Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 5
Georox spune:
Buna !
Boneca LA MULTI ANI FETITEI TALE ! SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI FERICIRE !
Mirela, ti-am trimis pozele pe adresa ta. Sper ca de data asta au ajuns. Ce parere ai de ? Sunt mare sau nu ? Da'sa fii sincera !
Menna multumesc ! Si tie multa bafta si sa treci cu bine peste sesiune. Cat despre mine, nu am chef sa mai fac nici o facultate, pentru ca am ajuns la concluzia ca pe langa ce te intereseaza iti mai baga o gramada de alte chestii in plus care ma scot din pepeni si imi tocesc creierii degeaba. Asa ca urmatoarea la facultate va fi Sofia ! dar pana atunci mai am de asteptat !
tuturor !
july_g spune:
Hello, fetele!
Bone, La multi ani fetitei tale!!!!!!!!!!!!!!!!
Menna, mai dorm si io ca omu normal, da numa cateodata! Ce eu is normala?
Geo, saru-mana de kg da zau ca nu le vreau! Is multumita cum is acu!Doar ca is slaba de vreo 3 luni si inca mai aud comentarii de genul " vai draga, ce ai slabit! Cum ai facut? " Iar sefu e cel mai de coma" Ma, tu ori esti bolnava, ori te-ai indragostit! " Si nu ma lasa nicum in pace!
Mire, sa scap de?????????????????
Cookie, vrem vesti!
Va pup ca am musafiri!
MirelaV spune:
am ajuns acasa...dupa ce am plecat la 4:30 de la sv si am reusit in sfarsit sa imi cumpar pantaloni pt nunta
mennnaaaaa?????...chiar vrei sa nu mai sufar pt deplasarea picata la roma? ia sa apari tu on sa imi dai detalii k suna bine. ummm...oare chiar trebuie sa imi reinoiesc pasaportul?
geo...esti schimbata. te-ai mai implinit putin dar nu arati rau deloc. mie chiar imi place sofia in burtik. pun pozele in album putin mai tarziu.
bone..sunt activa atat cat imi permite timpul la sv...si cand ajung acasa..pic lata
gata...revin later..i hope..
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
Bancul zileiStii ca traiesti in 2005 cand:
1. Tastezi din greseala parola la cuptorul cu microunde.
2. N-ai mai jucat Solitaire cu carti adevarate de ani intregi.
3. Ai o lista de 15 numere de telefon pentru cei 5 membri ai familiei tale.
4. Ii trimiti un email persoanei care lucreaza la biroul alaturat.
5. Motivul pt care nu tii legatura cu prietenii tai e ca nu le stii adresa de email.
6. Cand te duci acasa dupa o zi lunga de munca, tot mai raspunzi la telefon intr-o maniera sobra de afaceri
7. Cand suni de acasa, formezi 9 din greseala pentru o linie externa.
8. Stai la acelasi birou de patru ani dar ai lucrat pentru trei firme diferite.
10. Seful tau nu stie sa iti faca treaba.
11. Prestatorii de servicii tind sa depaseasca in numar angajatii permanenti si au mai multe sanse sa primeasca recompense.
SI
12. Ai citit aceasta lista dand din cap si zambind.
14. In timp ce citesti te gandesti sa o dai mai departe prietenilor.
15. Ai primit acest email de la un prieten care nu mai vorbeste cu tine, decat ca iti trimite bancuri de pe net.
16. Esti prea ocupat ca sa iti dai seama ca am sarit peste nr. 9.
17. Te-ai intors inapoi ca sa verifici ca nu exista nr. 9
SI ACUM TE AMUZI DE UNUL SINGUR
O mama a mers cu fetita ei in cimitir, la mormantul bunicii. La un moment dat fetita intreaba:
- Mamii, sunt vreodata ingropati doi oameni in acelasi mormant?
- Nu, draga mea, de ce?
- Pe mormantul din spate scria: "Aici zace un avocat si un om cinstit"!
Doi mosi stateau pe banca in parc. Trece pe langa ei o tanara blonda superba. Mosii comenteaza:
- Mai ce scula i-ar trebui asteia...
Blonda se intoarce si raspunde:
- Mie? Poate voua.....
o zii buna tuturor!!!!!!!!!
roxy si viki
boneca30 spune:
'NEATa iubitelor!!!!!!
in primul rand sarumana ptr urari,viki a facut 2 anisori si sunt tare mandra de ia,nu i-am serbat ziua din cauza ca toti pretii lucreaza si nu ar venii nimeni ,oin schimb am scoso in oras,la cofetarie in parc,si a primit tot felul de prostioare,ca ex:carte de colorat ,creioane de scris pe asfalt,o mini-papusica,o rochita si mai are de primit!!!!!!!!
cred ca pe 18 am sai serbez ziua ,e si tasu acasa!
v-am spus ca a nascut vecina ,inca nu am ajuns s-o vad ,dar mi-a zis prietena mea ca e o japonica frumoasa foc,cand ma duc s-o vad am, sai fac poza s-o vedeti si voi!
MENA, MIRELA,CRISTINICA,JULY,GEOROX VA MULTUMESC DIN SUFLET SUNTETI DULCI SI SCUMPE RAU AVETI SI DE LA MINE O CAFELUTA MAI SPECIALA (E DIN INIMA)CU DRAGOSTE!!!!!!
vicky iubita mea nu esti orfelina ,nu mai zice asa suntem noi mamici si ptr tine ,dak as putea sa fac cumva o minune ,as da inima mea ptr mamicuta ta cu imprumut sa te vada si ea miresica,ca sa reziste la emotii ,dar hai sa-ti zic ceva nu te superi !!cred ca mai rau ai face mamEI tale dak nu e si ea prezenta langa tine,acum intre noi fie vorba ,orice mama e mandra sa-si vada fata mireasa !iao tu iubita la nunta ta ca tare mie mila de ea,si crezi ca te simti bine cand nai s-o vezi prin preajma?pe strabunica mea de 98 de ani am luato la nunta soramii sti ce nea zis,DAK VOI VRETI SA MOR ,LASATI-MA ACASA CA NU MA AMI GASITI VIE,CEI ASTA SA STAU EU ACASA?????IAO SI PE MAMI TAU !!!!!! SI LU MAMI TAU E SPECIAL
MENNA esti un amor de fata ,si intre noi fie vb esti frumoasa ,mie imi placi mult de tot!si psihic! cel mai mult asta conteaza sufletul omului !!!!!!
CRISTINICA sa nu fii geloasa iubita ca si de tine imi place mult!
ce so mai lungesc toate imi placeti fff mult!
GEOROXpupici lui SOFIA jucausa,si sa nu te supoeri pe sot dak nu vine cu tine ,e normal stii bancul ala,iubitule schibma si tu copilu ca e murdar de kk,iubita la urmatorul schimb eu acum sunt ocupat,si la urmatorul sotia spune :-iubitule schimba copilul ca ai promis mai devremesi acum e randul tau ,-iubita mea ,eu nu am spus urmatorul pampers ,eu am spus la urmatorul nostru copil ,voi face tot ce vrei tu ,acum inca invat cum se face.................asa ca nu are rost sa asteptam in baza lor !!!!!!!!
NU mai stiu ce am vrut sa scriu ,am uitat,dar oricum eu va doresc o zii buna si pina de bucurii!!!!
HAIDETI TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAA! E GATA CAFELUTA !!!!!!!!!!
ROXY si VIKI
cookie spune:
Buna dimineata!
Pazea, fetelor, ca vin
Acum va dau cate un dulce la fiecare, ca m-ati incurajat!
In paranteza fie spus, am avut bafta uriasa de mi-a dat nenea politistu' carnetul, ca-mi tremurau mainile pe volan si picioarele pe pedale de numa'-numa'!
Boneca, nu te superi ca-i urez fetei tale cu intarziere ! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Eu is stoarsa ca o lamaie, cred c-o sa-mi ia o saptamana sa-mi revin din emotii si oboseala...
Va inca o data si o zi minunata!
boneca30 spune:
yupiiiiiiiiii!!!!!!!!!! FELICITARI COOKIE!SA-L SATPANESTI SANATOASA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN,SI FARA ACCIDENTE!acum te asteptam sa dai de baut !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mersik mult niciodata nui tarziu !
ROXY SI VIKI
fetelor sunt asa fericita aziiiii!!!!!!!!!!!!
M&M spune:
Buna dimineata si de la mine!!
Cookie felicitari!!!!
Bone cum sa ma supar mai pe tine
O zi buna tuturor si multi pupici~!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Georox spune:
Neata !
Sofia e bine, are 714 grame si e mai dezvoltata cu trei zile rasportat la varsta sarcinii. A inceput sa fie cam inghesuita, din ce am vazut eu. La Iosup am vazut si eu mai multe detalii singura, insa la Tutunaru daca nu imi spunea el ce se vede nu prea imi dadeam seama. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa fac analizele, iar placerea nu e de partea mea.
A fost si tati pana la urma ! Insa cred ca se va bucura mai tare cand o va vedea in realitate, decat la ecograf. Eu ce la mai tare ma bucur de loviturile ei, si nu sunt masochista. Azi noapte de exemplu am avut niste crampe musculare de toata frumusetea si au fost mai multe decat de obicei. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ele, desi nu e tocmai placut. Ma gandesc ca mai am trei luni si scap.
Mirela, normal ca m-am schimbat si m-am implinit putin mai mult (esti prea draguta) , insa asta e situatia. Dupa nastere, insa voi reveni la normal. Nu stiu de ce, dar presimt ca o sa am o fetita tare zglobie
Cookie FELICITARI PENTRU CARNET ! TI-AM ZIS EU CA RACII CAND ISI PROPUN CEVA REUSESC ! SA-L STAPANESTI SANATOASA SI SA NU AI PARTE DE ACCIDENTE ! BRAVO !!!
Boneca, multumim pentru bacuri ! Si pentru cafea !
July, de ce nu vrei kg mele ? Dar nu pot sa te oblig, asa ca voi cauta alt pacient.
Menna, Cristina, Vicki, Ramona, Mona si restul ! Sa aveti o zi excelenta !
preda_vicky spune:
Cookie, FELICITARI! Sa stapanesti sanatoasa carnetul si sa conduci o viata intreaga fara accidente!
Boneca, LA MULTI ANI! pt. tiza mea, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Multumesc pt. incurajari, eu mi-as dori sa o pot lua pe mama cu mine macar la biserica, oricum ma imbrac mireasa la ea acasa, dar nu stiu dak va putea veni, o sa vad pana atunci daca se mai amelioreaza starea ei. Ma rog doar sa nu se inrautateasca.
Restul fetelor, va cu drag. O sa apuc sa intru mai rar, pt. ca urmeaza ex. de bac, si perioada asta e cea mai aglomerata din an. Plus ca cei de la Min. Educ. au idei peste idei si cer sa le dam elevii cls. a 12-a cu mediile gen. la materiile la care dau bac-ul. Cooperativa munca in zadar. Nu-mi imaginez la ce le foloseste, dar nu e treaba mea. Doar sa le dau datele. Asa ca, ma apuc de treaba.
si o zi minunata sa aveti!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39