacterii. Eu nu clatesc nimic dupa sterilizare, le las sa se usuce perfect. Dar le poti clati cu apa fiarta si racita daca vrei neaparat, nu iti trebuie cantitate prea mare, incalzesti intr-un ibricel si le clatesti...
Iuly, noi avem clima in masina dar daca ti-e frica de curent poti deschide orice geam mai putin cel de pe diagonala cu bebe. Personal nu cred in curent. Oricum, caldura e infinit mai periculoasa! Mai ales cea umeda, preferata microbilor!![]()
Marry, multumim de aprecieri!
Scump grasunelul tau, practic ai nostri sunt la fel la o luna!![]()
Mai, dar lipsesc cam de multisor niste fete : Amaaaaa! Dolcebabyyyyy! Ce-i cu voi???
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici