Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
boneca30 spune:
iaca din nou prin zona!fele voi ati reusit sa intrati azi pe DC ,eu dupa ca am postat de dimi nu am mai reusit ,sper sa nu-mi faca figuri acum cand e luna noastra ca fac urat rau de tot! vreti sa stiti unde sunt eu ,la un gratar la niste prieteni si au si karaoke e distractie din plin ,sunt deja obosita am baut si o gura de bere si sunt cu capul in nori,m-au lovit amintirile frumoase,era normal se canta numai muzica de dragoste!
MIRE si ce faci bun ptr maine ,sa nu uiti de amandina ! si plimbare placuta cu MENA ! vedeti sa va distrati bine!
Vicky normal ca ,,,,, e de la mama lor BRAZIL si te trezeste din tot somnul dulce !!!!!
cred ca ma duc sa fac o cafeluta ca nu mai tine va astept si pe voi,a si ma pregatesc sa fac un tort de mere ,va invit cu mare placere la o felie de tort de mere virtual!
Acum va tuk dulce!pe mai tarziu!
Roxy si Viki
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
quote:
Originally posted by boneca30
'neata feteleor !
MIRE asta e viata ,cu bune si rele,si hai capul sus ca luna aasta nu avem voie sa fim suparate!uite de la mine un mmmmmmmmmmmmaare si dddddddddulcesa-ti treaca nervi,supararea ce vrei tu!
HAIDETI racusoarelor trezirea ca azi e sambata e si sarbatoare nu putem face mai nik asa ca haideti la taclale!
Ati vazut la discutii generale,?ce se scrie la topicul FORUMUL NOSTRU?am gasito si pe IREN ,hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm..............!!!!!!!!!!!intelegeti voi!!!!!!!!si cum parerile sunt impartite no coment!!!!!!!MA duc sa-mi beau cafeaua ca acum am facuto si va astept !
dulce pe toate si un wek frumos si plin de bucuriiiiiii!
azi nu am inspiratie!!!!!!!
sunt prin zona oricum!!
Roxy si Viki
Boneca, sincera sa fiu, n-am intzeles nika din postau tau referitor la mine, shi nuj daca-i de bine sau de rau, ma luminezi shi pe mine?
![](icon_smile_wink.gif)
Mirela, multzumesc frumos pentru urari
![](pupic.gif)
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
MirelaV spune:
bone, n-a fost de la tine. ci de la disi
plec la bucatarie...revin MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
iren, iote..avem stelute albastre...de cand sunt? io abia acum le-am remarcat MirelaV
pupicei pe burticei
iren spune:
Stelutze albastre? Io nu vad nika, unde?
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Acu da, da numa dupa ce mi-a dat disiu eroare fo 5 minute
MirelaV spune:
hai k intrasem mai peste tot k sa ma asigur k vad bine. ce ai facut azi? cum sarbatoresti? o zi frumoasa in continuare si plina de clipe frumoase alaturi de cei dragi sufletului tau. MirelaV
pupicei pe burticei
iren spune:
Merci frumos, Mirela Mah, mare lucru n-o sa fac, adeka o sa stau ca puturoasa
MirelaV spune:
asa si trebuie
eu am facut deja blatul pt tort si am un chec in cuptor. si apoi sa termin tortu'..si cred ca nu mai fac NIMIK
si-asa...is o vrenicuta si-o modesta MirelaV
pupicei pe burticei