Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by boneca30

'neata feteleor !
MIRE asta e viata ,cu bune si rele,si hai capul sus ca luna aasta nu avem voie sa fim suparate!uite de la mine un mmmmmmmmmmmmaare si dddddddddulce sa-ti treaca nervi,supararea ce vrei tu!
HAIDETI racusoarelor trezirea ca azi e sambata e si sarbatoare nu putem face mai nik asa ca haideti la taclale!
Ati vazut la discutii generale,?ce se scrie la topicul FORUMUL NOSTRU?am gasito si pe IREN ,hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm..............!!!!!!!!!!!intelegeti voi!!!!!!!!si cum parerile sunt impartite no coment!!!!!!!MA duc sa-mi beau cafeaua ca acum am facuto si va astept !dulce pe toate si un wek frumos si plin de bucuriiiiiii!
azi nu am inspiratie!!!!!!!

sunt prin zona oricum!!
Roxy si Viki

Boneca, sincera sa fiu, n-am intzeles nika din postau tau referitor la mine, shi nuj daca-i de bine sau de rau, ma luminezi shi pe mine?
Mirela, multzumesc frumos pentru urari

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

IREN iubita nu am facut nici un fel de afirmatie la persoana ta din contra ,chiar am vrut sa ma bag si eu in seama,ca sunt de acord cu voi ,nici macar aici nu scapam de manelisti ,si topicul cu 'fetita mea e mai frumoasa' ptr mine chiar nu-si are rostul!asa ca stai linistita sun t lucruri care ne displac dar tre sa le acceptam asa cum sunt ca doar suntem romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

IREN LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE-TI !siDORESTI si mai treci si pe la noi din cand in cand!
Roxy si VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by boneca30

IREN LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE-TI !siDORESTI si mai treci si pe la noi din cand in cand!
Roxy si VIKI

K, e in regula Multzumesc frumos pentru urari

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Helau,helau,
ce de lumea si ce de povesti.
Eu acu m-am trezit.Am tras un somn zdravan, ca sint solo acasa si asa de bine e!!!!!!Aici a plouat de parca s-au rupt norii.Asa ceva mai rar.
Acu fac mancare si in timp ce fierbe ...aici cu voi.
Mirela, cum stai cu pregatirile? Eu iti spun de pe acum LA MULTI ANI!,uite ca-ti si cant
.Multa, multa fericire, sanatate si impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce pregatiri? cine? cum? ce?
am facut tortul si un chec. mai vad eu maine.
sar'na de urari

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Miine 25 iunie e ziua mea!!!!

Va pup pe toateee!!!

Mergi la inceput

bine ai venit adria..si a mea

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Iaca apar si eu dupa lupte seculare! Rosie ca racu, ca doar e ziua noastra. N-am mai fost sub clar de luna, da m-am prajit la soare cu undita in mana, am prins 3 chititci carora le-am dat drumul ca sa ii prind data viitoare mai mari si apoi am plecat la padure!
lA MULTI ANI iREN
Mire, vreau si io tort!!!!!!!!!!!!!!!
Pup la toate!

Mergi la inceput

ce tort femeie? poate o poza
ma imbrac si plec sa ma intalnesc cu menna...sac sac sac..sa va ofticati

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

VREAU TORT SI EU!!!!!!!!!
ADRIA, LA MULTI ANI!!!!! ptr. maine.

P.S.
Mire, n-ai nici o sansa sa scapi fara sa dai o felie.

Mergi la inceput