Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Susa spune:
Buna seara burtici,
Dupa lupte seculare au ajuns cei dela RDS sa vina sa ne reinstaleze cablul si sa pot intra si eu pe indelete pe forum sa va citesc...sunt tare fericita ca nu mai intru pe fuga de la mama...
Am fost azi la cursul de mamici si a fost interesant. Un pic de teorie despre inceputul sarcinii si cum se intampla totul si apoi ceva gimnastica pentru gravide cu exercitii de respiratie.
Noi suntem bine, BB Lukas e activ atat cat sa ma faca fericita in fiecare zi , ma deranjeaza un pic cam tare hiperaciditatea care nu-mi trece nici cu Maalox. Trebuie sa mai umblu un pic la meniu....
Va pup acum si sper sa reusesc sa scriu mai mult de acum in colo.
Silvia
24+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
inni spune:
Eloise si Microbu....haideti sa va spun pe indelete care-i problema mea
:
Mi-a facut Badiu o internare fictiva la spital de 5 zile si mi-a dat apoi 21 zile concediu...deci 26 zile..total. Asta pe luna mai. Diagn :amenintare de avort (pt. ca asta era si diagn. real).In mod normal eu stiam ca medicul de fam poate sa-mi dea 14 zile prelungire.Urma sa ma intorc la sf lunii sa-mi iau concediul respectiv.Am iesit pe usa nu inainte de a lasa plicul pe birou.
Canci...m-am trezit cu..5 zile..."pneumopatie".Pt. iunie m-a asigurat si para-asigurat ca se rezolva "stai linistita, tu nu tr sa te stresezi, eu sunt aici si vom rezolva problema,nu tr sa-ti faci griji, mai e si dna doctor..cutare... asa ca nu-ti face probleme" (aud si acum cuvintele)...Acelasi lucru :suna-ma pt. luna iunie.
Am sunat. Mi-a zis ca m-a programat la o dna doctor ginecolog, care are cabinet in aceeasi policlinica, vis-a-vis de medicul meu de fam, pe acelasi etaj.Imediat am facut legatura ca nu pot sa ma prezint la aia fara bani. Am intrebat-o : "trebuie sa-i MAI dau ceva ?"..(chiar intentionat am pus "MAI")...raspunsul a venit prompt "DA...ca poate o sa mai ai nevoie in continuare"....
Deci mie, aceasta doctorita nu mi-a dat concediu nici macar o singura zi, pe diagnosticul de sarcina, a luat 600.000 pt.5 zile de concediu, care nu reprezinta nimic.
Cand am intrebat-o daca a vb cu respectiva doctorita ginecolog ca vreau concediu pe codul de boala corespunzator amenintarii de avort ca altfel bat drumul degeaba, imi zice ca nu a vb ca nu a venit prea des aia pe acolo si nu a avut timp. Nu a avut timp de 3 sapt.
La dr Badiu nu mai am cum sa apelez, pt. ca fiind spital de urgenta nu-mi poate prelungi concediul..ei tr sa dea numai pe cod de urgenta care nu poate fi prescris la infinit..iar CMUnirea da numai la arondati concedii medicale (parca ar da de la ei)...Cine sa stie toate astea dinainte..cine sa stie ca o sa am nevoie...
Am mai vb cu o mamica cu probleme in sarcina, care de la 5 luni a ramas acasa si numai medicul de fam i-a rezolvat pana a intrat in prenatal.
Asa ca de-aia sunt suparata. Revoltata mai bine spus.
Ca nu stiu ce sa inteleg cu med meu de fam . Ori e proasta ori nu stie legislatia, care...apropo...e schimbata din febr..deci de 4 luni ...totusi..mi-ar fi rusine sa stau ca pleasca si sa nu ma interesez...
Si cand ma gandesc cum sunt platiti medicii de fam atunci cand au gravide si lauze. Nu stiu daca stiti, dar un pacient oarecare este cotat 1 pct (pt. casa de asig) iar pt. gravide si lauze (10 pct).
Eeee intortocheate sunt caile Domnului.
Maine e ziua cea mare. Merg sa vad ce rezolv. Daca nu-mi rezolva aia toata luna asa cum vreau eu...nu mai am nevoie (si ma intereseaza pe diagn de sarcina pt. ca e 85%..pe cand restul 75%)
Nu ma asteptam sa fie o asa mare problema cu rahatu' (scuze) asta de concediu...
Asta este..o sa vad maine.
Hai ca v-am innebunit si pe voi.
M-am uitat pe site-ul ala cu filmulete de la nastere. Nu mi s-au parut asa odioase.Nu le-am vz pe toate..dar ce am vz...mi s-au parut OK...asa s-ar observa si daca ne-ar poza pe noi in mom respectiv
.
Un lucru m-a mirat...ca femeile acelea nu erau rase....chiar una avea niste latze...ca un cocker ![]()
Noi sa fim sanatoase si sa ajungem cu bine acolo.
Mai fetelor (din Bucuresti)...voi v-ati gandit la medici pediatri...ca ar cam trebui sa alergam sa-i alegem. Eu, una , nu cunosc pe nimeni...adica stiu pe unele din Policlinica Vitan...dar nu-mi plac..sunt pline ochi de copii..prea aglomerate.
In alta ordine de idei...cine naste cu anestezie epidurala ?. Eu asa vreau sa nasc.Daca va cumparati careva trusa..zice-ti-mi si mie de unde si cat a costat si cum se numeste...please.
Hai ca v-am pupat pe burticile mari si ne mai auzim.
Inni
27+
inni spune:
Aici burticutza somnambula ... ![]()
E ora 2 noaptea si eu sunt treaza ca ziua ![]()
Am inceput sa va citesc din urma. Am vz ca ati vb la un mom. dat de patutzuri. Haideti sa va atentionez la ceva. Si anume la saltelutze pt. pat. Am inteles ca saltelutzele astea au diferite umpluturi. O prietena de-a mea a cumparat pt. fetita ei...acum un an..o saltelutza umpluta cu iarba de mare. Si dupa un timp..s-a trezit cu viermi crescuti in saltea.
Asa ca fiti atente...nu luati sofisticaturi ca sa nu aveti surprize.
Inni 27+
eli26 spune:
Buna dimineatza burtici
am pus exact cum ai spus tu kg la kg, nici acum nu ami vine sa cred ca am facuto eu
cand l-am auzit ce spune ami venea sa
,oricum eu sint mandra de mine,si ati multumesc inca odata,daca nu erai tu sa ami faci pofta cu delicatesele tale nu ma apucam niciodata,asa ca mai fa-mi pofta
laliq maine incerc sa fac si eu siropul de cirese
Aaa uitasem sa spun ca pt durerile de cap mi-a dat de la doctor niste tablete CALONAL200 ,nu stiu daca de gasesc si in Romania s-au in alte tari,dar pt fetele cu dureri de cap ar fi bine sa vorbeasca cu doc.despre asta si sigur le va da ceva care nu va afecta bebeleva pupic si aveti grija de voi si de burtici
Tina24+ POZE
gripo spune:
INNI, fii atenta! medicul de familie iti poate da si el concediu medical pe motivul "sarcina cu risc" sau "amenintare de avort", dar trebuie sa-ti dea BADIU o recomandare spre cel de familie, si gata. Asa e legea. Si iti poate da pana la sfarsitul sarcinii asa. In locul tau as scimba medicul, pey eu i-am dat alei mele un pachet de cafea o data si o cutie de bomboane alta data, si imi zambeste mama-mama. Problema doctorului pediatru e seroasa si la mine si tre sa incep sa caut de pe acum. As vrea sa fie cineva caruia si daca ii dau, dar sa vina sa-l vada si sa ma invete de toate, ca atunci cand esti mamica prima oara esti mai panicoasa, sau cel putin eu asa sunt. Cu epidurala, sigur asa vreau sa nasc, dar inca n-am vb cu ginecoloaga, asa ca nu stiu sa-ti spun mai mult.
ELI, wow, vreau si eu la oceanu' tau!!!!!
In afara de probleme minore ca umflatul picioarelor, foame nebuna, dupa care nu mai pot respira de cat am mancat, aplecari din ce in ce mai grele, rasuciri dificile in pat, dureri de oase la scularea din pat, etc, restul e fff bine la mine.
25+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
pufymic spune:
Neata burtici!
Tina ma bucur ca ti-a iesit dulceata si ca-ti place!
Si eu vreau sa fac siropul dupa reteta lui Laliq, dar abia sapt viitoare reusesc ca de maine plecam la Cluj si nu stiu cand ne intoarcem acasa...
Vreau si eu un strop din oceanul tau!![]()
Inni parerea mea e ca medicul tau de fam e nesimtit(sau nesimtita)!Eu la sarcina cu Alesio am stat acasa in CM si majoritatea lui mi l-a dat medicul de fam de atunci-si nu a acceptat nici o atentie de la mine, doar o cutie de ciocolata cd s-a nascut Alesio!!!!(eram in Cj pe atunci.....acum am si eu o tampita de doctorita....
) si prea putin medicul ginecolog.Chestia e ca daca vrea te ajuta, daca nu , nu!
Ma duc sa-l schimb de pijama pe Alesio....revin!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
Buna dimi la toate burticutzele 
inni imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin "cosmarul birocratiei" cu concediul, care de fapt, ti se cuvine din plin. Iti doresc nervi de otel si noroc sa rezolvi totul repede si cu bine!
Vai, viermi in saltea, zici! groazniccccc...multumim de atentionari.
microbu multa, multa sanatate iti doresc. Las ca vezi ca totul va fi bine. Daca medicul nu ti-a facut cerclaj inseamna ca esti pe drumul ce bun.
In legatura cu plata prenatalului angel_lexi a fost cea care a intrebat. Multumim de raspuns!
Pufymic ma bucur ca ai scapat de emotiile nasterii prietenei tale si ca ea a scapat usor si bine. Sa-i traiasca baietelul, sa le aduca numai bucurii! 
Tu te-ai pragatit pentru drumul de maine? eu sper ca daaaaa ![]()
Abia astept sa ajung si eu la medic aziii![]()
laliq multumim de urari si nu mai fi suparici, totul va fi bine, fii optimista de dragul lui bb 
eli26 felicitari pentru dulceata!!! sa o papati sanatosi ![]()
pupici la toata lumea!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Na ca nu ma dau dusa...
!
Vroiam sa va zic ca i-am luat la bb mic de AICI niste costumase tare dragute....
Poate va intereseaza si pe voi cate ceva....iar banii pe produse intra in cont pentru baietelul Alex care e bolnav de diabet insulino-dependent!![]()
Inni am mai vrut sa-ti zic ceva si am uitat: fix despre problema femeilor alora care nasteau si aratau ca o padure s-a discutat zilele trecute f aprins pe aici
!...Asta ca si tu remarcai ca erau nerase....
(numai eu n-am remarcat....ca la ce mi-au vazut ochii pana acum....m-am obisnuit!)
Ramo bafta multa azi la medic si asteptam vesti bune!Eu nu-s pregatita pentru drumul de maine....mi-e tare groaza de el
...
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Si eu am stat acasa, in cm, la sarcina cu Iustin. De prin luna a treia, diagnostic: iminenta de avort, platit suta la suta concediul.
Deci tine de medicul de familie.
Ioana, mersi de lamuriri. Si drum bun cu vesti bune la intoarcere!
Sandra, ai grija de tine!
Ramomar, bafta azi la medic!
Larisa, trebuie sa gandesti pozitiv, va fi totul bine!
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nicolstoy spune:
Neatza,
Invat,invat...

am scapat cu bine de primul examen (lb franceza ,oral...scarbos...)Azi am iar examen
....
Eloise multumim de voturi
!
Inni parca tu ziceai ceva de surprize cu saltele cu iarba lui peste prajit...Am patit-o si noi...Am cumparat din aceea cu iarba de mare ca toata lumea zicea ca din aceea trebuie si m-am trezit ca era plina cu gandacei (daca stiti gandaceii aceia mici si maronii care apar prin pungutele cu ceai).Imi tot apareau prin camera si nu stiam de unde,locul unde tineam ceaiurile era departe,m-am uitat intr-o zi in saltea (ca avea un fermoar) si n-am vazut nimic,dupa alte cateva zile eram enervata la culme ca tot apareau si nu stiam de unde,m-am mai uitat o data si...sa-mi vina rau..era plina,plina de gandacei din aceia.Nu erau scarbosi, dar fiind atat de multi...Am aruncat salteaua in secunda aceea.Ideea e ca Vladut nu mai dormea in patut de vreo daua luni,dar nu stiu daca acesta sa fie motivul aparitiei gandaceilor.Cred ca as fi innebunit sa gasesc gandaceii in saltea cand el ar fi dormit inca in patut.
Acum nici nu mai stiu ce saltea sa luam...
Nicol
26+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie