Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Ileana fix despre asta am scris in ultima postare
!
Deci....spor la scris gagici!
Tu cum te mai simti?Luca?
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
adameasca, e super cartea intr-adevar! eu n-am avut rabdare s-o rasfoiesc pe toata! ca vreau s-o vad asa pe indelete! dar ce-am vazut e super! cred ca nici nu mai ai nevoie de altceva daca o ai pe asta!
sa stii ca nici eu nu-s mare gospodina, dar ma incita fetele astea! mie imi place sa gatesc asa pt cineva, sa fiu laudata. daca ma apuc de gatit pt mine nu mai mananc ca imi piere cheful...de ex am facut spaghete in we, si abia m-am atins de ele la cat m-am copt in buc! cand am pofta de ceva rau de tot, o pun pe mama sa-mi faca ca altfel nu mai mananc!
cum te mai simti cu tensiunea?
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
adameasca spune:
Am postat amandoua in acelasi timp. ![]()
Nu ma laud ca ma simt grozav, am zile bune si zile proaste... In alea proaste ma simt ca batuta si mahmura in acelasi timp
. Dau cu stangu' in dreptu' toata ziua si seara cad lata. In alea bune ma simt chiar bine. Dar din cauza tensiunii am devenit si meteo-sensibilioasa, asta era tot ce-mi mai lipsea.
Si cum vremea asta e ca la tropice, imi vine sa-mi iau campii. Am ajuns mai bazata ca meteorologii cand vine vorba de ploaie.
Pe la serviciu mai rarutz ca-i mai dragutz, m-am pus pe vazut filme acasa, ce naiba sa mai fac... Luk e un dragalash, vorbeste de ne sparge si face porcarii cat e ziua de lunga. Si de vreo saptamana intreaba de sor-sa de aproximativ 100 de ori pe zi. ![]()
A, m-am masurat si io la burta, ca tot e asta activitatea momentului. Am 108 cm in "talie" si 104 la piept. Beton, ce sa mai zic. Cand l-am nascut pe Luk aveam 125 cm in talie. Acuma unde o sa ajung???
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
adameasca spune:
Raluca, e buna cartea, insa de cele mai multe ori retetele sunt prea grase. Iti faci ficatul varza dc mananci numa' dupa retetele stimabilului. Dar au o savoare aparte, gust mai deosebit si un iz de tzara, asa. Imi aduc aminte de mancarea pe care o facea bunica in copilarie cand mananc cate ceva gatit dupa retetele d-nului Roman.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
eloise spune:
Mephala LA MULTI ANI!(cu intarziere) lui Iustin! Sa fie sanatos si sa aiba o viata minunata!
Ramomar LA MULTI ANI!si sotului tau!
Inni si pe mine ma revolta birocratia si mai ales shpagaraia din sistemul medical romanesc. Plus ca nu stiu ce au medicii astia de familie...Cand iti dau concediu medical, parca dau de la ei, parca ei trebuie sa te plateasca din buzunar in timpul repausului... Si eu am avut dupa Pasti niste probleme si tot asa, imi dadea concediu cu tzaraita, intai 3 zile, dupa aia 5,cu chiu, cu vai 2 saptamani, 14 zile cu tot cu weekend si 1 mai si....Noroc ca problema mea nu era serioasa... Se pare insa ca-i si nu stiu ce noua lege la mijloc, asa mi-a zis mie doctoritza de familie. Primele 5 zile platite 100%si restul 75, sau 85% in cazul nostru. Despre asta sa fie vorba, ca te chinuie pe tine asa?
Eloise
20+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Pufy si Nicol i-am votat pe Alesio si Vladut! Niste scumpei!
Ralucutza drum bun la munte, ai grija de tine (de voi)si sa aveti noroc de vreme buna!
Eloise
20+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Ileana aceeasi intrebare mi-o pun si eu: unde o sa ajung daca cresc asa??
!
Eloise multumim de voturi!
A nascut prietena mea azi-dimineata la 8, un baietel, Stefan, cu Apgar 10!
Mai multe nu stiu ca era prea obosita sa o intreb....Stiu doar ca a nascut natural, fara anestezie, si zicea ca nu a fost asa greu...
!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
laliq spune:
Seara buna pentru toate
utzele,
Azi dimineata am fost la eco morfologica, vestile sunt si bune si nebune: bebe e bine, dormea tun dupa ce toata noaptea a jucat. La masuratori stam bine, dar pe placenta au aparut doua zone calcifiate, semn ca imbatraneste cam repede... Deci avem un motiv in plus de stres, de parca nu ne ajungeau anticorpii anti D. Maine mergem sa facem si dozarile.
Saptamana aceasta am de gand sa cer si eu doctorului adeverinta pt reducerea programului la 6 ore pentru ca a inceput sa ma doara coloana.
Azi am fost cam depresata, dar imi revin eu.
si s-auzim de bine.
Larisa
19+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
laliq spune:
Scuze, uitasem ceva: pt fetele care au intrebat de reteta pt sirop, se face asa: se curata un kg de fructe (capsuni sau fragi sau ce-or fi), se pun intr-un vas mai adanc si se sfarma cu un tel dupa care se toarna un litru de apa. Se lasa asa pana in ziua urmatoare, cand se va strecura lichidul in alt vas (se foloseste o sita f. marunta sau un tifon ca sa nu treaca samburii). Peste lichidul strecurat se pun 3 kg de zahar pudra (merge si tos, dar asta se dizolva mai greu) si se amesteca mult si bine (in mai multe etape pe parcursul unei zile intregi) pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Apoi se adauga 50g sare de lamaie dizolvata in prealabil intr-o canita cu sirop. Si gata. Ies cam 5 litri de sirop. Trebuie pus in sticle cu capac cu surub si inchise ermetic. E time consuming dar merita pt ca e mai bun decat cel din comert.
Na, c-am scris si eu o reteta desi la bucatarie nu prea ma inghesui, din aceleasi motive ca ale Ralucutzei. In plus ma nervozeaza si ca pt o mancare murdaresc o multime de vase, pe care de obicei le las la spalat sotzului
, ca doar distribuim munca in mod egal. Acum am pus la cuptor un sufleu de conopida si am reusit sa umplu chiuveta cu cratite, castroane, farfurii, dupa care... m-am retras elegant 
La multi ani pt Iustin si pt sotul Ramonei! 
Larisa
19+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
pufymic spune:
Laliq multumim de reteta!
Si tu las' nu mai fi deprimata ca nu mai avem mult!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik