Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata RACUSORILOR! cum ati petrecut in wek?a fost bine ,v-ati odihnit suficient,ptr o noua saptamana cu peripeti si nervi?!!!!
MENNA esti de coma iubita ,asta e dovada ca stii sa te distrezi cand nu ai cu cine!votat si azi negrutA!!!!!
azi nu prea am inspiratie sunt epuizata ,si fizic si psihic!
am sa caut sa va pun bancuri sa va distrati un pic asa ca inceput de saptamana!
HAIDETI TREZIREA CAFEAUA E GATA!!!!!!!!!

ROXY siVIKI

PTR VOI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Costica vina acasa usor afumat, dar vesel.
- Pune masa, nevasta, ca mi-e o foame ce nu s-a vazut.
Sta el la masa, dar parca i se pare ca aude un zgomot pe balcon. Ce sa fie?, se intreaba. Iese pe balcon si gaseste un ins numai in camasa shi chilotzi.
- Ce faci, ma, la mine pe balcon ?, se infurie Costica. - Domnule, fi rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor. Am avut si eu o aventura la etajul de ma sus, a venit barbatul acasa si, ce sa fac, am coborat pe balcon la dvs.
- Bata-te sa te bata, se inveseleste Costica. Nevasta! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei sa poata pleca omul acasa...
Zis si facut, individul pleaca, cei doi soti se culca... pe la jumatatea noptii sare Costica din pat si isi ia nevasta la bataie.
- Ce ai omule, ce ti-a venit?
- Abia acum mi-am adus aminte ca stam la ... ultimul etaj

Un barbat vrand sa se insoare ii cere ajutorul prietenului sau bun.
- Mai Ioane vreau si eu sa ma insor si caut o fata cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa.
- Nu stiu ma nici una dar du-te si tu la liceu si cauta.
Se duce asta la liceu, sa prezinta la director, ii spune ce vrea,la care directorul ii raspunde ca la el in liceu nu exista asa ceva si sa se duca la scoala generala.
Se duce la scoala generala,se prezinta la directoare ii explica pentru ce a venit iar aceasta ii raspunde ca nici la ea in scoala nu are nimic asamanator si sa se duca la gradinita.
Se duce la gradinita si se prezinta la educatoare:
- Doamna vreau si eu sa ma insor si caut o fata cuminte frumoasa desteapta devreme acasa ...
Educatoarea ii arata fetitele; acesta isi alege o blonda draguta cu parul ondulat etc. Educatoarea cheama fetita si ii spune:
- Domnul de langa mine te-a ales sa te mariti cu el. O sa astepte pana cresti si apoi o sa te ia de nevasta.
La care fetita respunde:
- Si pana atunci nimic... nimic?????

Un ungur si un roman erau in trenul Cluj-Rotyg. Ungurul nu stia bine romaneste asa ca il intreaba pe roman:
- Ce scrie pe tablita asta, ma, roman?
- Scrie in engleza, "Nu va aplecati prea tare pe geam!".
- Da, dar mai in jos?
- Tot asa, numai ca in italiana.
- Dar mai in jos ce scria pe tablita asta?
- Ma, scrie tot asa, numai ca in romaneste.
- Dar in ungureste nu scrie?
- NU, MA, CA VOI AVETI VOIE!!!!

Chestionar Badea Ion este intrebat de Asociatia de lupta impotriva rasismului:
- Esti la mare si auzi strigate de ajutor venind din larg. Te uiti si vezi doi oameni care se ineaca, unul este negru si unul este alb, iar tu nu poti salva decit unul. Pe care-l salvezi?
- Pe negru ca sigur nu e ungur, raspunde Ion.

In sfarsit, ginerele s-a instalat in casa soacrei. Aceasta ii da instructiuni despre cum sa se poarte pentru a convietui placut:
-Draga, ia aminte: daca ma vei vedea vreodata cu nodul de la batic in partea dreapta sa te feresti din calea mea ca e de rau; daca ma vezi cu nodul de la batic in partea stanga, atunci am ceva cu tine si asta e si mai rau. In cazul in care, totusi, ma vezi cu el pe mijloc, sunt
binedispusa si poti sa te porti cum vrei.
Ginerele:
- Iar tu, mama-soacra, DE MA VEI VEDEA CU TIGARA INTR-O MANA SI CAFEAUA IN CEALALTA, SA STII CA MA DOARE EXACT IN FUND DE NODUL TAU DE LA BATIC!

gata pe ziua de azi! si o saptamana de bucurii !!!!!!!

Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata, racusori!!!
Mie nu imi prea merge netu!!!Sa aveti un inceput de saptamana bun si plin de realizari!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna ziua si de la mine si bine v-am regasit.
Azi nu prea am chef de vorba, mamica mea nu s-a simtit tocmai bine si m-a cam speriat, sunt nitel de stress, oboseala si nu in ultimul rand, de la vremea ciudata de-afara.
Va salut si va sarut pe toate, si va doresc o saptamana excelenta!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

uiiiiiiiii...iaca am 5 min libere
nu mi-a mers netul..ziceam eu. cand..vad k le merge colegilor.mie nu
mi se busise placa de retea
am o durere de cap...o zi adormita..si treaba cat cuprinde
viky..sanatate maxima mamicii tale k vorba aia..va pregatiti de nunta
va pupacesc pe toate.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumesc mult, Mirela, pt. urari. Mama mea e cam "subreda" si la varsta ei, stau intr-un stress permanent.
Si cand ma gandesc ca se apropie nunta, ma sperii si mai tare.
Nici calc. meu nu e mai breaz, s-a virusat sapt. trecuta, l-am "puricat" dar inca merge f. greu. Doar ca sa-mi dea si el batai de cap!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello racusori! Iaca si eu pe acasa cu nervii pe moate! A fost o zi grea, m-au ajuns treburile din urma si nu mai stiu pe unde sa scot camasa! Colac peste pupaza iar s-a luat sefu de mine ca am slabit prea mult! Ma apuca damblaua numa cand ma intreaba cineva de ce am slabit! Si ajung acasa cu gandu sa va scriu si sa ma relaxez pe net si cand colo, ia netu de unde nu-i! Zic ca mai fac ceva de mancare, daca tot nema net si constat ca nu merge robotu! Injur bine si imi aprind o tigara si imi amintesc stupefiata ca am promis ca iau plasa de tantari si am uitat! Bun inceput de saptamana!
Vicki, sanatate mamei tale! sa dea Domnu sa fie bine!
Mire, ne vb mai incolo!
Bone, ai reusit sa scoti un zambet pe ziua de azi de la mine!
Menna, iar imi face figuri pedigree-ul! Bafta la examene!
Cookie si tie bafta, asteptam vesti bune!
Cristina, Geo, Mona, Ramona si restu care mai sunteti pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ciao dragelor
Am primit pozele de la nunta si Mire mi-a zis sa vi le arat si voua ... intr-adevar,sunt reusite
Eu voi aparea cam rumena la fata, caci am avut grija sa-mi pun sangele in miscare (dupa cum va povesteam anterior)
Vicky multa putere mamei tale sa treaca peste cele grele si tie la fel
Ps: vezi in capitolul trecut,ti-am adresat o intrebare.
July ce sa mai zic eu ... asta e,las ca incerc eu sa bag voturi si pt tine Merci, sa fie!
Bone merci de bancuri esti o dulcica.
Cristina ai fost tare scurta si la subiect azi dar eu dau si la tine.
Mona,Geo,Cookie,Ramonaa si restul trupei pe burici
Aici aveti pozele

Pupici si somnic pufos... eu maine ma pun pe invatat

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Eu am facut cafeaua! O beau si plec la munca! Sa aveti o zi usoara si numa bine!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata la tota lumea!!!
Mena ieri am avut probleme cu internetul, sper ca azi sa nu se mai repete
Vicky multa sanatate mamei tale si sa se faca bine .
Bone azi nu ai mai dat desteptarea!!! Ce mai face vecinica insarcinata??
Cookie spor la invatat pentru carnet si asteptam vesti bune de la tine.
July , Mona, Geo, Mirela, Rampna multi
O zi buna tuturor!!!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput