Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu sunt o burticutza de la mamici de iulie-august, si vreau sa va intreb de unde v-ati luat voi centuri post-natale pentru burtici? Eu nu prea mai pot umbla prin magazine,si as vrea sa ma duc la sigur sa cumpar. Si cum sunt astea, pe marimi? Adica ar trebuie sa astept pana dupa ce nasc ca sa vad cita mai raman , sau pot sa-mi cumpar de acum?
Multumesc mult!

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Da Luana, vrem bancu - sa ne mai distram si noi!!!

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina Ana, nu-ti bate capul cu cumpararea centurii acum, ca in maternitate de la liftiera pana la infirmiera, fiecare are de vanzare cate cave iar printre astea se vor afla si burtierele mie in suta. GARANTAT.

LUANA, te lasi rugata???? Bine........ajunge sau mai trebuie???

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Carmina, multumesc mult. Pai atunci asa am sa fac, cum zici tu!

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

IRINEL, GEORGE va doresc multa putere si sanatate printesei voastre Maria. Nu pot decat sa va admir taria.

Felicitari noilor mamici

Noi avem colici dar nu prea tari....cel putin eu fac comparatie cum era la Rares ca manca si urla saracul. Are cate un episod dimineata si unul seara mai agitat. Noaptea se trezeste cam de trei ori sa pape si in timpul zilei putin mai des, dar imi fac treaba prin casa fara probleme.
Afara ii place si doarme si caruciorul sub ea, numai ca la noi e cam ploaie non-stop si nu putem iesi in fiecare zi.
Eu nu pot intelege de ce sunt asa de somnoroara tot timpul cu toate ca ma odihnesc bine, iau si vitamine si tot simt ca parca nu imi e de ajuns......si mai am si o pofta de mancareeeeeeeee mare.

Am vazut pozele bebeilor, dar m-am indragostit iremediabil de Serghei .... am senzatia ca seamana putin cu Daria mea....cred ca de asta

Daria Maria 19z

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana, carmina, magghyfoarte frumosi baietii vostrii...si voi aratati foarte bine...
ce pofta mi-ati facut...eu ma duc in fiecare zi si admir caruciorul (in camera in care sta inchis) si astept ziua in care o sa ies si eu la plimbare cu madalina in parc....sa inteleg ca era o intrunire a baieteilor? ati exclus fetele?
of, of...
si ce carucioare frumoase....

ce sa mai zic...o sa urmez sfatul ioanei sa mai am rabdare....desi e tare greu...
vreau si eu sa fiu usoara si sprintena si sa ies cu copilul in parc...

eeee....si ce sa mai zic de Katja... frumoasa cum o stiam...

Mergi la inceput

Ce va invidiez ca la voi e cald .... uf.

Am mai pus pozici cu Daria in albumul personal. De fapt acum se incarca.....merge greu netul.

Daria Maria 19z

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

e bancul e vechi si prostutz, da na:
mama viermishor catre copii: cine nu papa calcai nu primeste okishor...

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb pe cele care va mulgeti si bagati laptele la rece cum il incalziti dupa aia cand il dati la bebe?

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, multumim frumos pentru aprecieri!Ne-am umflat in pene!

Cristina, era o intrunire de baieti, la o bere, pardon, lapte, "ca baietii"! Mai punem tzara la cale, mai vorbim despre bebeluse!
Dar cred ca ne-au purtat pica bebelusele neinvitate pentru ca ne-a prins ploaia si n-am apucat sa barfim cine stie ce! Asa ca ..nu mai facem, ne-am invatat minte si data viitoare invitam si fete!

Vivi, io nu il "indop" pe Serghei, doamne fereste (nici nu cred ca s-ar lasa!)Si nu iti imagina ca ii dau de fiecare data tocanitza de laptele meu+formula+laptelel meu din bibe. De obicei ii dau separat sa suga zdravan la o masa si la urmatoarea ii dau ce am mai muls intre timp plus formula sau nhumai formula..depinde ce si cum am. Alteori papa mai multe mese doar la san, depinde mult de cum imi simt sanii, ce apetit are el, ca nu e acelasi de fiecare data. Spre exemplu mananca mai mult in a doua parte a zilei..avem tabieturi, ce sa mai..
Oricum, situatia sta exact cum spune si Luana, care , iata are un talent de mama innascut (pacat ca vrea numai un bb, poate o razgandim!) : e cel mai bine ca bb sa pape mult la 3-4 ore, mai des nu e bine nici pentru el nici pt tine. Poate incerci sa ii dai lapte muls, cu bibe (eventual si formula daca nu ai muls destul) sa pape zdravan, sa doarma bine si apoi din nou. Ideea e sa se obisnuiasca sa pape mai mult si mai rar.
Despre chestia cu kk sunt intr-totul de acord cu ce ai aflat si tu si total impotriva metodelor mecanice. Constipatia inseamna kk tare, uscat, greu de eliminat (din aceste cauze). Frecventa nu are nici o importanta la bebelusi. Cel ult ii poti da putin ceai de musetel slab , nu mai mult de 30 ml pt ca ii iei pofta de papa. Restul metodelor il pot face constipat pe viata, reflexul defecatiei in loc sa se dezvolte , sa se maturizeze si el (ca acum e in curs de, de aia se chinuie) o sa ramana imatur si copilul o sa depinda de stimulente mecanice. E periculos tare!

Cristina_Ana, multi dr nu recomanda deloc centura dupa nastere pentru ca muschii burticii fiind sustinuti artificial de ea se lasa si ramai cu burtica mult mai greu de dat jos. Cel mai bine este sa lasi burtica libera ca muschii sa isi poata reveni incet prin propriul lor efort.Si ..prin efortul tau cand vei putea face eventual abdomene daca e cazul.Sarcina usoar ain continuare!

Gabi, chiar ca seamana picii putin! E dulce foc obrajoasa ta!

Zuzi, asigura-te ca pompa nu ia aer pe nicaieri! Adica are toate garniturile necesare puse, etc. In acest caz trebuie sa faca vid. Daca face vid dar nu iti curge lapte, insista cu rabdare, fa un dus fierbinte pe sani, maseaza-te bine si tot asa, ce mai spunea si Luana!

Shori, multa sanatate Anei mici!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput