Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare la racusoare!
Am si eu calculator! La mine n-a fost netul, au fost niste virusei incapatanati si a trebuit reinstalat, bla, bla, bla...

Vicky, sanatate multa mamei tale!

Menna, frumoasa...

July, nu te mai supara, draga, pe atata lucru...eu as lua-o ca pe o apreciere prost formulata...

Fetelor, va multumesc muuuuuult de tot pentru incurajari, ma simt tare bine cu voi alaturi! Eu am maine examen, sper sa ma adun si sa fie ok...iar de nu....mai e si data viitoare!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Ieri am avut treaba ca de inceput de saptamana. Si am si astazi o mica traducere, care oricum stiu ca nu va fi citita, insa trebuie sa o fac.

O veste buna : mi s-au desumflat picioarele ! E super ! Pot si eu sa ma incalt cu papucii fara sa ma mai stranga. Solutia ? Dorm cu picioarele pe perne ! Si e super bine ! Macar da rezultate ! Maine ma duc la eco si o vad pe Sofia. Iar tati si-a facut curaj si vine si el ! Bebelina e super activa, iar loviturile au inceput sa se simta din ce in ce mai bine. Pai sambata dimineata cine avea chef de joaca la ora 6 dimineata ? Si ce joaca ! Ai fi zis ca vrea sa iasa afara ! E o scumpa ! Si cred ca va fi o pupacioasa, caci la cat o pupa tati...

Vicki multa sanatate mamei tale !
Menna bafta la examene ! Tu si sotul meu ce mai invatati ! Ca eu am trecut de faza asta !
Mirela spor la treaba !
Bone super bancurile !
July, dupa ce termini casa cred ca o sa ai o silueta de invidiat !
Cristina cum mai merg pregatirile de nunta ?
Ramona pe burtica !
Mona, Cookie si voua !

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor! Pentru o perioada voi scrie mai rar pentru ca ma mut la alt departament si nu am timp. Am de invatat chestii noi si am ceva emotii. Pana voi intra intr-un ritm... Daca voi fi in stare sper sa intru de-acasa pe la voi.
Va pup dulce si va urez o saptamana usoara!
P.S. Eu ma simt bine, sarcina e ok. Va tin la curent.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

O sa-mi lipsiti!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Vicky multa sanatate mamei tale si o sa fie bine!cum au iesit rezultatele?
MENNA esti cool! mai zine de nunta!
RAMONAnui nik cand te aduni la casuta ta ,sa vezi ce bine e si te linistesti ,ai grija cu efortul!
GEOROX probabil a fost o periada cu piciorele ,bine ca a
trecut, lui bebelina jucausa !
COOKIE bafta la examen maine si cand termini vreau sa-mi dai si mie reteta de tort de lamaie!
CRISTINICA asa e azi nu v-am mai asteptat cu cafeluta ,nici eu nu am baut pana la ora asta ,sunt in zilele acelea stresante dar bine ca nu tine mult!
MIRE cum au iesit analizele pana la urma ?
FETELOR dak am scapat pe cineva iertare ca sincer nu ma simt bine!

Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iata-ma din nou, pe aici!!!
Boneca ,tocmai tu care ne faci ziua mai buna nu te simti bine????Multi ca sa te faci bine...
Geo ma bucur ca ti s-au dezumfalt picioarele si, pe mai departe sarcina usoara!!!
Pregatirile mele de nunta, deocamdata stagneaza, dar nu mai sunt chiar asa multe de facut, zic eu!!!Din pacate trebuie sa ma apuc iar de cautat pantofi pentru mine, caci cei care i-am facut pe comanda i-am refuzat caci mi-au facut alta nuanta decat ce le-am zis eu!!!Si am si subliniat atunci care e nuanta!!!
In rest , va doresc o zi buna si plina de bucurii si ca sa va mai invelesc putin va scriu un banc pe care l-am primit si eu azi!!!
Training pentru business: Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau: Jack: "Vreau sa te insori cu o fata pe care o aleg eu." Fiul: "Imi voi alege singur mireasa." Jack: "Dar fata este fiica lui Bill Gates." Fiul: "Ei bine, in acest caz..." Apoi, Jack se intalneste cu Bill Gates. Jack: "Am un fiu pentru fiica ta." Bill Gates: "Dar fata mea este prea tanara pentru casatorie." Jack: "Dar tanarul este vice-presedinte la Banca Mondiala." Bill Gates: "Ah, in acest caz..." In sfarsit, Jack se duce sa se intalneasca cu presedintele Bancii Mondiale. Jack: "Iti recomand un tanar pentru a fi vice-presedinte." Presedintele: "Dar deja am mai multi vice-presedinti decat am nevoie." Jack: "Dar tanarul este ginerele lui Bill Gates." Presedintele: "Ah, in acest caz..."

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Saltare fetele! Am aparut dupa o zi de munca, vai mama mea!
Geo, mama, da io nu slabesc de la casa! Ca acolo sef de santier e consortu! Pe mine nu ma mai ia pana la zugravit! Ca acolo am centura neagra cu 5 dani! Ma bucur ca te simti bine!
Ramona, noi te asteptam in continuare, nu te uitam!
Bone, imi pare rau ca nu te simti bine! Ce ai patit?
Cookie, te asteptam maine cu vesti si fruntea sus!
Cristina, pup!
Mona, cum te mai simti?
Menna, inveti, nu?
Mire, Vicki pup!
Hai ca pana la urma va pup pe toate! Ups, iar am uitat sa iau plasa de tantari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. indurare si iertare pt lipsa mea sau nu mi-ati simtit-o?
sunt obosita..de la sv am trecut pe la prietena mea...si am ajuns ceva mai devreme...si ma duc la somn..las dusul pt maine dimineata.
menna invata..k sa stiti .. k am zis k a cazut in vreo carte si i-am dat sms .. si asa zice ea..k pierde siru' asa k..faceti liniste
ramona, ai mare grija de tine..si sa vii aici de cate ori poti
july..cam devreme ai parcat. nici ionut nu e vad s-o chinui cu un 007?
pupicei cristina, cookie, bone, menna, geo, viky (ordinea e intamplatoare)
va pupacesc...ma duc la somn
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Va era dor de insomniile mele? Noaptea trecuta M-am trezit tot pe la 2 si nema somn. Pluas o zi infernala, asa ca la 8.30 m-am dus cumintica in patuc si pe la 9 dormeam dusa. Pana la acasta frumoasa ora, cand m-am trezit de sforaielile scumpului meu consort. E obosit saracu, si servici si munca la casa, da io ce vina am? Doamne cum sforaieeeeeeeeeeeeeee! Ma credeti ca is in a 3-a camera, 2 usi inchise intre noi si il aud ?????????? Si uite asa,Geo, s-ar putea sa ai dreptate! Cand s-o termina casa o sa fiu schilodendron ambulant! Da de nesomn!
Mire, vezi de ce am parcat asa devreme? Si da, Ionut ramasese la ultimul 007. Oi scapa eu de ele intr-o zi!Yesssssssssssssssss! Am scapat! Ma uitai in comp si nu mai vad nici un 007! Da urmeaza seria pantera roz!
Azi promit ca ma imbat, poate asa nu il mai aud!
Hai ca va pup, mai vorbim maine, pardon, azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'NEAT fetele!!!!!
july ce matinala esti ,tu si cu fimea ,azi la 5 mi-a dat trezirea,nu stiu ce a pucato,si ma uit la ea ca are cearcanele mai mari ca ale mele!!!!ia vezi tu cu slabitul asta ca nui prea bun,te ajut si sunt darnica cu tine ati dau de la mine cate kg ,ti le fac cadou!!!!!nu am avut nik deosebit ieri ,cam ce au toate femeili acele 3 zile cu musafiri,si de la caldura nu m-am simtit prea bine!acum sunt ok !!!!!
CRISTINica gata mami mi-a trecut sunt strong azi cat de cat,sunt iar pe baricade ca de obicei!
AM UITAT sa va zic a nascut garvida mea sunt bine amandoua ,a nascut normal luni pe la 2 dupamasa!
acum restul fetelor un pupic mare si dulce ,ma duk sa-mi culc copila ca bazaie dde somnic!!!!!!!,

Roxy si VIKI

Mergi la inceput