mamici de iulie-august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
larissa_79 spune:
mai fetelor...unde disprarurati cu toatele? M-ati lasat singurica la capucino azi...
Poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+ 
anasia spune:
buna dimineata, burtici!
emiliapop, kidex-ul este la romexpo, pavilioanele 2-7, dar tine pana azi la ora 16;sincer, nu pierzi mare lucru;
mamanati, bravo, noi astazi facem 31 saptamani, cu bulinuta si intram de maine (?) in luna a 8-a?
vad ca sunteti somnoroase inca, nu ca mine;
anasia 31 fix + 
larissa_79 spune:
anasia, da de maine esti in luna 8-a. Luna 8 este cea mai lunga luna...pana la sf saptamanii 36, are 5 saptamani. Asa m-am bucurat si eu cand am intrat in luna 8..si acum mi se pare ca nu se mai termina...
Poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34+ 
anasia spune:
larissa 

nu mai stiam sigur;oficial, mai am 9 saptamani de sarcina;
cred ca o sa-mi para mult 5 saptamani, dar trec si astea repede;merg azi sa-mi mai fac cumparaturi pt bagajul de spital;
anasia 31 + 
crissa71 spune:
Neata burtici,
Hai ca nu sunteti singurele.....am aparut si io...ce-i drept dupa cafeluta...
Azi trebuie sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful macar.. ca e o mizerie la mine.....!!!O s-o iau asa usurel, usurel...desi nu sunt genul...ori fac ca lumea ori mai bine nu fac....
Ziceti ca luna a8-a are 5 saptamani??.MIsto...Incepe in 32 si se termina la 36 inclusiv?Deci mai am 3 saptamani si ceva pana se termina!!!Sa speram ca trec cu bine, si cat mai repede cu ajutorul vostru....CA altfel nu stiu ca ma fac...(fara voi, adica!).
Stie cineva dintre voi cum iti pui tikerul ala cu saptamanile...?
HAi v-am pupat.Sa aveti o zi frumoasa!

crissa71
mamanati spune:
Neata fetelor,
Am intrat sa va salut si fugim la aqua aerobic la piscina. Abia astept sa ma balacesc in apa ca saptamina asta n-am fost, din cauza racelii iar. Fetelor, cine stie, racelile/virozele astea prea dese nu dauneaza bebelinei?!
Anasia, bulinuta, felicitari pentru cele 31 saptamini. Sarcina usoara in continuare!
Larisa, sa vezi cit de repede o sa treaca si ultimele saptamini si o vei tine in curind pe Alexia in brate.
Am fugit si revin mai tirziu.
Nati si minunea din burtic 30+
map spune:
pupici la burtici,
am facut si eu ochi. este urata afara si ma trage la somn tareeee.
Aseara am iesit si la plimbarici ca a fost fain, pana la urma ne-am plimbat mult mamult decat speram, ne-am intalnit si ceva prieteni si a fost fain.
Si eu iau feir de marti incepand dar este aiurea tare ca trebuie safiu cu ochii pe ceas. Eu iau foarte mult magneziu, trebuie sa iau 6 drajeuri pe zi iar Fe nu tebuie asociat nici cu lapte nici mu Mg. Trebuie mereu sa am grija ca iau cu doua ore dupa masa si inainte cu doua ore de urmatoarea masa ca asa scrie pe prospect. Si mi-au spus de la farmacie ca-i bine sa iau Fe cu un lichid cu vitamina C asaca-l iau cu suc de portocale.
Eu de cand stat acasa chiar daca ma mai invart eu pe aici si mai fac una alta ma simt mult mai bine. Se cunoaste ca nu ma mai trezesc in viul noptii sa plec pe drumuri si ca nu mai am stres. Pulsul mai creste de vre-o doua ori pe zi dar stau cumintica si gata.
Burtica se intaraeste si ea ma putin pentru ca-mi gasesc mereu timp sa stau pe pat. De ceva zile am niste sa se spun dureri (dar nu-s dureri, mai mult simt ceva vag) ca inainte de menstruatie. Sa fie oare contractii? Nu tin asa mult dar revin de cateva ori pe zi. Insa nu ma deranjaza foarte tare dar le simt.
O duminica cat mai placuta. Eu merg sa-mi fac de treaba cu cateva rufe decalcat ![]()
Monica si
29+
letitzia spune:
c
35+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060704/dt/-4/k/1222/preg.png
letitzia spune:
Crissa pentru ticker sunt mai multe variante, eu iti pot spune una din ele: intri pe pagina tickerfactory.com cu www in fata, acolo alegi optiunea "Pregnancy". Alegi apoi "Select your ticker ruler" (care model iti place tie) , "Next", alegi apoi modelul de slider ("select your ticker slider"), "Next", la "Due date" treci DPN-ul tau si tot pe aceeasi pagina potrivesti data si ora cu cele corespunzatoare Romaniei (sunt diferente de ora). La sfarsit dai cop y la "your ticker URL" si il pui in semnatura de la profilul tau personal de pe DC.
35+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060704/dt/-4/k/1222/preg.png
crissa71 spune:
saru mana.HAi ca incerc sa vad ce iese....
Pupici....Daca nu ma descurc o sa observi tu....
crissa71