Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineta!!
Mirela dar tu mereu te duci sambata la serviciu??? De cate ori am citit postarile tale , sambata erai la serviciu.
Si eu am fost matinala, deja am facut piata si acum ma apuc de facut curatenie.
O zi buna si spor la treburi!!
Pupici la gravidute!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! Io harnicuta de dimineata! Am avut program administrativ. Acu am facut pauza sa ingurgitez ceva si ma reped din nou la curatenie! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Helloo hello
Iaca ca am aterizat si eu in sfarsit p'aci !
Mai fetelor ce sa va zic eu voua acu' ?! Is cam zombii de somn, de oboseala ,de toate ... continui sa urlu dupa un concediu de odihna si nu de invatat
Geo eu am stiut la examen ...mai din inspiratie,mai din capsor ...dar nu cred ca primesc nota sotiorului tau, caci la noi se tine cont si de prezenta la cursuri, iar a mea prezenta este rarisima din cauza pgr meu de lucru de acolo din start imi scade din nota reala 1-2 pct.
N-am vazut inca burticutza, dar merg la album de indata ce trimit mesajul acesta catre voi
oricum la mamik si bebik
Cookie felicitari pt permis ...tine'o tot asa
Mire scumpa mea don'shoara
Bone mama de dor ce mi-a fost si de tine multumescu-ti inca o data pt vb frumoase adresate
Ca tot citii p'aci ,mi-a facut pofta o treaba : cica salata de varza cu maioneza si cu usturoi hmmmm... da-mi si mie reteta asta pls!!
la tine si cretulina (asa cum zice M a mea )
La restul gagicilor belisime va trimit pupici cu drag si dor la fiecare
Ma duc sa mananc , caci azi n-am pus inca nik in gura si sa vad ce sa fac pe mai incolo ...cred ca ma pun sa-mi fac curat prin casa, iar mai incolo ...ma pun sa invat, ca marti am un alt examen
Bone uite aici : http://www.calendar-ortodox.ro/index.htm
Nici eu n-am calendar in casa,asa cum iti spuneam ,si ma tot uit aici cand sunt sarbatorile
Baga adresa la favorites si asa il vei avea tot timpul

Bye bye ...plec la cafeluta , dar FARA tigara, sic!
ps: azi fac 10 zile

all!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello, fetelor racoaicelor!!
Acu am sosit de la cumparaturi, m-am cam golit de bani.Da nu-i ninik, ca mi-am luat ce-mi place, adika o pereche de pantofi foarte comozi, ptr. toate zilele.Am ochit si o fusta d-alea sifonate si cu flu,flu, dar inca ma mai gandesc daca sa-mi iau, ca ptr. varsta mea .....
Mai fetelor, mi-am pus si eu matza la un concurs, ca deh, de ce sa ma las mai prejos ca si voi cele cu catei!!!!! Uitati aici daca doriti sa o votati. Azi e pe pag 9 si o cheama Viky. Maine o fi pe alta pagina. http://www.whiskas.ro/voteaza-pentru-pisica-lunii.html#pics
Acu ma ocup si de mancare. Poate fac ceva sarmale,friptura, ciorba si prajitura. Cu prajitura mai vad eu.
la toate si un wek placut, ca aici la noi ploua.Iesitul la iarba verde vad ca se tot amana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

iacata-ma si pe mine care pe la 6 am plecat sa dorm putin. si m-am trezit acum.
ce-oi face de acum incolo...dumnezeu cu mila.
ma duc sa incerc sa ma uit la tv...k mi s-a bulit nush ce si nu mai pot folosi telecomanda sau v-am mai zis?
votat pisica, votat Po' si acum...ma duc .. unde m-oi duce?
mennaaaaa...unde esti?
cristina, da..lucrez sambata...dar mai sunt si libera..sambata trecuta am fost libera
gata....fug
nite nite all...k a mea...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

mersi de "votat pisica". Eu acu m-am trezit, asa ca fac noapte alba pe net. In plus n-am nici o tigare!!!!!!!!!!
Astept dimineata, ca la ora asta nu merge nimeni sa cumpere, ca sint meciuri la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si io=s prin zona inca...din pacate..
as incerca sa ma duc in pat..poate adorm totusi...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mai, o fi ceva in atmosfera? Prezent si eu! Ca si Mire, m-am dus pe la 6 la nani. M-a trezit sotu pe la 8, am papat si mi s-a facut somn din nou Si iaca-ta-ma mot la aceasta frumoasa ora fresh bonbon si asteptandu-l pe Mos Ene!
Mona, ia o tigara de la mine!
Menna, bafta la examene din nou! Din iarna iti tin companie!
Pup la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hello si io asta ca sa nu va simtiti prea singurele ...na ca si eu sunt treaza la ora asta
Mona am votat si eu felina ...mumos exemplar
Mireeeee hai mama incoa' ...un menage a trois ,ceva?!
July explicate iubita vrei sa dai la faculta sau ?!

Pupici la toate, merg sa ma pun la orizontala ...poate poate a observa careva

Somn pufos la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Neata fetele!
Nu, ca sigur a fost ceva in atmosfera! 4 insomniace?
Menna, la master iubita! Nu mai am rabdare sa fac a doua facultate si nici finante! Si masterul e in pericol din cauza de finante. Ca vezi tu, sa construiesti o casa iti absoarbe toate resursili! Da tre sa-l fac!
Mona, votat Vicki, gasit greu! Da macar e o pisica votata nopatea!
Mire, no pescuiala mama, ca Ionut nu s-a trezit nici la ora asta!
Va pup!

Mergi la inceput