Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mirela, esti o dulce.Am o admiratie deosebita pentru raci.Surioara mea este tot rac, pe28 este ziua ei, si mereu am admirat la aceasta zodie, tenacitatea cu care lupta pt ceva, desi de cele mai multe ori obtin destul de greu si prin munca multa acel ceva.
Monogan, si numele(nick-ul) asta tot de la ea(sora mea) il am.Ea ma alinta asa cand eram mici.Cu totul ca nu am nici o legatura cu gogosarul ca sunt o slabanoaga....Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mi-eee sommmnnnn'
si tre sa fac baie, sa pun ceva la spalat, sa imi aranjez parul, sa calc ceva pt maine..dar inainte de asta tre sa ma hotarasc cu ce ma imbrac..parca v-am mai spus k tre sa ajung la o cununie civila? ehhh imbatranesc..mai uit si io
gogsarelu'...esti binevenita pe la noi oricand. repet..daca ma vedeai mai devreme k citeam ce ai scris si nu ma dezmeticeam..vedeam k sunt la racusori...dar deloc nu faceam legatura
fetele...am vb cu M mai devreme...era bine..cu colegii..a ramas sa ne vedem sambata dupa 19. oare vrea sa ma rapeasca pe la vreo disco? zicea k prefera sa ramana ardeleanca nu bucuresteanca o las..k altfel..unde ar insemna sa ma duc eu in concediu?
monagan...mai lasa munca bre..
ummm....ma duc sa modific listuta sa adaug ce am de adaugat si fug la baie...
va pupacesc. nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata fetele mele!nu am intrat zilele astea ca am avut un car de nervi si in final ieri am avut bot toata ziua!nu vreau sa va impui capul cu problemele mele ca in final se vor rezolva cu ajut lui DD!
cum spune GOGARASRERUL "capul sus ca v-a rasarii soarele si pe strada noastra".Bine ai venit printre noi! si multumim de urare!
MADAU bine ai venit printre noi ! sedere placuta la noi si felicitari ptr fetita frumosa si ochioasa ca mami sunteti frumoase foc ,si cum se spune la bebei LA MAI MULTE LUNI!asa faceam si eu ziua victoriei in fiecare luna pana la un anisor!si mai vino cu povesti!
GEO iubita mea sa treaca repede infectia urinara ,nu cred ca afecteaza pe Sofia cu nimic,si vezi ce zice DR cu medicamentele .si sa stii ca fier toate gravidutele iau spre sfarsitul sarcinii ptr prevenirea anemieii la nastrere!si cu calciu ai grija sa nu iei prea mult!asta afecteaza uneori la copii!eu am vazut un caz!intreaba pe dr ginecologul ! auzi ai facut antitetanosul?sa stii ca nu vreau sa te sperii tu tre sa fii foarte optimista! stii ce am patit eu la analizele de sange absolut tot ce include si SIDA la mine a iesit SIDA pozitiv si m-a sunat DR ginecolog sa mai fac o dat testul ca el nu credea ca sunt pozitiv si sarca mama si-a ros unghiile de la maini 3 zile de frica eu stiam ca sunt negativ si nu aveam motive de preocupare asa ca rezultatul in final a iesit negativ si DR a platit totul din buzunarul lui!explicatia a fost ca au amestecat problele de sange si unul era pozitiv !asa ca nu te speria se mia intampla! si pe Sofia mult din partea mea!
VICKY multi lui mami tau e nasol rau cu tensiunea oscilanta doamne ajuta sa fie bine sici parea mare nici prea mica la baietii cucuietii auzi sa -ti faca el surpriza ce frumos!Bafta la rezultat sa fie cum vrei tu dupa nunta!
CRISTINA asa e imposibil de evitat emotiile ,lacrimi si sentimente mai puternice uite mie imi place sa dau cadouri sa vd bucuria altora mie nu prea imi place sa primesc cadouri dar nici nu-mi dispalcesi dupa cum se vede la mine a inceput luna cu stangul !la cafengioaica mea de prima clasa
JULY la carecterizari despre noi sunt fff multe de spus ca noi avem un suflet mai deosebit adik FIDEL ,CISTIT ,IUBARET ,AJUTATOR si ar mai fii dar numi vine acum prin cap ce nu stim noi sa fim egoisti ptr sufletu nostru si cred ca avem nevoie de un pic de egoism!a si ca defecte cel mai rau e razbunare ,facem in asa fel ca platim cu aceasi moneda,dar de multe ori DD are grija de noi si nu mai trebuie razbunare ,!
MENNA zici ca ai ajuns in bucuresti nu?ce misto auzi am o misiune ptr tine faci? dute la orice cofetarie si papa tu ptr mine o AMANDINA ca sunt mai rau decat gravidutele noatre!si ca sa tinem socoteala AMR 2 zile

MONAGAN PUPICI MULTI SI LA TINE tu de ce nu poti sa te distrezi prin bucuresti?
RAMONA pe unde esti iubita mea ,intra si mai da un semn de viata sa stim si noi ca esti bine! pe burtik si
IREN LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE-TI !siDORESTI si mai treci si pe la noi din cand in cand!
Gata fetele acum va astept cu cafeluta calda ,tigarusi ,si dak aveti pofta de ceva bun spuneti si se executa ptr voi e mai special!
TREZITREA BATALION E LUNA NOASTRA ! TRE SA RADIEM DE BUCURIE!!!!!!!!!
Roxy si VIKY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

tot yo! acum am vazut cate greseli am facut !SCUZATIIIIIIIII!intelegeti voi !
Roxy siViki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
LA MULTI ANI IREN!
Bone, imi pare rau ca ai suparari, daca te putem ajuta ne trebuie doar un semn! Luna asta nu avem voie sa fim trisite! E luna noastra si chiar daca mai trece un an peste noi, trebuie sa fim fericite !
Fetele sunteti de acord ca luna asta sa nu ne suparam deloc? Sa dam la o parte necazurile si sa zambim in fiecare zi?
Iaca ii cam dimineata ca sa fac filozofie, dar asta simt! Ca luna asta nu vreau sa fiu trista!
PUp la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata tuturor!!!
Bone incearca sa lasi lucrurile rele la o parte, stiu ca e greu, dar uneori ne stricam viata ptr. toate tampeniile!!! Asculta sfatul Julyei.
Geo am avut o colega care in ultimul trimestru de sarcina a facut infectie urinara, dar s-a tratat fara probleme.
Mirela distractie placuta la
Menna cum ti se pare Bucurestiul??
Gogosar multumim mult de urari!!!
O zi buna tuturor !!!!!!!!!!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

de acasa la ore din astea..ummmm k tare bine e.
imi beau cafeaua si incep sa ma pregatesc. inca nush cuu ce ma imbrac dar...deciziile de moment is cele mai bune
cristina, tnx de urari dar merg decat la civila k ei nunta o au pe 1. plus k azi tre sa ajung si la sv
bone, pot manca eu o amandina in locul mennei? e prajitura mea preferata.
july, s-a intamplat o tragedie (cum spune un vecin al meu). cand am deschis yahoo dimineata...am vazut mesaje offline de la tine si cand sa le citesc...mi-a picat yahoo care nu merge nici pana la ora asta. le-am pierdut am vazut k ma intrebgai ceva....so..tre sa te prind azi
gata...fug. ne auzim later.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la racusoare! Ce-i cu voi pe pag. 2? eu am avut treaba pana aku' si am absentat motivat!
Asa e, fetele, e luna noastra si trebuie sa fim vesele, kiar dak mai imbatranim cu 1 an. Importat e sa te simti mereu tanara, sa te simti mereu bine!
Asa ca eu, ieri, dupa o cearta zdravana cu ex-ul, mi-am luat copii si pe iubi si am plecat in parc, apoi ne-am dat intalnire cu nepoata mea cea si sotul ei (ca nu stiu cand mai am timp sa mai ies la plimbare de maine incolo), am mers la o terasa, am baut o, am povestit, am ras, si cu chiu cu vai ne-am urnit pe la 21.30 de-acolo, doar din cauza ca nepoatei i se umflasera picioarele si nu mai putea sta pe scaun de burtik!
Mirela, tu oricum esti frumoasa, nu conteaza ce pui pe tine. Distractie placuta cu Menna!
Bone, , multumesc pt. cafea si tin pumnii sa rezolvi problemele cu bine si cat mai repede.
July,, de acord cu tine. Luna asta eu nu vreau sa ma supar sau sa ma enervez deloc!
Ca tot ne place sa primim cadouri, va fac eu un cadou azi: multi si .
O zi buna la racusoarele mele vesele si optimiste!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Geo tu stai linistia si fa ce zice doc..doar stii ca esti pe maini bune nu?
Boneca multumesc pentru urari..intr-adevar la noi fiecare zi e o sarbatoare de cand a venit Miruna.

Sunt de acord..luna asta tre sa fim cele mai bucroase, sa lasam grijile deoparte si problemele, doar e vara, ce mama masii

Ca tot vb de distractie eu azi ma duc la concert la Depeche Mode...abia astept....sper sa tina si vremea cu noi
Va pup pe toate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

gata si io la sv de 1h. a fost f rapida cununia...de fapt..asa-s toate..o iei il iei si gataaaa..pupati-vaaaa
hai k m-am tacanit. ne-am pupat, am facut poze si apoi fuga fuga la munca mirela is fresh
pacat k n-am chef de munca mai stiti pe cineva k mine?
gata....macar de nu ma apuc de treaba..ies de aici k ma uita Dumnezeu
fetele..eu abia maine seara o sa ma vad cu menna k azi n-am cum..
nici o bucuresteanca nu mai vine? hai..poate geo, viky, cristina? ummm...ce ziceti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput