mamici de iulie-august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Miti2004 pacat ca nu ai putut sa imortalizezi toate acele momente,cu siguranta daca le priveai acum mureai de ras si se risipeau toti nervii!O burticuta mecanic auto!Nu pot sa cred ca nu te-a vazut nimeni care sa iti sara in ajutor!Sau cei care au trecut pe langa tine nu au putut reactiona d ras sau au trecut pe langa tine numai insensibili!Sa papati cu pofta!

Mergi la inceput

Mishi cum adica daca sta bebe pana la 37 de saptamani?Vreau sa aud de la tine ca bebe o sa se nasca la termen.Crezi ca bebe nu simte cate eforturi faci tu de atata timp?O sa fie bine!O sa vezi!

Mergi la inceput

Ce liniste!Nu-mi vine sa cred ca nu zumzaiti ca niste albinute harnicute ce sunteti!
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

oooffff, misy,daca n-as avea problema asta cu colul care cica e nesemnificativ, adica mai ceva acolo cat sa mai tina cerclajul, poate as avea mai multe sperante. pe 13 iunie mai merg la o echo sa vad cum stau, voi avea 33 sapt atunci si mai vedem. numai doamne, doamne ma mai poate ajuta...

calatoria lui
31+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga misy, ce naiba sa fac , nevoia te invata. asta iarna cand eram cu greturile sarcinii in floare ( am avut greturi la frig si ger ), am ramas cu masina la mine la servici in parcare, noroc ca m-am descurcat, nu mai avea lichid d'ala de racire, imi scapa acum cum ii spune, era 9 jumate seara ( am lucrat intr-un mall si se inchidea la 9 seara ), zapada, viscol, frig de mureai, m-am chinuit vreo juma de ora sa deschid capota, am gasit in portbagaj bidonul cu lichid si mai avea de cateva degete pe fund, am completat si am plecat acasa. Sotul iar nu era in oras pt cateva zile ( are un job in care umbla mult )...dar azi mi-a zis ca o s-o reparam si o vindem si luam alta, mai ales ca asta nu are decat 2 usi si o sa fie greu cu bebe daca nu are 4 usi masina.

miti 31s

Mergi la inceput

Am nevoie de un sfat din partea voastra?Cum se procedeaza cu pediatrul?Trebuie sa mergem sa il inscriem pe bebe sau cum se procedeaza?Stiu ca sunt si medici de familie care nu au un pediatru si atunci bebe trebuie repartizat la unul insa cum?Alegem noi unul banuiesc?!Desi va citesc de f f f mult timp,de pe vremea cand nu eram f sigura ca am ramas insarcinata dar imi doream acest lucru nu-mi amintesc sa se fi discutat acest subiect.Daca a avut loc aceasta discutie si eu am uitat va rog sa nu va suparati.
32+

Mergi la inceput

Mishi Dumnezeu este alaturi de toata lumea,vegheaza asupra fiecareia dintre noi,fara vointa lui nu se puteau intampla aceste miracole!Nu trebuie sa-ti pierzi credinta si speranta chiar daca ai momente in care simti ca ai obosit,ca nu mai poti trebuie sa iti revi,sa lupti deoarece ai un motiv intemeiat!Minunea din pantecul tau inseamna totul!

Mergi la inceput

miti2004 ai dreptate cand spui ca nevoia te invata insa eu imi imaginam cum aratai tu mesterind,nu pentru ca esti femeie (sunt o feminista si am si eu permis),ci pentru ca esti si cred ca era o imagine haioasa!Sper sa nu te superi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga misy, sincera sa fiu chiar si eu cred ca eram caraghioasa ...in mod sigur daca ma vedeam m-ar fi apucat rasul.
si eu am inteles ca trebuie sa ne gasim pediatru inainte de nastere, sau cel putin asa am inteles ca e aici. Din pacate eu nu am nici o recomandare, adica stiu doar o mamica care a nascut acum o luna si a fost doar o data la pediatrul ei si cica nu a fost prea multumita. O sa iau policlinicile de pe langa casa si o sa aleg un doctor. Daca nu o sa-mi placa de el, adica de cum o sa ii dea atentie lui bebe, probabil o sa caut altul.

,
miti 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, imi pare bine ca bb e ok si la tine se rezolva problema;
mishi, cat mai ai de ciuruit? saracuta de tine, mai poti sta pe scaun?
miti2004, da ai nimerit-o nu gluma cu masina;
miky25, cat mai multe stelute!
arcenciel, eu deja m-am aprovizionat cu 3 perechi de sutiene pt alaptat;
crissa, stai linistita si gandeste-te ca trebuie sa fie bine;
fetelor, am venit de la kidex....cu o gramada de pliante, moarta de oboseala, cum spunea cineva nu prea e mare lucru, mai multe jucarii, dar pt copii mai maricei; hainute si pt bb, dar mai mult pt cei mai mari;2-3 standuri cu patuturi si caruturi, carti pt copii;la scara mult mai mica decat expobebe;dar am fost curioasa si am luat un carusel pt patut cu 880.000, im mag am vazut la 1.500.000 care mi-a placut f mult;poate intereseaza pe cineva, diferite chestii pt bebe: lorisbabysland;lumeajucariilor;overland.com;pifu;cameracopilului(bineinteles cu ro la sfarsit)
anasia 30+

Mergi la inceput