Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
microbu spune:
Am vazut ca tot intrebati cum se plateste prenatalul. Am vazut ca tot ramomar, si inca cineva (scuze nu mai stiu cine).
V-am mai spus, dar va mai spun ca nu ma supar. Eu chiar m-am interesat la serviciul salarii/resurse umane: 85% din media pe ultimele 6luni din venitul BRUT (cel negociat, nu ce iei in mana).
Pupici 
Sandra
22+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe
pufymic spune:
Carmen eu las intotdeauna fructele intregi(ei bine, daca sunt piersici le tai in jumatate sau sferturi ca sunt mari, dar astea marunte nu ma joc cu ele), si se mai sfarma ele in timp ce fierb, dar tot mai raman si bucatele mari. De fiert nu stiu cat le-am tinut pe foc, cred ca depinde si de cantitatea de fructe pe care o faci odata....eu testez siropul daca e legat(pun o picatura din sirop pe o farfurioara si cand e rece o misc sa vad daca mai curge....cand e inchegat si nu mai curge ca apa-e asa cam ca mierea de albine, chiar mai tare- e gata si o iau de pe foc). La foc mediu am fiert dulceata si a fost ok.
Ralu ce ai facut tu e marmelada nu dulceata....dar tot buna rau e
! Invartisi borcanele?
De la stanga la dreapta sau invers?![]()
Microbu ma bucur ca nu mai esti tintuita la pat!Tin pumnii sa fie totul ok in continuare si sa stea bb in burtica cat trebuie!
Eu am in continuare emotii pentru prietena mea care naste azi...nu mai am nici o veste de la ei...sper sa fie ok(in Buc. naste)
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
Pufymic, tinem pumnii prietenei tale!
La ce spital naste? Sa ne dai si noua detalii...conditii, spagi, etc.
Sandra
22+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe
pufymic spune:
La Elias naste cu Dr.Vladareanu.
Va dau detalii cand aflu si eu
!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
aoleuuuu, aiurea rau! tocmai am vazut la stiri cum s-a umflat un parau ieri chiar la munte, pe caraiman! offff, ce ma fac eu? sunt varza! maine se anunta soare si frumos la munte dar...astia au zis ca se mai anunta ploi dar nu-i pericol de inundatii...parca mi-a stricat tot avantul! da' ce sa facem, cu vremea asta total de neinteles in ultimii ani, ar trb sa stam tot timpul numai acasa de frica!
de ce -i marmelada dulceata mea pufy? ca are putin zahar? e duuuulce rau oricum! si s-a si intarit super! e buna rau! eu oricum n-am idee care-i diferenta intre gem, dulceata si marmelada...? borcanele le-am invartit si de st la dr si invers! ca sa nu se supere numeni! a iesit ok cred! nu le-am mai desfacut. le iau la mine maine, rece!
sandra
!
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
pufymic spune:
Ralu nu are putin zahar daca zici ca e dulce, numai ca dulceata e aia la care pui 1 kil la 1 kil.....a zis si Aramona parca
!
Pofta mare la compot!
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
tot uit sa va zic: am trimis la mailul comun 3 carti de bucate in format pdf (adobe acrobat reader). sunt o gramada de retete! si mai am o carte tot in format pdf, cartea lui radu anton roman. o s-o trimit si pe aceea!
raluca
26+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
pufymic spune:
Ralu ma duc sa vad si eu cartile alea de bucate
!
Ati vazut fetelor ca de acum vom inchide subiectul la 20 de pagini nu la 10 ca pana acum?Sunt curioasa daca va merge....
Scrieti deci!!!Cu spor!![]()
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
M-ati zapacit cu retetele astea de mancaruri/gemuri/dulceturi/compoturi. Io, ca nu-s gospodina deloc
mai, mai ca m-as apuca sa fac si io cate ceva in bucatarie.
Da' nu mai am loc de mama si de sotz in bucatarie, asa ca ma las pagubasa.
Deocamdata ma multumesc cu spalatul vaselor, ca la asta ma pricep cel mai bine. ![]()
Ralucutza, cartea aia a lui Radu Anton Roman, Dzeu sa-l ierte, e cartea de capatai a sotzului meu.
E scrisa absolut magnific, mai ales pentru persoane carora le place sa stea in bucatarie si sa faca una alta.
Pufy, ai vazut www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77548" target="_blank">asta?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
_Ralu_ spune:
aaaa, am inteles! pai zice mama ca o sa ia si ea vreo 5 kile maine sa faca, dar zice ca pune 1kil cu 1kil sa tina! altminteri e f buna asa cum am facut-o eu, dar banuiesc ca nu tine prea mult!
acush trim si cartea aia da se incarca greu ca-i mare!
raluca
26+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'