Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey da voi hal de gravidutze sunteti?!!! in loc sa stati cuminti in pat la ora asta stati pe net??

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

O sa vreau si eu pe listuta dupa ce aflu ca analizele sunt bune si e totul ok :) Am sa aflu cel mai sigur miercuri, ca luni ma duc sa le fac.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

O sa vreau si eu pe listuta dupa ce aflu ca analizele sunt bune si e totul ok :) Am sa aflu cel mai sigur miercuri, ca luni ma duc sa le fac.

deja esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Acum am vazut ca sunt , harnicutelor! OK, asta inseamna ca pot sa stau linistita :) or sa-mi iasa foarte bine toate analizele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

Acum am vazut ca sunt , harnicutelor! OK, asta inseamna ca pot sa stau linistita :) or sa-mi iasa foarte bine toate analizele!

normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Mamaaa dar ce de pagini ati mai scris. Cand am placat la servici erati pe la pagina 85 acum cand am venit un nou capitol. Harnicutze. Dar acum la ora asta la mine este 7.30 si la voi 2.30 nu mai este nimeni pe aici:)

Azi am reusit sa pap ceva si fara sa-mi fie scarba chiar cu pofta, asta inseamna ca m-au mai lasat greturile.
Acum va las sa dormiti, pupici
Romaria 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici!
Eu sunt matinala tare desi de obicei dorm pina la pranz...ce te schimba sarcina,de nu te recunosti.

Nushulica,iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu fie nevoie sa stai in spital.Mai bine acasa in patuc.
Te-am mai intrebat si Aiska,ce semne ai avut la iminenta de avort?sau ce-a vazut doctorita?sunt curioasa si eu.

Gabriela,bafta la examene si ai grija de tine sa nu te stresezi prea tare ca nu face bine la bb.

La noi se pare ca iese soarele dupa saptamani intregi de ploaie si frig.Sper sa ramana asa ca m-am saturat sa stau in casa.

We placut si cu mult soare!

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata la gravidutze !
Ce multe fete sunt in lista deja ,tin minte cind erau primile 4-5 si acuma uite un subiect in 24 de ore inchis deja.....se vede ca in primavara asta a plouat cu gravidutze ,nu gluma
Nushulica sper sa fie bine si ma pt tine sa fie totul asa cum iti doresti tu sa fie fost numai o greseala ,dar nu inteleg de unde si pina unde au dat acest diagnostic ca eu nu stiu daca tu scriai pe undeva ca e ceva in neregula du tine....nu i-mi amintes si acuma ma lasat masca cind am citit.
aiska,Daconst,Gabriela.oana si celelalte fete ma bucuru ca sunteti bine cu toate si nu sunt probleme am citit tot ce a-ti scris pina acuma si la cap.anterior
pupicii la gavidutze

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

da si pe mine m-a lasat masca si mi-e frica de mor dar cred ca se rezolva ca intre timp am mai auzit de cazuri din astea si am vazut ca peste tot a fost bine
luni dimineata ma internez vad ce analize mai fac si o sa va zic si voua cum a fost si ce am facut....am prins speranta ca va fi bine m-a incurajat foarte mult o prietena draga
sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

nushulica ma bucur ca esti optimista si asta e bine pt.tine acuma eu simt ca totul se va termina cu bine si te vei bucura de durara celor 9 luni alturi de toate fetele de aici
Tinem pumni si ma gindesc la tine cu un gind bun din suflet

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput