Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 22
boneca30 spune:
ba da bada!MIRE eu nu am chef de munca si nici de nimik!!!!!!
am chef sa stau degeaba,dar datoriile vietii ma cheama nu am scapari!
FETELE acum fie vorba intre noi nu am sa ma contrazic,e luna noastra deja am ras destul si ma simt bine !problema si nervii au fost cauzati din cauza legilor idioate de aici,auziti cat de boi sunt ,sa-mi arunce toate actele originale la gunoi,ce include certificate de nastere si casatorie , am facut crize cu ei ieri,si mi-au promis ca pot scoate viza cu copiile ,acum tre sa scot alte originale,alte dureri de cap ,si multi bani! asta e tre sa le fac , a sii dupa ce-mi v-a iesii viza la munca cu mineee! nu mai pot de bucurie!
gata va tuk dulce pe toate si ne vedem dimineata la cafe!si va urez o sear buna!
Mire pti sa manci multe amandine eu le iubesc mult si multam!
Roxy si VIKI
preda_vicky spune:
Off, Mire, ce-as mai veni la intalnire! Dar maine mi-s la servici si nu stiu cand scap. Cine stie, dak mai vorbim pe-aci, poate reusesc si vin, dar nu promit nimic, ca nu de mine depinde. Dar eu va oricum.
Madau, distractie placuta la concert. Depeche Mode mi-au placut tare mult in tineretile mele "tumultoase" cand erau in mare voga cu Master & Servent. Dar si acum imi plac. Sa te gandesti si la mine cand o sa-i asculti, si poate maine ai timp sa-mi povestesti cum a fost? Please!!
fetele, sper sa scap mai repede azi, sa fac o piata si sa gatesc ceva sa aiba ai mei acasa.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
july_g spune:
Hello, fetele!!!!!!!!!!!!! Vreau si eu la intalneala! Da ce fac cu sotu? Ca el vrea la pescuit ! Si nu ma lasa sa vin de nebuna la Bucuresti! Da o sa ma simtiti voi acolo cu voi! Cu sufletul, ca trupul mi se va odihni sub clar de luna, in saci de dormit si multi tantari!
Deci toata lumea e de acord cu mine, nu? Luna asta incepem ziua zambind si o sfarsim zambind!
Sa aveti un WE insorit!
ramonaa spune:
Va salut pe toate. Mi-a fost dor de voi, de cafelute! In noul departament nu prea am timp de palavrageala iar pe net nici atata. Alerg de colo colo, acum sper sa se vada si la salariu.
Eu ma simt bine, mai am greturi seara, ma mai lupt cu wc-ul, dar trece totul. Trebuie sa merg din nou la control si abia astept sa mai fac un eco. Robert stie ca mami are in burtica un bb si vrea sa-i aduc o tetitza (fetita). E un dulce.
Nu am apucat sa citesc ce faceti toate, dar am inteles ca ati fost si bolnavioare. Va doresc numai sanatate.
Cum spuneati, hai sa ne bucuram ca e luna noastra.
La multi ani! primelor aniversate. Sa petreceti si sa va bucurati, sa fiti fericite!
Am sa incerc sa mai intru pe-aici. Va invit virtual la "Zilele Sucevei", la o bere si un mic.
Va doresc toate cele bune si merci ca nu m-ati uitat!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
MirelaV spune:
vreau si io o pusca sa ma'mpusc
ziua mea a fost cam asa:
dimineata primarie..cununie civila .. ajuns la sv..si stai mirela...pe la 5 ma incumet io sa ma apuc de treaba. unul dintre colegi pleaca (pt cunoscatori..Laur) al 2-lea deja fierbea pe langa mine. ii zic...ma Nicu, du-te si tu acasa k mai stau io...oricum nu imi terminasem treaba si nu vroiam sa las prea multa pe maine. pleaca omu' si peste vreo 10 min constientizez io k am uitat sa ii pun niste acte in brate. sun colegul 1 si ii zic..uite asa asa...am uitat sa ii dau actele lu' nicu .. astea (2 cucoane) nu au venit dupa ele..io ce sa fac? io decid sa plec. el ce zice..stai 1 min sa le sun. ma suna inapoi..eiii hai pleaca. ma mai invart io..si plec. ajung la farmacie..ies..cand sa traversez..imi suna tel. ma pune obejdea sa raspund. colegul 1...sa ma intorc k vin alea dupa acte. si .. m-am intors. trec 25 min..sun....baiiiii n-au venit proastele tale...fi-ti-ar astea ale d..q. ii zic k incui si plec. zis si facut. cand sa plec..nu mai mergeau semafoarele si era un prost cu sapca in mijlocul intersectiei (n-am nimik cu politistii dar asta era chiar prost) care mai rau incurca circulatia(la lizeanu..asta e pt tine viky..k stii ce jale e in intersectie). traversez..ma urc in tramvai..si la jumatea drumului..ma suna coleg 2 ... "mirelutaaaaa...." nu i-am dat voie sa mai zica nimik decat atat i-am zis "intoarce-te tu daca vrei..vii sa iti dau cheile..eu nu ma mai intorc" si saracu' zice "bine"
toate astea..dupa ce prietena mea cea mai buna./..ma suna si imi zice "fato..io vin la tine duminika dar sa stii k nu am bani sa iti cumpar nimik"..nu de cadou ma leg eu acum..ci de...valoarea omului...
gata...ma duc sa descarc pozele de dimineata si sa ma apuc sa fac o ciorbita k ... bate vantu'
va pupik..revin
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
'neata feteleor !
MIRE asta e viata ,cu bune si rele,si hai capul sus ca luna aasta nu avem voie sa fim suparate!uite de la mine un mmmmmmmmmmmmaare si dddddddddulce sa-ti treaca nervi,supararea ce vrei tu!
HAIDETI racusoarelor trezirea ca azi e sambata e si sarbatoare nu putem face mai nik asa ca haideti la taclale!
Ati vazut la discutii generale,?ce se scrie la topicul FORUMUL NOSTRU?am gasito si pe IREN ,hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm..............!!!!!!!!!!!intelegeti voi!!!!!!!!si cum parerile sunt impartite no coment!!!!!!!
MA duc sa-mi beau cafeaua ca acum am facuto si va astept !dulce pe toate si un wek frumos si plin de bucuriiiiiii!
azi nu am inspiratie!!!!!!!
sunt prin zona oricum!!
Roxy si Viki
boneca30 spune:
GANDIREA POZITIVA:
Rob este tipul de om pe care ti-ar placea sa-l urasti: e intotdeauna
bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de
spus.
Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai
bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata bine!" E un
optimist. Daca un coleg are o zi rea, Rob reuseste intotdeauna sa-l
faca sa vada partea pozitiva a situatiei.
Am devenit curios si intr-o zi l-am intrebat: "Nu inteleg, nu este cu
putinta sa fii optimist in toate zilele, tu cum reusesti?" Rob imi
raspunse: "In fiecare zi cand ma trezesc, stiu ca am doua
posibilitati: Pot sa aleg sa fiu bine dispus sau pot sa aleg sa fiu
rau dispus. Si aleg sa fiu bine dispus.
Cand mi se intampla ceva rau, pot sa aleg intre a fi o victima sau pot
sa aleg sa invat din ce mi s-a intamplat. Si eu aleg sa invat.
De fiecare data cand cineva vine la mine sa se lamenteze pentru ceva,
pot
sa aleg intre a-i accepta plangerile sau pot alege sa-l ajut sa
vada latura pozitiva a vietii. Si eu aleg intotdeauna partea buna a
vietii. "Dar asta nu este intotdeauna asa de usor" i-am spus . "Ba da,
zise Rob, intreaga viata este o problema de optiuni.
Cand indepartezi din viata tot ceea ce nu conteaza cu adevarat, totul
devine o chestiune de optiuni. Depinde de tine sa alegi cum sa
reactionezi la diverse situatii, tu trebuie sa decizi cum sa-i lasi pe
altii sa-ti influenteze atitudinea fata de viata. Tu alegi sa fii bine
sau rau dispus. Pana la sfarsit tu esti acela care decizi cum sa-ti
traiesti viata".
Dupa aceasta discutie am pierdut legatura cu Rob fiindca
mi-am
schimbat locul de munca, dar adesea ma regaseam gandindu-ma la
cuvintele lui atunci optam pentru ceva in viata in loc sa reactionez
la evenimente. Apoi am aflat ca Rob a avut un accident groaznic la
locul de munca, a cazut de la 18 metri inaltime si dupa o operatie de
8 ore si dupa o indelungata spitalizare a iesit avand o placa de otel
in spate. M-am dus sa-l vad si l-am intrebat daca se simte tot atat de
bine. "Vrei sa vezi cicatricile mele? " "Dar cum faci sa ramai pozitiv
dupa ce ti s-a intamplat? "In timp ce cadeam, primul lucru care mi-a
venit in minte a fost fetita mea. Apoi in timp ce zaceam pe pamant,
mi-am zis ca pot sa aleg intre a muri si a trai.
Si
am ales sa traiesc" "Dar nu ti-a fost frica?" "Atunci cand m-au dus
la spital si am vazut expresiile fetelor surorilor si doctorilor, mi-a
fost frica fiindca era de parca se uitau la un om mort. Apoi un
infirmier m-a intrebat daca am alergie si am raspuns :
DA! Toti m-au privit si atunci am urlat: sunt alergic la gravitatie!
Toti au izbucnit in ras, si eu le-am spus: acum operati-ma ca un om
viu, nu ca pe unul care e deja mort!"
Rob m-a invatat ca in fiecare zi avem posibilitatea de a alege sa
traim o viata deplina. Si este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru
maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie sa
traim, si maine ne vom gandi la problemele de maine. La urma urmei,
azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
voi trai din plin fiecare
zi, fiecare rasuflare, si mai presus de toate, fiecare
prietenie.
duli la racusoriiiii!
Roxy si Viki
MirelaV spune:
La multi ani Iren, chiar daca nu ne onorezi cu prezenta!
fetele...io-s la sv acum..plec sa fac cateva cumparaturi si ma duc acasa si diseara..ma vad cu menna pe care o scot la o plimbareala in parc
va pupik si ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mire, iti trimit un tot de la serviciu. Da, ai mare dreptate, intersectia de la Lizeanu e ingrozitoare! Cum a iesit ciorbita, ca mi-e cam foame? Plimbareala placuta diseara si lui Menna.
Gratie lui Bone sunt mai bine-dispusa si mai treaza. Faci o cafea tare buna, Bone, multumim!
Madau, cum a fost concertul Depeche Mode?
Week-end placut, racusoarelor!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
io is inca la sv si mi-e lene sa plec
maine mi se anunta deja musafiri..e clar..intru in bucatarie azi..am fugittttt
MirelaV
pupicei pe burticei