Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

Buna fetelor nu am intrat cateva zile si deja sunteti la capit 5 sunteti f vrednicute,eu ma simt f rau dim de la 6 pana pe la 11 si noaptea cand ma dor sanii de mor si burtica aseara nu am dormit de loc,eu mi-am luat rezultatul analizelor si sunt f bine sapt asta trebuie sa fac toxoplasmoza,clamydia si celal 2am uitat acum,sa vedem si rezultatul lor care va fi.Voi am vazut ca va simtiti si bine si rau,conteaza sa facem bebeii sanatosi.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Greendory bravo pentru rezultatele bune de la analize! Starile astea mai proaste nu dureaza de obicei peste 12 saptamini.
Dana tocmai cind ma laudam ca n-am nimic m-au apucat niste greturi de dimineata.Esti o fericita daca n-ai avut pina acum asa ceva!Sa nu te ingrijorezi,sa te bucuri!
Octavia petele maronii sunt f. rar semn rau.La fel si cele rozalii.Doar daca exista scurgeri rosii de sau singerarile maronii comtinua multe zile si curge din ce in ce mai mult e cazul sa ne facem probleme.Mie mi-a spus doctorul aici la prima sarcina ca a avut o pacienta cu singerari maronii toata sarcina si a nascut normal un copil sanatos.Va fi bine o sa vezi!
Mihaela te pun totusi pe lista cu datele pe care mi le-ai dat si le voi schimba cind ma anunti,okay?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna fetelor,

nu am scapat nici eu de sperieturile cu pete ! Vineri dupa masa am avut si eu o pata roz-maro, apoi cateva pete maro! M-am intins in pat si am stat cat am putut( cu un copil mic nu prea poti?!) si mi-au trecut!
De vineri seara nu am mai avut nici o pata! Incec sa ma menajez cat pot, joi o sa am iarasi control si ecografie si sper sa fie totul Ok!!

O duminica placuta!Sper ca voi aveti parte de vreme mai frumoasa, ca pe aici e vant si e ploaie si e frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Buna fetelor!
Azi am fost la un gratar si , cand toata lumea manca mici si bea bere, eu mancam piept de pui si beam suc.Poate la mici mai rezist dar o gura de bere tot iau. Oricum eu conduc pentru ca sotul meu sa poata bea. Voi ce mancati cand iesiti la padure sau iarba verde? S-au mai planuit cateva iesiri si m-am cam saturat de piept de pui!

Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by HAPPY GIRL

Buna fetelor!
Azi am fost la un gratar si , cand toata lumea manca mici si bea bere, eu mancam piept de pui si beam suc.Poate la mici mai rezist dar o gura de bere tot iau. Oricum eu conduc pentru ca sotul meu sa poata bea. Voi ce mancati cand iesiti la padure sau iarba verde? S-au mai planuit cateva iesiri si m-am cam saturat de piept de pui!

Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

eu am mancat pulpe dezosate si au fost foarte bune...si bere am baut fara alcool pentru mine e la fel
corail scumpa stai cat mai mult in pat si cat mai relaxata posibil mie mi-au trecut petele astea nu le-am facut decat o zi si m-am speriat foarte tare din cauza ca au fost un pic mai mari decat mi-a zis dr ca ar fi trebuit sa fie maine dimineata ma internez sper sa nu stau mult si sa fie bb bine
marti mai fac o ecografie asa mi-a zis dr sa stie ea ca totul e bine

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

heeeeyyyyyyyyyyy,voi mai aveti curaj sa mancati pui?eu fug ca dracul de tamaie de pui...si eram lesinata.dar mi e frica de "aviatica".
am incercat cu vita sau porc dar nu ma atrag prea mult, asa ca am descoperit o gramada de feluri de a prepara file de merluciu,ca asta e singurul peste pe care il suport.cel mai bun e fiert,cu garnitura de cartofi noi copti cu marar deasupra si rondele de morcov,putin oregano(preferatul meu) si iese super bun.si e bun si pt bebe pestele ,asa m a asigurat medicul
ce mai mananc eu si imi merge f bine in ciuda greturilor:spaghete ,facute cu ciuperci ,rondele de rosii,bucatele de carne de vita si usturoi (dar le mananc reci,direct din frigider,nu mananc nimic cald),salata de vinete(devorez),gogosari in otet (super remediu pr greturi),supa cu galuste,banala supa la pachet-care s a dovedit minunata impotriva starilor de stomac sugrumat-,salata de varza cu otet si marar,salata orientala,bruschette(paine prajita,cu o felie de rosie copata,ulei de masline si oregano deasupra),mamaliga cu mujdei.cu astea ma dreg eu de la o vreme incoace,plus nectarineeeeeeeeee sau salata de ananas.de baut am tot baut apa tonica,desi stiu ca nu e prea bine cu asa ceva,dar imi lua greturile pe loc...in ultima vreme am vazut insa ca trec si daca beau apa f f f rece (dozatorul cumpana sa traiasca).
berea nu mi a placut niciodata,mai pofteam din cand in cand la spuma.in schimb i-am dat micutului sa bea cand era doar prin saptamana a doua si nu stiam exact daca e sau nu bb,uzo (yah!!!) si vin rosu........nu mult,e drept,dar ...na!!!am procese de constiinta.
va pup

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabriela , eu nu mai mananc pui, si nici lui Ingrid nu-i dau (10luniare).Cel putin pana se potoleste nebunia.

Uite o idee...pt greturi, bomboane cu menta sau orice cu menta.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

BURTICI...am facut o lista noua.O pun acum pe prima pagina.Sa-mi spuneti daca va place???

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Din experienta mea cu listuta, e mai bine fara sa fie numerotata, ffindca tot timpul apar burtici noi, sau DPN se schimba ..etc

VA PLACE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

eu iar am insomnii!

NUSULICA bafta maine si sa dea Domnu sa nu fie nimic rau.sa va intoarceti repede

SABINA esti o dulce!merci mult pt incurajari,sunt mai relaxata acum mai ales ca nu mi-a mai curs.nu stiu cum o sa ma menajez sapt asta ca sotul pleaca la serviciu si eu raman acasa cu"arginutul viu".la tine e mai greu ca trebuie sa-l tii in brate pe micut dar ai grija si de cel din burtica.sper sa-ti treaca starea de rau repede.

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput