Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
aiska spune:
Ma grabesc sa plec la supermarket.Voi reveni pe net dupa amiaza.
fetele
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
gabriela_s spune:
spor la cumparaturi!acus plec si eu!
dar mai inainte,va anunt ca am facut un albumal nostru pe contul de yahoo.sunt doua categorii,una cu poze de la ecografii si alta cu pozele noastre.e ok?
va pup!
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
mirela73 spune:
Salutare fetelor!
va citesc zilnic dar scriu rar deoarece fiind moderata mesajele mele atunci cand apar nu mai sunt actuale. Sunt invidioasa pe voi ca vorbiti in timp real.
Joia asta eu am fost spre invidia unora la a treia ecografie. Dar nu e chiar asa! M-am dus de urgenta pt. ca au reaparut scurgerile maronii pe care le-am mai avut dar in cantiatati mai mari. Desi pana sa ajung a doua seara la eco am trecut prin tot felul de stari, totul este chiar f. bine (asa ca Nushulica nu te impacienta zic eu). Sarcina era de 9 sapt si 3 zile dupa unele masuratori resp. de 10 sapt dupa altele. Doctorita mi-a spus ca se vad manutele si picioarele cum se misca, cordul. Placenta nu e deslipita. Sangerarile sunt de la chistul pe care il am si asteptam sa se resoarba.
In rest: nu mi-e greata deloc , mananc orice, sunt o fericita
Va pup pe toate si asteptam vesti bune.
Mirela10
Salina spune:
Buna, fetelor!
Nushulica- am avut si eu intr-o zi secretia usor maronie,m-am speriat ca naiba si-am bantuit prin bucuresti pana am gasit un dr. dispus sa-mi faca eco normala (adica nu transvaginala), mi-a facut eco dupa prelegerea de rigoare ca la varsta asta a sarcinii...bla-bla, dupa care mi-a zis ca in primul trimestru de sarcina astfel de secretii amronii si usoare sangerari pot fi normale. Ma rog, nu stiu cat de normale or fi, cert e ca am citit o gramada pe forum si eram tare speriata. M-am calmat cand am vazut inimioara samburelului batand si cand dr mi-a zis ca totul e bine si la locul lui. Totusi, mi-a dat No-spa x2 pe zi si Duphaston, tot 2/zi... Curaj, ca daca esti cumintica si nu te stresezi si incerci ca te menajezi un pic, o sa vezi ca totul o sa fie bine
Anis- bebelu' meu no 1 nu prea mai e bebe, e un baietoi de 2 ani si 10 luni..asta nu inseamna ca nu ma solicita toata ziua. Cand nu mai gasesc puterea si energia sa-i fac fata, intra sotul pe fir si-l scoate la plimbare sau il hraneste sau ii face baie. Cel mai greu imi e la baita, recunosc, pt. ca ma doare spatele. In rest ma descurc. Din pacate in urmatoarele 3 saptamani voi fi singurica pe baricade pt. ca sotul pleaca intr-o deplasare peste granita. Voi incerca sa ma descurc cu copil si cu catel (asta pt ca am si-un cutu simpatic). Sper sa fie bine.
Gabriela- din proprie experienta, incearca sa tragi tare cu examenele. Nu de alta dar acum esti inca libera. Cand o sa apara bebele timpul tau va fi limitat si nu vei mai avea aceeasi energie. Iti spun asta pt ca eu nu m-am ambitionat suficient sa-mi dau licenta (coincidea ca perioada cu DPN primului meu pui, eram cu burta maaaaare si erau niste calduri!!!) si am dat-o mai tarziu cand puteam sa invat numai dupa 10 seara cand adormea baietelul.
Sabina-mie imi place listuta asa cum e din motivele expuse de tine, e simpla si ordonata.
Va pupic pe toate si va doresc un WE frumos, cu soare
ALINA
aiska spune:
Nushulica stai cumintica,odihneste-te,evita orice fel de eforturi si o sa vezi ca va fi bine.Partea buna a lucrurilor ar fi ca esti in Romania(da,crede-ma!)unde se da tratament de sustinere si multe fete au trecut cu bine prin asa ceva.
Gabriela_s, spor la invatat!Multe examene ai, dar lasa ca te descurci tu.Multumim mult pentru albume.Eu am uitat sa mentionez ca putem folosi si foto,si mailuri,avem si spatiu web gratuit,cite si mai cite gratuitati made by...Yahoooo!
Dana de vreo citiva ani incoace avem niste veri oribile pe aici.Ploua aproape zilnic.Sunt suparata fiindca Aleksi ar putea dormi afara in carucior cind e frumos.
Mirela73 esti moderata pina la 12 mesaje.Felicitari pentru bebe de 9-10 saptamini!Bine ca totul a fost okay.
Salina tu ai deja un cavaler maricel.Diferenta de virsta pare foarte potrivita.Cind cel mare face 3 ani si va intelege mult mai mult si te vei putea ocupa de bebe asa cum trebuie.
Anis aici avem concediu de maternitate doar 10 luni.Dupa aceea urmeaza concediu de ingrijire a copilului.Cind va face 10 luni incep serviciul.Iar 6 luni si iar prenatal.Deocamdata fiind unul singur ma descurc de bine de rau.Sotul ma ajuta cam putin avind un serviciu solicitant.Bona costa aici de vreo 5 ori mai mult decit cresa.In septembrie va sosi mama din Romania si sta 3 luni cu Aleksi.In decembrie soacra mi-a promis sa aiba grija de el.Pina in ianuarie n-o sa-l las la cresa.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
aiska spune:
Aici am pus niste poze cu Aleksi.(tocmai am terminat de micsorat)
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
Cristinna spune:
am intrat doar sa va salut si sa va doresc un week-end placut la toate
Eu am o zi tare proasta, vomit orice mananc ,deci ca atare imi este foarte rau.Sper ca pe maine sa ma simt mai bine.
Cristinna 8+
HAPPY GIRL spune:
Fetelor, dar vrednice ati mai fost! N-am intrat de 2 zile pe net si ati trecut la urmatorul capitol. Va urez la toate sarcini cat mai usoare si bebei frumosi si sanatosi!
Nushulica, am avut si eu niste pete maronii prin sapatmana a 5-a si doctorita mi-a zis ca sunt normale. Sa nu mai spun ca in luna in care am ramas mi-a venit un fel de menstruatie care m-a tinut patru zile cu tot cu tratamentul pe care l-am facut pentru oprirea sangararii.
Eu ma simt acum putin mai bine, nu mai am asa greturi, ceea ce m-a cam nelinistit( sunt de-abia in saptamana a 10-a ). Am ajuns sa ma bucur cand mi-e rau. Problema mea cea mai mare acum este constipatia. Am inteles ca nu e bine sa te fortezi dar nu prea am ce face.
Happy Girl si Alexandra
nushulica spune:
fetelor multumesc frumos fiecare dintre voi m-ati mai linistit cate putin...intre timp am aflat ca multe persoane patesc cheatia asta si se trece de ea cu tratament si cu multa odihna
ieri eram disperata azi sunt chiar bine
aleksi e un bb tare reusit m-am indragostit de el aiska sa va traiasca !!!
fetelor cam din ce saptamana incep greturile??ca eu nu am nik pana acum
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
HAPPY GIRL spune:
Nushulica, eu am avut greturi cam din saptamana a 3-a, dar nu este obligatoriu sa ai greturi. Am foarte multe cunostinte care nu au avut nimic in timpul sarcinii.
Happy Girl si Alexandra