Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 6
MirelaV spune:
o fuga pe aici.
am treaba..nu f multa..dar m-am trezit cu fata la cearceaf (k sa nu zic altfel)
cristina si viky, mai spuneti-mi o data cand aveti voi nuntile
si tu geo, lasa-ne un nr de telefon k inteleg k nu ai net acasa si cand o sa intri in concediu..sa stim de tine. o sa pun pozele in album..acum nu pot
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
fetele..am modificat putin listuta. ia uitati-va la noutati. ramonaa..tu ce DPN ai?
pupici.
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
cristina si viky, mai spuneti-mi o data cand aveti voi nuntile
...la mine e pe 22 iulie
poze rochita civila
eu
diverse
july_g spune:
Helauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu feteleeeeeeeeeeeeee!
Cookie, felicitari mama! Cand pleci prin oras, sa stau inchisa in birou sau in casa?????????/ Gluma proasta, da si io am luat-o!
Geo, cauta in alta parte, iubita, ca daca nu, iti dau si cele 16 kg pe care le-am slabit!
Vicki, invatamantu s-a dus pe apa sambetei!
Va pup pe toate si ma duc sa-mi sun mamuca , ca e bolnaviara!
monagan spune:
Helou fetelor. Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar nu m-am mai putut loga. Imi tot zicea ca numele sau parola sint incorecte.Asta pana am trimis un mail administratorilor, carora vreau sa le multumesc,dar eram disperata daca nu as fi putut sa intru sa mai vad ce faceti p-aici in lipsa mea. Vad ca sinteti aktive foc si ma bucur.
Cookie, felicitari!!!!
Eu mi-am mai revenit dar tot mestec pe pastile cu propolis. Sint mai vie si deja dau din gura.
Mai mult nu pot sa stau ca am musafiri, dar va pup pe toate si promit ca intru mai des.....ca prea am pierdut sirul evenimentelor dom-le.
boneca30 spune:
'neataaaaaaaaaaa!!!!!!!
va astept cu cafeluta calda!!!!
vedeti ca v-am gasit la pagin a 3 !!!!!
nu mai dormiti!!!!!!!!!
azi e vineri !!!!!!!!!
TREZIREAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
SUNT PRIN ZONA!!!!VA ASTEPT!!!!!!!!
Roxy si VIKI
cookie spune:
Fetelor, multumesc pentru felicitari!
Nici nu stiti ce bine ma simt...
July, las' ca te anunt eu cand ies in strada...numa' sa-mi trag , ca deocamdata nu ma-ncumet sa conduc masina familiei, ca-i prea mare...
Vreau sa trag o fuga prin talcioc duminica, poate pun ochii pe vreo masinuta buna, ieftina...care sa mearga singura...
Georox, la burtica saltareata!
Vicky...ce bine te-nteleg...rasuflu si eu usurata ca-s in concediu, ca altfel...as fi fost si eu in mijlocul evenimentelor, cu ex. de capacitate, alea-alea... Ce-mi place mie mai mult si mai mult e ca in fiecare an se dau de facut alte si alte hartzoage care folosesc...cine stie cui? Bleah!
O zi buna va doresc!
july_g spune:
Neata fetele!
Mona ce bine ca esti bine!
Cookie, ma bucur ca esti curajoasa! Da ce masina ai mama, de e prea mare? Daca gasesti in talcioc o masinuta sa mearga singura anunta-ma si pe mine! Si zi-i proprietarului sa mai faca rost de una!
Bone, m-am desteptat! Da tu o gura de ceafea ca a mea abia se face!
Pup la toate fetele!
cookie spune:
quote:
Originally posted by july_g
Cookie, ma bucur ca esti curajoasa! Da ce masina ai mama, de e prea mare? Daca gasesti in talcioc o masinuta sa mearga singura anunta-ma si pe mine! Si zi-i proprietarului sa mai faca rost de una!
Daaaaaa, is curajoasa foc! Io numai dau din gura, sa combat frica!
Masina nostra e un Renault monovolum, adica maricica Nici in poligon nu m-am incumetat sa ma urc in ea! Mie cred ca mi s-ar potrivi un Tico, numai bun pentru Inaltimea Mea ...ca posed cu mandrie un metru juma'...he, he, he, na! ca vorbesc in versuri, cre' c-am luat-o razna...
july_g spune:
Cookie, si mie mi-ar placea un Tico, nu de alta, da daca nu mai am unde sa-l parchez, il iau sub brat si il mut! Da am o problema cu el! Ar trebui sa conduc de pe bancheta din spate, ca nu imi incap picioarele in fata!
Hai ca plec la munca
Va pup si o zi usoara! Ca vine WEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!