mamici de iulie-august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
crissa71 spune:
HAloo burticute,
Parca e ceva mai bine nu mai am cutiele alea regulate dar burtica tot tare e...A trebuit sa ma urnesc din pat ca Mi-era foame...
MIShi:ma bucur ca esti mai bine si ca esti totusi acasa...in spital cred ca e naspa.
Sabana:E Bine...Ma bucur...SA iei fier dar vezi cu constipatia ce faci...
Arcenciel:Esti simpatica foc cu traducerile tale....Nu au toate "norocul" sau "ghinionul"tau sa aiba sanii asa de mari.
Medeea 76:Stiu ce zici, totul e o.k, n-am nici o treaba sa ma stresez sau sa gandesc asa in negru...pana cand ma duc la astia(ECO=GINI), la 3-4 saptamanai si vad cum pun problemele...fac comparatii..
MAp:incerc sa gatesc si eu ceva ca n-am nimic.
LArissa79:te pupic.
25 mikY:pai daca faci cazariana, n-ai incotro cu lapticuL
MITI2004:imi pare tare rau ca nu mai poti iesi...macar ti-ai luat tot ce-ti trebuie?Am patit si eu cu masina asa, tot cand era sotul plecat...A trecut...a fost haios...
VApupici ca mi se arde mancarea.....
crissa71
emiliapop spune:
Anasia unde e kidex asta si cat tine, ca luni am examen si ajung prin Bucuresti?
emilia 31+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
crissa71 spune:
LArissa79: am vazut ca iei Tardiferol, tu ai probleme de la el sau faci ceva cu alimentatia ca sa nu ai probleme?Am si eu in casa... ma gandeam sa incerc sa-l iau si sa mananc multe cereale cu lapte si mere...sper sa fie O.K.Ce zici?
VA pupici...inca n-am reusit sa rad mancarea dar vad ca ma straduiesc...
Cu Calciul mai incerc macar cateva zile si daca-mi da contractii asa puternice nu-l mai iau si gata..

crissa71
mamanati spune:
Buna burticilor,
Am aparut si eu. Am avut de tinut un discurs la munca, si trebuia sa ma pregetesc vre-o citeva zile. Ce m-am stresat si cu chestia aia. Nu aveam nici timp sa intru pe forum dar imi era mult dor de voi.
La noi totul merge binisor. Bebica jucausha, mami fericita. Miine mergem la piscina.
Mishi, ma bucur ca esti mai bine. Mii mila de tine ca ai fundulatul ciuruit, dar ma rog sa fie bebe bine.
Miky, si pe miine ma ard parca talpile, dar asta dupa ce merg mai mult de o ora. Mie imi place sa merg mult pe jos.
Sabana, si eu ma constip mult de la suplimente de fier. Incerc sa iau cit mai multe alimente bogate in fier ca sa nu bag pastile in miine.
HAi ca ma apuc sa mai citesc di capito;u; trecut si poate revin mai tirziu.
Azi avem 30 saptamini!
Pupicei la toate burticile,
Nati si scumpica din burtic 30 fix.
cristina_ana spune:
Mamanati, la 32 saptamani intri in luna a 8-a, nu in a 7-a
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
larissa_79 spune:
Sabana, mersi inca o data. Am fost in Careffour Orhidea si mi-am luat patutul de la Graco. N-am gasit decat in combinatie de culori kaki, crem si maro deschis...dar e fain si asa. Vibratiile imi par super, are si muzica si lumina..masa de infasat....si e si cu
2.300.000 mai ieftin decat pe site-uri. Faza e ca mi-a fost tare greu cu iesitul m-a intepat in vagin mai tot timpul si acum ma cam inteapa..burta se cam intarea...am obosit repede...of e tare greu. A fost prima iesire intr-un magazin dupa 7 sapt de stat in casa.
Crissa71, eu i-au Tardyferon fol...parca asa se cheama din sapt 17. In general ma impac bine cu el...doar ca trebuie sa am un pic grija cu constipatia...care inainte nu imi facea nici un fel de probleme.
Cristina_Ioana, zi-mi cum e omida aia a ta luata de la Miniblue...ca vreau si eu neaparat....poate ai o poza sa o pui in album...tre sa ajung si eu la miniblue..dar sa vad cand mai pot iesi. Cat costa omida aia?
Poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+ 
mamanati spune:
Cristina_ana, merci!
Sa-mi da-ti si mie crezare. Of, ca tare zapacita mai sunt.
Noapte buna.
letitzia spune:
Sabana sa stii ca si eu am probleme cu anemia chiar daca am luat mai mult ca tine in greutate (am citit ca ti "s-au pus semne de exclamare" pentru greutatea luata). Oricum ca sa te linistesti detin inca "suprematia la numarul de kg luate" (si probabil voi detine recordul absolut
): am luat peste 23 de kg, iar miercuri burtica (as spune mai degraba burdihanul
) masura: 111,5 cm. Foarte dragut, nu? Intorcandu-ne la anemie, si eu iau fier de vreo luna, si incerc sa evit problema cu constipatia mancand fructe de dimineata, pe stomacul gol (grefe, capsuni, etc) si nu ma mai deranjeaza problema, cel putin nu asa tare. Tu trebuie sa stai linistita ca bebe e o.k., si ca ai un col destul de bun pentru aceasta perioada. 
Cristina_Ioana (caci Cristina_Ana am vazut ca a facut "prezenta" azi
) banuiesc ca te simti mai bine si ca ai fost plecata azi la plimbare, nu-i asa? Sa nu ne dai palpitatii! Si pe urma mai pierzi si galeria promisa![]()
![]()
Somn usor la toate
si multi
! (ca eu nu prea am somn)
35+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
letitzia spune:
Mishi cand am fost nevoita sa fac injectii stii cu ce "ma racoream" eu? cu frunza de varza! Fara gluma, imi treceau si durerile mai repede si nici nu am avut asa multe umflaturi (am stat de vreo 2 ori prin spital unde am facut la greu injectii, si am facut si tratament cu gravibinon o perioada lunga). Ai incercat? Poate te ajuta. 
35+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png