Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Vroiam sa va intreb pe cele care va mulgeti si bagati laptele la rece cum il incalziti dupa aia cand il dati la bebe?

Evolutie Daria
Poze

Io pun bibele intr-un ibric cu apa pe foc. Deci ..la baign-marie!
Dar exista si incalzitoare de biberoane...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna mamici,
dau buzna la voi cu o intrebare poate ciudata dar ard daca nu va intreb
printre voi exista vre-o mamica care nu si-a botezat bebelusul si este inca in cautare de nasi de botez?
Vreau neaparat sa crestinesc in vara asta un bebe si nu stiu cum sa-l gasesc
Pt.orice raspuns astept privata.Multumesc mult si sa va traiasca bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bei am vazut trei flacai frumusei fok rau.orice obrajor de bebe oferit de voi mai fetelor ca tare dulcici sunt.

Ioana uite unmaaaaaaaaaaaaare pentru tine da sa stii ca la tine nu m-am gandit deloc cand am facut remarca aceea.

Shoricutza multa sanatate la bebelina Ana mika si dulce.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Inaioana,carmina,magghy sa va traiasca bebelusi frumosi,sunt niste scumpei,Gaby 25 ai o dulceata de fetita,sa-ti traiasca.
Robert la o luna avea 4700gr.si 57 cm.
Fetelor voua va trecut lohiile,ca eu mam saturat,am maine 5 sapt.cred ca-i ciclu asta dar e prea lung,eu nici nu mai alaptez.
Va

Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana, am intrat special sa citesc bancul..., super, mai ales ca-mi plac astea seci. Daca mai stii mai scrie. Voi in ce parc va preumblati?

Cristina, JulyP, Marrycalu, multumim de aprecieri. Sigur ca data viitoare, cum spunea si Ioana ar fi bine sa iesim si cu cateva bebeline la plimbare...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cocutica si Monnica sa va traiasca bebeii sa creasca mari si cuminti si mai ales sa fie sanatosi!!!

Super vestile bune despre Mariuca, speram sa primim in continuare numai vesti bune de la ei!!

Diana79 multmumesc frumos!

Virgi felicitari pentru no1!!!si la amandoua!!Uite citisem ca ai scris de Dr. Brown , sincer nu prea stiu ce sa zic ca nu le-am folosit decat o data cand am fost eu la doctor la control si a ramas Soph acasa cu taticul, in rest papam de la sursa direct!!nu stiu cat o sa dureze dar deocamdata..

Ina si Vivi multumim de info despre kk, si noi avem cam aceeasi problem ac de vreo doua zile nu mai face asa de des si chiar ma intrebam daca e ok..aici la spital mi-au zis ca in primele saptamani trebuie sa faca de 3-4 ori pe zi kk, asta inseamna ca primeste detsul de papa.. printre altele.

Ina, Magghy si Carmina.. super !si mamicile pe masura!!

poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, a nascut Roxana un bebe frumos de 3600g, iar ea este foarte fericita. A avut parte de o nastere usoara!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

ROXANA yupiii ai nascut!!! Felicitari refacere usoara. Ma bucur mult pt tine, si ce bebe mare ai.

Bebe Catalin bine ai venit pe lume. La multi ani sa fi sanatos si voios.

Noi fetelor inca asteptam probabil ca vom fi cam la urma, dar asta e. Imi doresc mult sa o vad, nu mai am radare, dar mandra se lasa mult asteptata.

Diana 39 si 3 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

MONNICA felicitari si tie. Multa sanatate si tot binele din lume tie si bebelushului vostru. Refacere usoara si te asteptam cu vesti si poze cand vii acasa.

Diana 39 si 3 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Monnica si Roxana, bravo, fetelor! Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti bbei frumoshi si papacioshi si sanatosi! Ati ratat 06.06.06... ce bine!
Astazi stau si astept sa treaca ziua, tare nu-mi place! Am niste amintiri absolut negre despre 6.06.96, cea mai urata zi din viata mea, asa ca nu prea initializez proiecte pe 6 iunie. uff, stiu, e caraghios cu superstitiile astea, da toate avem cate una, doua... nu?!

N-am somn...

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput