Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
'Neata burticutze,
Asa m-am trezit cu ...o mare ..stiti voi.De o ora beau suc de portocale ...si ma simt bine 5 min.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Aiska, astept pozele.
MA lasati sa fac si eu o alta varianta de listuta?
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Fetele cu bb mici, voi cum va descurcati?
Eu am mare noroc cu sotul, dar sunt in mare cautare de bona.
anis spune:
Fug..ca iar m-a luat...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anis
Aiska, astept pozele.
MA lasati sa fac si eu o alta varianta de listuta?
normal ca vrem sa vedem si varianta ta de listutza mai ales ca ai experienta
oricum pe mine sa nu va bazati sa deschid eu vreun capitol nou sau sa fac listutze ca sunt dezastru
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
anis spune:
Nushulica, bine ca esti pe aici..credeam ca bantui singura.Tu cum te simti?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Neatza burtici!
Nushulica,iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu fie nevoie sa stai in spital.Mai bine acasa in patuc.
Te-am mai intrebat si Aiska,ce semne ai avut la iminenta de avort?sau ce-a vazut doctorita?sunt curioasa si eu.
!
Dana 8+
pai din cauza unor sangerari mici rosii-maronii pe care le-am avut ieri
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anis
Nushulica, bine ca esti pe aici..credeam ca bantui singura.Tu cum te simti?
anis eu sincer ma simt bine adik ma doare spatele dar mai putin ca pana acum inca nu am greturi cel putin nu din alea mari ,nu suport mirosurile asta e cel mai clar la mine in special mirosul de detergent(care imi placea pana acum) si in afara de sangerarile astea mici care azi nu le mai am nu am nik
aaaaaaaa...ba da am ....mananc foarte mult dar nici asta nu-i o problema eu sunt o mancacioasa din fire
gabriela_s spune:
neata!!!!
gata,am si eu PM activat (sper ca a mers)
scriu cu o mana ca am fost de mi-au luat sange si ma doare mana stanga de mor.am fost la cei de la lotus medica,au clinica la 5 minute de unde locuiesc eu si sunt si niste dragute asistentele.am si o dr ginecolog f buna acolo,dna tatu,doar ca din pacate nu lucreaza si in spital:(oricum o sa ma duc la ea pt examen cito si secretie vaginala,ca sunt si astea incluse in lunga lista de analize de gravida.are o mana f usoara si e f rabdatoare.o sa vad pe cine imi recomanda ca ginecolog sa se ocupe mai departe de sarcina mea.la ecografie ma duc tot la ei,au un ecografist f minutios,atent la orice detaliu,nu ii scapa nimic,si au si aparat bun.
nushulica,ce s-a intamplat?citisem pe undeva ca unele gravide au mici sangerari in primele saptamani,e semn ca se fixeaza embrionul,asa reactioneaza la unele femei organismul.isi face bb loc acolo
anis,am un set de examene mai lung decat catastiful cu analize...incep cu procedura civila,metode si tehnici canti si calitative in management ,gestiunea institutiilor publice,managementul achizitiilor publice,buget si trezorerie publica,economie regionala,samd.sa mai zic?am mult de recuperat ca nu m am dus in sesiuni si le dau pe tt acum...tb sa anunt la servici ca o sa lipsesc...vreo 2 saptamani.nu ma stresez,ma apuc de invatat si ce o iesi o iesi.cumva ajung eu si in anul 4,chit ca "retrogradez" la IDD (eu sunt la zi acum).eu imi doresc totusi sa trec tot la zi,ca sa scap odata ,ca la IDD as mai avea inca 2 ani de facut,nu unul.plus ca daca e sa iasa tot ok,la anul din ianuarie o sa stau acasa si ma ocup si de licenta cat sunt in CIC,ca mai mult ma tine ocupata serviciul decat cu bb acasa(mai ales ca am si ajutorul mamei mele)
pana una alta astept cu sufletul la gura rezultatul analizelor si ecografia de pe 12 iunie!!!
pupicesc
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
aiska spune:
Anis
Sigur ca daaaaaa!!!Multumim!!!!Asteptam "varianta"!!!
Eu nu prea am bagat "smiles" nici culori pestritate ca mi se pare o aglomeratie inutila,usor puerila si...imi place simplu si ordonat.Dar cum ti-am mai zis,nu sunt multumita de listuta.
Deci...incearca s-o dregi tu cum crezi ca e mai bine.(pina acum n-am prea vazut nici o listuta foarte clara si ordonata aici la odisee.Scuzeeeeee!!(gusturile nu se discuta) Singura care a fost mai aproape de ce mi-as fi dorit e aia de la "miresici 2006").
Asadar asteptam si varianta ta!
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel