Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by HAPPY GIRL

Nushulica, eu am avut greturi cam din saptamana a 3-a, dar nu este obligatoriu sa ai greturi. Am foarte multe cunostinte care nu au avut nimic in timpul sarcinii.

Happy Girl si Alexandra

ce bine ar fi sa nu am ca nu mi-s dragi deloc...oare bb meu e bine ca azi mie mi-a fost tare bine m-a durut doar putin spatele

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara
ca suntem la capitolul greturi:la mine au inceput din saptamana a treia (saptamana 5 dupa UM),si nu sunt constante,adica pana acum am avut zile in care mi era f rau de dimineata pana seara(de ziua mea taman),zile in care doar ma chinuiam putin prin baie dimineata si trecea si zile in care nu am avut absolut nimic.oricum,cel mai bine este cand reusesc sa vomit (e un fel de a zice ca "vomit" pt ca practic nu regurgitez nimic,doar mi se contracta stomacul de parca as vomita, fac de parca as tusi si scot tot felul de sunete de se sperie vecinii cred ).dupa ce ma chinui asa cateva minute,beau un pahar de apa rece si iau o lingura dintr o potiune pe care am preparat o la farmacie (are si putin metoclopramid,dar comcemtratie mai mica) si mi calmeaza stomacul.doar ca e esential sa ies la aer curat dupa...
am probleme cu diversele mirosuri,mai ales in metrou dimineata...spalati -va oameni buni!spalati-va si hainele...sau macar nu va mai dati cu deodorante puternice peste mirosul ala de transpiratie,e groaznic.nu imi place sa arat cu degetul dar am devenit din ce in ce mai putin toleranta fata de comportamentele astea,oameni care tin cu orice pret sa isi tina ditai ziarul desfacut desi e inghesuiala in metrou(ei tb sa citeasca domne),se lasa peste tine pt ca nu se pot tine de nimic ca tin ziarul,evident,miros a tot felul de chestii,casca si nu isi pun mana la gura,tusesc incontinuu dar nu scot nici o batista...samd.gata,fac consiliu cu omul meu si ne luam masinuta cu consum redus ,sa ne duca la servici zi de zi:Ddesi e si asta o peripetie...dar macar nu stau sa ma intreb din 5 in 5 min "ce ma fac????da doamne sa nu vomit aici!hai gabriela,inca putin,mai ai o statie............."in ultimele doua saptamani am intarziat zi de zi la servicica mereu coboram cu o satie sau chiar doua inainte si o luam pe jos........cata rabdare sa mai aiba si oamenii aia cu mine?

chiar,voi ati anuntat deja la servici?care au fost reactiile,consecintele?mai bune,mai rele?au disparut fumatorii de prin birouri?
eu inca nu am facut nimic oficial la servici ,si nici nu am de gand sa o fac prea curand,nu prea imi impart viata privata cu colegii ,precum nici acasa nu prea aduc vorba de servici.banuiesc ca din lipsa de detalii,vor da ei diverse nuante povestii mele,dar asta e strict problema lor.sunt doar gravida,nu bolnava ,pot sa muncesc si sa gandesc la fel de bine ca si pana acum.(poate chiar mai bine,sac!!!)
pup la voi

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow wow ce harnicute ati fost!

am avut si eu ieri pt prima data o pata maronie cam cat primele 2 falange de la degetul mic.cum nu am avut asa ceva la prima sarcina am sunat repede la spital si mi-au spus"obligatoriu repaos la pat!".daca apar dureri de burtica si continua sa persiste scurgerea fugutza la spital.din fericire nu am nimic acum dar stau si ma resemnez in pat de dragul samburelului.

Gabriela cred ca stiu cum e in metroul din Bucuresti.sotului meu i-a venit rau si nu era gravid.mey sapunul e scump,apa e scumpa si mai fac oamenii economie.

ce scump e Joel al aiskai!wow ce dor mi s-a facut de perioada in care era si Ken asa!sa va traiasca!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

aveti grija cu constipatia!nu va fortati ca puteti determina desprinderea placentei!

Mirela73 bine ai venit!sarcina usoara in continuare si un bebel sanatos!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata cu noaptea in cap!

Asa mult am asteptat momentul sa mai pot scrie iar la mamici incat iata-ma in sfarsit aici!
Azi mi-am facut testul de sarcina si a iesit mai pozitiv decat ma gandeam...hehehe.
Sa fac o scurta descriere. Sunt Mihaela si mai am o fetita Alexia Maria de 1 an si 9 luni (asteptata si ea f mult) iar de mai bine de 1 an tot incercam sa-l convingem pe bb2 sa apara. Nici acum nu-mi vine sa cred ca bb2 e pe drum!
Ultimul UM a fost pe 12 aprilie dar la mine ciclul e f neregulat (ultima data mi-a venit la 73 de zile iar acum sunt in ziua 54). pana prin ziua 30 nu am avut ovulatie conform temperaturii bazale desi nu am monitorizat-o chiar zilnic de data asta...dar de prin ziua 36 a tot inceput sa creasca, in ziua 43 am avut ceva pete maronii si am fost convinsa ca luna a luat sfarsit...totusi n-a fost sa fie asa!
Concluzia e ca habar n-am cand a fost conceput bb2 caci dupa ziua 30 "prestatiile" au fost din an in paste. Asadar nu stiu cand ar putea sa fie DPN caci cu siguranta 16 aprilie 2007 cat imi calculeaza calendarul nu e corect.
La prima sarcina mi-a fost f rau, extrem de rau, din sapt 6 au inceput greturile si am vomitat cam de 5 ori pe zi, in fiecare zi pana pe la 5 luni, am avut contractii toata sarcina, am luat cu pumnul medicamente si am nascut la 35 sapt si 3 zile.
Acum am doar usoare greturi, un nod in gata, sani putin durerosi si somnolenta cat cuprinde. Sper sa fie o sarcina macar putin mai usoara ca prima!

Va pup pe toate si ma bucur ca intru in gasca voastra!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mihaela draga mea, iti spun felicitari din tot sufletul si aici , pentru ca de peste un an ne stim de la Mamici din nou aspirante. Stiu cat de mult ai dorit puiutul din burtica ta si stiu cat ai luptat pentru el. Fii binevenita si iti doresc sa ai parte de o sarcina mult mai usoara decat la Alexia.
Abia astept primavara urmatoare sa iesim cu cele doua mandrute pe care le avem si bebitii la plimbare.

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata!
bine ai venit mihaela si felicitari pentru reusita!
oare sunt singura care stie data exacta cand "am comis-o"?la mine a fost pe 13 aprilie,a fost cam pe fuga,hop-tzop sa ne simtim si noi nitel bine dupa o zi grea,el nu era pregatit cu ce trebuie,rezervele din noptiera se epuizasera-iubire mare- "hai ca merge si fara prezervativ,ca doar mai am 2-3 zile si imi vine "(asa mi am zis,eram convinsa ca e sfarsit de luna-alta poveste tragi-comica).eh si era fix ziua ovulatiei...cand mi-am dat seama ce se intamplase,era cam tarziu sa mai incerc pilula de a doua zi (trecusera deja 2 zile).si asta a fost sa fie.nu pot spune ca e o sarcina nedorita,suna prea dur,mai ales ca oricum ne doream sa ramanem impreuna si sa avem copii,dar planuisem un bb mai pe la mijloc de 2008.poate asa a fost sa fie.am fost mereu riguroasa in ceea ce priveste calendarul meu biologic,stiam mereu cand trebuie sa am menstruatie,am ciclul regulat,si de la 11 ani (dezvoltata precoce,stiu)cand mi a venit prima oara ,am fost informata asupra implicatiilor,riscurilor,masurilor de protectie pt cand voi decide sa incep viata sexuala,etc.nu imi pot explica in mod rational momentul meu de "alb" pe creieras,ramane doar varianta cu soarta

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Mihaela felicitari si bine ai venit la noi!
Sa te bucuri de o sarcina usoara de data asta! Pe lista sunt mamici care stiu ce inseamna sa speri,sa astepti,sa faci tratamente...
Sa te trec pe listuta deocamdata cu DPN 16 ianuarie si Um 12 aprilie si dupa aceea schimbam?Cum ai dori?

Gabriela cum sa uit odorile din mijloacele de transport bucurestean!Se poate? Poate ca asa a vrut Dumnezeu sa va daruiasca un bebe mai devreme.Te admir pentru hotarirea de a deveni mamica si nu uit ca esti cea mai tinerica de pe lista deocamdata.Noi am stiut momentul ovulatiei pt.ca a fost o sarcina planificata si am folosit predictor de ovulatie.(care se pare ca a functionat bine!)

Octavia multumim pentru aprecieri in numele intregii familii. Dupa cum stii singerarile sunt des intilnite la inceputul sarcinii.Odihneste-te,relaxeaza-te,stai cumintica si nu face eforturi si totul va fi bine.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

SABINA merci mult,ma crezi ca am inima cat un purice.mi-e frica dar ma imbarbatez singura.se pare ca si mama mea la sarcina cu mine ar fi avut astfel de pete si iataca sunt in viata.cum o vrea D-zeu!

ROANDRE bine ai venit!nu-mi vine sa cred ca sunntem in aceeasi grupa de gravidute cand acum 2 ani te urmaream la mamicile de sept-oct,deh voi erati exemplele pt mamicile de nov-dec.sarcina usoara si sa fie bine pana la sfarsit!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mihaela,bine ai venit si sarcina usoara iti doresc.

Bits,si la mine au fost ceva pete maronii,dar erau exact cind ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si cica se mai intimpla.Am stat doar cumintica in pat si au trecut.
Sunt sigura ca si la tine vor trece si bb e sanatos.

Gabriela,si eu stiu oarecum data conceptiei adica ori 13,ori 14 aprilie ca erm la ovulatie,doar ca nu stiu sigur in care zi s-a prins

Sabina,cum te mai simti?Sper ca la fel ca si mine...adica bine ca altfel ma ingrijorez.Sper sa nu raman singura fara greturi sau alte semne neplacute de graviduta?

Duminica placuta,burtici.

Dana 8+

Mergi la inceput