Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 7
boneca30 spune:
]
quote:
Originally posted by july_g
Neata fetele!
Mona ce bine ca esti bine!
Cookie, ma bucur ca esti curajoasa! Da ce masina ai mama, de e prea mare? Daca gasesti in talcioc o masinuta sa mearga singura anunta-ma si pe mine! Si zi-i proprietarului sa mai faca rost de una!
Bone, m-am desteptat! Da tu o gura de ceafea ca a mea abia se face!
Pup la toate fetele!
hai vino !ca e gata si mancarica,am facut ,ciorbita ca la noi un pic mai acrisoara,orez cu legume,fff bun,si piept de pui prajit si mai prajesc niste carnaciori,si mai fac si o satala de varza cu maioneza si usturoi!!!!!!
Cookie mersik mult ptr PM dar sa stii ca nu pot face ,nu gasesc smantana,dr Otker nici atat,numai fructele la conserva le gasesc!!asta e imi pun pófta in cui!!si tare mult as fii mancat un tort de lamaie !!!!!!!!
si noi ne luam alta masinuta acum!!!!!!!mai mare ca nu mai avem loc ca suntem grasuni toti 3!
RESTUL FETELOR CE FACETI TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Roxy si Viki
M&M spune:
Buna dimineata !!!
Tare matinale sunteti...
Azi e o zi tare porasta pentru mine, desi nu parea asa cand m-am trezit!!!
Pupici si o zi buna tuturor
poze rochita civila
eu
diverse
Georox spune:
Neata !
Boneca si eu am facut aseara tot orez cu legume, iar sotul a fost incantat de rezultat. Friptura a fost ciocanele de pui.
Mona ma bucur ca esti OK !
Mirela multi pentru surpriza ! Foarte reusita !
Menna te invit sa vizionezi burtica miscatoare ! Si succes la examene ! Sotul meu a luat 9 ieri, asa ca iti doresc sa iei cel putin nota lui.
July servici usor !
Cookie !
vesel va ! Sa aveti un weekend excelent !
boneca30 spune:
de ce CRISTINICA iubita ?uite un si sa-ti treaca repede!hai revino-ti ca stii ca nu ne face bine sa fim suparate!!!
MIRE iubita mea ,azi intoarce tu cearceaful sa nu te mai trezesti cu fala la el!merge si la tine un si hai trezirea!!!
ROXY SI VIKI
boneca30 spune:
hmmmmmmmmmm! cam liniste pe aici?!!!!!
pe unde sunteti mey fetelor!?
eu ma duc la plimbare cu printesa mea!
la toate!
Geoorox tu si gravida esti frumoasa ,marfa la mare!!
Roxy si Viki
MirelaV spune:
fuga fuga am intrat sa va salut si sa va urez un sf de saptamana minunat.
eu am treaba..sunt in hartii pana in gat
azi m-a sunat menna care nu ma gasea pe yahoo k eu nu eram la birou si m-a luat cu "buna ziua. doamna mirela?" dar ea uita k io mi-s domnisoara?
geo, ma bucur k ti-a placut
cookie...FELICITARI pt permis!
bone, azi mi-s ok scumpa...insa..prea ocupata pt o zi de vineri. dar asta e. pupici la cretulina.
july..ce sa faci muica cu tico? iti iei d'ala decapotabil poate. k daca la faza cu picioarele gasesti rezolvare...capul unde-l tii?
gataaaaa...pupici si de la mine si de la menna care astazi se reculege dupa ziua de ieri
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Hello fetele! La mine munca s-a gatat! Sa inceapa distractia! Ca e ziua finului nr. 1, face 30 de ani si ne petrecem!
Mire, mama, daca as conduce un Tico de pe bancheta din spate mi-ar incapea si tartacuta! Ia inchipuie-ti tu nitel ce pozitie de intampinare as avea!
Un We placut tuturor!
M&M spune:
In sfarsit vine weekendul!!!Multa munca azi si ma stresez ca nu pot face mereu ce imi propun!!!
Va doresc un inceput placut de weekend, cu mult soare si bucurii si petreceri.
poze rochita civila
eu
diverse
july_g spune:
Neata fetele! Io prezent cu cafeaua si tigara! Mergeti pe la padure?
Sa aveti o zi cu soare si fara ploi!
Mire, nici o replica?
Pup la toate fetele
MirelaV spune:
neata. nu va intrebati unde sunt k sunt la...munca oricum e sarbatoare si nu faceam mare lucru acasa
july...daca-ti raspundeam ieri..spuneam o prostie...asa k azi...doar te intreb ce intampini?
cam slaba miscarea azi pe aici.
io azi am planul gata facut...ramane sa-l si respect. m-a sunat bunica la 8 sa imi aminteasca k azi face coliva si e musai sa ma duc. n-am nici un chef...dar m-a luat cu d'alea..."hai ma mirela k tu mereu asa zici si nu ajungi la coliva deloc" mi-a mai zis chiar k ei nu i-am zis niciodata k eu lucrez sambata. ma doare pe mine gura de cate ori am zis .. neuronu' (vorba..se stie ea cine)
va parasesc...sa vad ce invart pe aici. sincer..imi cam lipseste cheful.
va doresc un week end minunat
MirelaV
pupicei pe burticei