Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata! Ma doare ganditoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Bone, is slaba de 3 luni, nu mai slabesc! Si mc, da abia am reusit sa scap de ale mele! Ma duc sa ma droghez ca asta o sa fac azi, torn cafea in mine!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

dis de dimineata, dar ma bucur ca nu beau cafeaua singura!
Multumesc pt. urari, mama se simte cam la fel, nici mai rau, dar nici mai bine.
Menna, am admirat pozele, ref. la intrebare, o sa citesc la cap. din urma, ca nu mai stiu despre ce era vorba, am uitat! Rushinicaaaa sa-mi fie, dar de stress si de indragostita, mai uit si eu! Dar ca sa ma ierti, te invit la mine la nunta! Vii?
Boneca, sa-ti traiasca vecinica, proaspata mamica, sa fie sanatoase! Cat despre analizele mele sunt gata peste o sapt., sper sa fie cat de cat bune si sa ma operez in toamna, nu vreau sa stric nunta si luna de miere. Sa vedem ce va spune dr., consortul a spus ca sanatatea mea e mai importanta. eu pe el de sot intelegator si iubitor.
July, uite un sa treaca durerea de ganditor!
Cookie, tinem pumnii! BAFTA si sa te vedem cat de curand !
Mirela, Ramona, Cristina, Geo - si la voi si . Sa aveti o zi buna azi, racusoarelor.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata si de la mine!!!
Ce matinale ati fost astazi!!!July la noi e invers , eu sforai si uneori consortu nu poate dormi din cauza mea.
Boneca sa iti traiasca vecina , proaspata mamica si ma bucur ca azi esti mai bine!!!
Vicky sanatate mamei tale si spor mai departe cu pregatirile pentru nunta!!
Geo si Ramona multi pupicei
Cookie spor la invatat.
Mena tare frumoase pozele de la nunta!!!De fapt frumos e "modelul".
Mirela munca usoara!!!
MOna
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
O zi buna si plina de realizari.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pt VIKY DE BONE

(sper k nu am gresit ziua)

La multi ani iubita mica si cretuluica si sa ai parte numai de zile frumoase in viata..sa aduci bucurie multa parintilor si sa frangi multe inimi
cristina, si tie la fel..o zi usoara la munci.
la voi toate
monaaa????
july, asa zici tu..k scapi? io am un feeling k nu.
menna..spor la invatat.
viky..mai e putin pana la ziua cea mare. mami tau tre sa se puna pe picioare k doar e soacra mica
si eu pe 17 merg la o nunta.
gata..va pupicesc pe toate si va urez o zi minunata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Azi e ziua cea mare , cand o vad iar pe Sofia. Si cum cred ca presimte datele importante si-a facut simtita prezenta la 4:30, ca sa nu uit ca exista. Si a tinut-o in bumbaceli vreo zece minute ,iar eu vroiam sa dorm, sotul dormea si el, iar eu tot incercam sa ii transmit telepatic sa stea linistita. Pana la urma s-a potolit, insa tare mi-e ca-mi va da insomnii cat de curand. Macar sa ma mai lase pana la sfarsitul lui iulie, ca dupa, stau acasa si pot sa dorm cat cuprinde.

Mirela, ti-am trimis poze de la mare, cand ai timp te rog sa le treci in album ca sa vada si fetele burtica dansatoare. Raman datoare ! Ti-am mai trimis si cateva mailuri interesante sper ca nu te superi.

July ca sa treaca ganditorul ! Iti donez si eu kg, cate vrei.
Cookie bafta la examen ! Asteptam vesti bune !
Cristina, multumesc mult ! Asa sa fie !
Vickie multa sanatate mamei tale ! Sa vezi ca pana la urma se va face bine ! Doar trebuie sa fie in forma la nunta !
Ramona pe burtica si sarcina usoara in continuare !
Menna spor la invatat ! Aratai super in poze !
Mona

tuturor ! Sa aveti o zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mirela, te astept si la nunta mea!
Din pacate, mama mea nu va putea lua parte la nunta. Ea nu poate sta in picioare (a avut o semi-pareza acum cativa ani) si nici emotii nu are voie... o sa fiu miresica orfelina. Dar o sa vina sora mea si cumnatul aferent. Oricum, din partea socrilor am 150 de pers, din partea mea nu cred ca vin mai mult de 20. Si nu cunosc aproape pe nimeni! Sunt speriata si emotionata.
Ieri am gasit si pantofii pt. ginerica, am luat si floricecele de pus in piept. Mai ramane sa cumpar tot ce trebuie si sa ma apuc de marturii. Si mai trebuie sa facem si cartonasele cu aranjatul la mese...of, multe nu mai sunt de facut, dar timpul zboara...
la si la bb dansatori!
acum ca am o situatie urgenta de facut! Bleah

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

geo, spre disperarea mea..nush unde ai trimis tu mailurile k la mine nu au ajuns. hai sa eliminam problema aia cu liniuta la adresa de mail si ca sa iti fie mai usor, trimite pozele pe adresa mea de mail care este:
mirelabucur2001@yahoo.com
astept cu nerabdare burtica pe mail si sa stii k nu ma deranjeaza cu nimik alte mailuri.
fetele..am mai primit niste poze pt album dar spre rusinea mea nush cui apartin..asa k..astept sa ma lumineze cineva
viky...o sa fie o nunta frumoasa. stai fara grija.
ma intorc la munci...revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

MIRE iubita nu ai gresit!azi printesa mea a facut 2 anisori!si am fost cu ea la cofetarie,in parc ,am fost plecate toata ziua de acasa!acum bazaie la mine in brata sa doarma!ce memorie buna ai !!!!!!!!!!! bine ca ai inceput sa scrii mai multicel,am vazut ca ai fost fff activa azi!
fetele nu va scriu la toate dar sa stiti ca va iubesc mult de tot si la racusori ma simt excelent de bine!as mai scrie dar terorista mea de 2 anisori bazie rau ca vrea nani!!!!maine la cafea va povestesc mai multe!

roxy si viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ciao fetele mele
Am intrat numai sa va salut si sa va ...nu ma dati disparuta,pt ca abia am intrat in febra sesiunii si mi-e o scarbaaaa de invatat de numa' numa'
De 2 zile ma chinui sa retin doctrine politice si tare mi-e ca nu voi stii la examen
Bone,de fapt pt tine am intrat mai mult , ca sa-i urez si eu La multi ani! papusii tale ,multa sanatate,mult noroc in viata si voua sa va aduca numai bucurii in suflete
July draga de tine ...numa nu vad si eu intr-o zi ca ne scrii ca ai dormit si tu ca tot omul normal ...uf! uf! .. mama draga inca o data pe obrajor la tine
Mire forever
ps: tb sa discutam o treaba pe mess,dar dupa nebunia de maine ...ceva legat de concediu ...ce ai zice de o excursie la Venetia de 3 zile pt 130 euro, prin august ?! Hm ...
Detalii pe mess
Cookie asteptam vesti bune
Geo din partea mea pt Sofia si bafta taticului la examen ..stii tu vb aia?! Pt invatat nu e niciodata prea tarziu, asa ca nu zii hop, ca maine poimaine ti se casune sa mai dai la o faculta si te vedem noi apoi
Cristina,Mona,Ramonaa,Vicky and for the rest of team ...multii pi obrajori.
ps: Multu' de complimente, nu sunt nush ce mumusica,ci doar eu ...atata tot

Ma intorc in gramada mea de foi

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

[red]BONECA ....LA MULTI ANI [/red]!!!! pt. ingeras!!!! SA iti creasca mare si sa fii mandra de ea!!!

Nu am stiut ca e ziua ei, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput