Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anis fara nici o suparare dar mie-mi place listuta cealalta.e mai usor de urmarit pt ca sunt toate pe aceeasi linie.no ofence

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Eu vad ca azi n-am greturi de dimineata.DAr m-am trezit cu nasul in smochine sa zic asa..aproape am terminat pachetul.

Trebuie sa-mi gasesc bona neaparat ca e tare greu cu bebe de 10 luni.Trebuie ridicata in brate, mutata etc...si imi e tare greu.

Daca vreuna dintre voi stie ceva...sa ma anunte.Nici nu stiu cum e mai bine, prin agentii..prin cunostiinte...oricum am o teama.
pupici

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Altceva si voua va tremura mainile??Stiu ca are legatura cu calciul..parca..

Eu n-am intarcat-o inca pe Ingrid, si cred ca pierd din 2 parti calciu.Parerile sunt impartite cu intarcatul, dr zic ca pana in sapt 2o e ok.Eu as vrea mai repede oricum...da ea cand vrea ,cand nu mai vrea..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Va multumesc dragelor de primire!
E ok cum sunt trecuta acum in lista cu UM 12 aprilie.
Noi am fost aseara la o nunta la acelasi local unde am facut si noi nunta, insarcinata fiind cu Alexia. Sotul meu glumea si imi spunea ca se pare ca ne e dat sa ne ducem in acel local numai cu bb la purtator....hehehe.
A fost f frumos aseara si ne-am distrat de minune...dar azi cam dormim pe noi la birou.

Altfel bbisi face simtita prezenta prin greata si vomitat dimineata. E oricum o idee mai bine ca la prima sarcina...dar tot nu am scapat de greturi. Sper doar sa tina mai putin.
Cine nu are greturi sa se bucure...ca nu sunt deloc placute...hihihi

Bits, te stiu si eu....va citeam mai mereu pe voi. Citeam despre Felis care e vecina mea si v-am cunoscut pe toate virtual.

Si mai cunosc cateva fete de aici...

Va pup si revin mai tarziu!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Roandre..cred ca te stiu si eu...acum 3 ani la aspirante cumva?S-ar putea sa confund..

Aaa...dar si la predarea stafetei cred..eu sunt si mamica de august 2005, vad ca tu de 2004...asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Am lipsit 2 zile si era de asteptat sa vad ca ati alergat in scris.

Roandre Felicitari si bine ai venit!

Happy Girl Ptr...putem lua doar supozitoare cu glicerina...nu au efecte secundare de nici un fel si chiar functioneaza (ieri am folosit si eu caci eram deja in a treia zi si eram umflata ca un balon + senzatie de discomfort). Presupun ca le voi folosi constant...asta este...

Nushulica...trimitem gand bun.

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Hello, fetelor! Vad ca aveti vesti bune :) Eu azi am fost la intzepat si ma doare mana de mor de cat sange a putut asistenta sa ia de acolo!!! Ma simt foarte bine, o foarte usoara senzatie de greatza (nu pot sa-i zic greatza, mai bine un fel de "gâh", asa), si cate o intepatura usoara de tot in partea stanga daca stau mult in picioare (bebe este deci lenes ca mine si probabil ca s-a "lipit" in stanga undeva, vedem la eco peste 4 saptamani). Mi-e foame non-stop si ma mir tare ca eu, care dimineata nici nu vroiam sa vad mancare, acuma sunt buluc in frigider . Azi dimineata a fost greu, ca a trebuit sa ma duc la analize cu burtica goala si nu mi-a placut senzatia... in rest, pana joi cand ies rezultatele la analize, o sa fiu un picut "anxioasa" dar incerc sa ma relaxez si sa-mi spun ca totul e bine si nu am de ce sa-mi fac griji, mai ales ca in afara de cateva raceli, un varsat de vant, o otita, doua cistite si doua amigdalite, tratate toate, alte boale n-am avut niciodata in viata.

Mergi la inceput

Messa, ai facut si secretiile?
Eu nu mai stiu daca in ziua cand faci, iti pui utrogestanul sau nu.Bineinteles acre ia.Eu da.Cred ca puteai sa ti-l pui.Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Eu merg maine la luat sange si dus urina. Cred ca mi-a dat analize mai putine (eram aeriana de-a dreptul la vizita si zambeam la doctor dar nu prea il auzeam) decat inainte de a ma apuca de partea cu insarcinatul. Sper ca nu am facut acum ce nu aveam acum 5 luni.

Ce-mi lipseste este o baie de vreo 2 ore asa cum obisnuiam...dar doctorelul a zis sa ma limitez la dusuri...si asa de mult imi lipseste...
Eh...

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Hello burticutze

Ma bucur ca toate sunteti bine fara greturi si , lucru ce nu-l pot spune si despre mine. Toata sambata si duminica am dat la rate si nu am putut manca decat ff putin. Azi ma simt un pic mai bine , nu am scapat de tura de de azi dim si am in permanenta starea de greata. Nu ma ajuta nimic, nici vitamina C, nici lamaia, absolut nimic sa scap de ea.
Asta e, sper sa treaca la un mom si sa-mi vina si mie pofta de mancare. Am observat ca de 2 zile m-a apucat si o durere de mijloc, probabil se largesc ligamentele, dar asta e un mizilic pe langa starea mea de rau.
Roandre bine ai venit la burtici si iti doresc o sarcina usoara.
Nushulicama pentru tine sa fie totul bine

Va pe toate

Cristinna 8+

Mergi la inceput