Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
hai sa va zic si voua...am dormit ieri asa
de la 18 la 23:30 dupa care am facut o pauza pana la 1:30 cand am adormit iar..si m-am trezit dimineata la 9:30...oi fi bolnava de somn?
bonnnn...acum gatesc...
menna...no thank you...
gataaaaa...fug la buca tarie
pupiciiii
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
ghiciti ce fac acum.!!!!! Stau cu 1 farfurie plina de prajituri in fata si tot mananc. Nu ma pot opri.Da de maine trec iar la cura. Mai am 3 bucati in farfurie si gata.
Imi pare rau da voua nu va dau.(ca nu mai am)
Gravidele sa nu citeasca.
Mai fetelor, da chiar ca a fost ceva prin aer, daca n-am putut dormi ca lumea.
Va las ca acu am iesit din baie si tre sa ma fac mumoasa ptr. maine.Imi pun si parul pe bigudiuri, va dati seama.
MirelaV spune:
chiar ma intrebam de ce nu scrie nimeni pe aici. se pare k tu mona erai ocupata cu prajiturile
cred ca ma duc si eu sa fac un chec sac
io am facut baie, m-am epilat..intins par..care s-a intorc la loc imediat dupa ce am terminat..si tot asa...
ma doare spaatele..cred ca de la atatea ore de somn
ne "revedem" later...
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Mona, te sustin! La cura, nu la prajituri!
Mire, ti-am spus eu ca parul are personalitate! Daca el vrea sa stea in sus, asa sta!
Pup la toate fetele! Si o saptamana usoara! Ma duc sa votez animalutele racusoarelor si o tai la munca!
boneca30 spune:
'neata!v-a fost dor de mine?
mie mi-a fost foarte dor de voi,ce sa va spun ca am lenevit si dormit angro la greu!acum ma pregatesc de facut tot felul de prajituri si prostii,vineri si duminik am musafiri!eu va astept la cafea ca e buna rau !cum a zis si MIRE,JULY, MONAGAN, MENNA ,a fost in atmosfera dat cu praf de LENE!!!!am bancuri bune azi
Două fantome se întîlnesc la poarta cimitirului:
- Ieșim la o plimbare? întreabă una.
- Sigur, dar așteaptă o clipă...
- De ce naiba ai luat și piatra funerară cu tine?
- Pentru că nu îmi place să mă plimb seara fără buletin.
- Îți sînt recunoscător, doctore, ești mare! Nu credeam c-ai să mă poți vindeca de mania asta nenorocită de a pune pariuri. Cît mă costă?
- Numai o sută de dolari.
- De acord. Dar spune-mi, ce-ar fi să dăm cu banul: dublu sau nimic!
Un chinez la oftalmolog:
Doctorul:-Ai cataracta!
Chinezu:-Nu, am un Lincoln Continental
Un oltean un moldovean si un negru merg la spital sa-si aduca copii acasa pt ca le nascusera nevestele in acelasi timp.olteanul alege copilul negru si da sa plece la care negrul ii spune:Bai tu esti nebun ala copil meu,la care olteanul ii raspunde:Din cei doi copii albi unul este moldovean iar eu nu vreu sa risc
gata va ajunge !si haideti trezirea ca e inceput de saptamana si sa fie fffffffffff pilna de bucurii!!!!!!!!!!!!!!
la toate
Roxy si Viki
M&M spune:
Buna dimineata!!!!
Boneca mi-a fost tare dor de tine!!!Haioase bancurile.
Weekend-ul asta am fost ocpuata cu vizite la diferite rude si prieteni si o tin si saptamana asta in acelasi ritm fiindca impartim invitatii la nunta.
Mona am votat si eu pisicutza, pe Viky.
July, Mena, Geo , Mirela, Ramona, Cookie , Vicky multi pupici si un inceput de saptamana superb!@@ Sper ca nu am uitat pe nimeni...
Vicky ce mai face mama ta?? Multa sanatate !!!
poze rochita civila
eu
diverse
MirelaV spune:
fuga fuga va salut si eu si ma duc la munci k e luni si..
cu toate k .. nu imi merge un program si-s legata de maini..
sa aveti o zi minunata. revin
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna !
Cred ca este o problema generala cu insomnia asta ! Si eu m-am culcat azi noapte la ora 2:00, asa ca nu va mai plangeti. Sigur e ceva in atmosfera ! Si ar fi trebuit sa dorm neintoarsa ca doar ieri am fost in Cismigiu si la film : Acasa la Coana Mare 2. Super filmul !Sa va duceti ca merita !
Sofia e super activa, acum mai ales noaptea, desi nici la momentul actual nu pot sa ma laud ca sta cuminte. Devine locul prea mic!
Saptamana asta trebuie sa imi fac iar analizele si nu am nici un chef de ace si alte cele. Insa daca trebuie, e musai.
vesel ! Sa aveti o saptamana usoara la munca si excelenta din toate punstele de vedere.
MirelaV spune:
ce e linistea asta aici? adunareaaaaaa
geo, super filmul..l-am vazut. chiar merita
fetele...pe unde-mi umblati?
july, nu puteam raspunde. aveam sefi in zona. sorry.
gata...la munci.
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Racusorilor unde v-ati aascuns????
Nu stiu ce e in atmosfera, dar mie mi-e un soooooomn!!!!NU pot sa ma concentrez si sa imi fac treaba ca lumea caci casc intr-una
O zi buna si mult spor!!
poze rochita civila
eu
diverse