Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
kay spune:
hey viitoare mamici ! eu sunt oana si daca nu ma inseala fragezenia varstei, si eu sunt
! adica, eu sunt sigura, mai trebuie si controlul la ginecolog ca sa fie oficial ! u.m. 6 mai , sanii ma dor si sunt foarte sensibili, ieri dupa o copioasa salata la pizza hut, am varsat, ieri dimineata am facut un test de sarcina, dar a doua liniuta s-a colorat pal,pal,pal, ca si cand i-ar fi frica sa apara ! am fost la ginecolog, dar a spus ca e prea devreme si sa-mi vad de sesiune si sa-mi mai fac un test pe 16 si sa vin pe 26 ! si eu am examen la actorie pe 29 ! ! ! exact de examen o sa am chef cand o sa am ecografia lui
mini in mana ! ma bucur sa gasesc alte mamici si sper sa putem sa ne imprietenim in urmatoarele luni !
Daconst spune:
Neatza burtici!
Kay si Danacg,bine ati venit in club si sarcini usoare.
Romaria,e normala scurgerea aia mai vascoasa,si eu o am iar urinatul des e un simptom normal la sarcina.Si eu ma trezesc noaptea sa merg la toaleta des,dar m-am obisnuit deja.Cu rinichii nu ai nimic,e normal asa.Trebuie sa bei insa lichide multe...sunt bune si pentru rinichi,dar si pt. bb sa nu inoate pe uscat.
Citesc tot ce scrieti si vorba,Oanei,cred ca-mi iau carnetelul sa scriu ca-s multe informatii utile.
Eu nu am sanii prea mari si ma gindesc daca va trebui sa-mi iau sutien special pentru ca in general nu prea port decit genul cu bureti sa-mi arate si mie ceva acolo.![]()
Oricum e bine de stiut ce exista pe piata.
Dana 9+
oana_bucur spune:
Danacg si Kay... felicitari si bine ati venit. Sper sa va placa si foloseasca sa stati printre noi.
Romaria...exprim acelasi lucru ca si Daconst: scurgeri de culoare alburie-galben am si eu, si nu suntem singurele. Cantitativ...ce sa zic!?...cat sa pateze un pic chilotzei sau tamponul zilnic.
Cat despre mersul la toaleta...sunt sherifa!!!...si inainte mergeam des la toaleta dar acu ca imi dau silinta sa beau lichide (macar 1,5 l- 2l)evident ca ma pot caza in liniste la toaleta...iar noaptea nu face exceptie. Deci...nici din partea asta nu trebuie sa-ti faci griji...doar ca trebuie intr-adevar sa te hidratezi...sticla de apa langa tine si paiul daca vrei si iei cate o guritza la cateva minute.
Anis...sotul meu mai are probleme de genul asta...dimineti in care se trezeste cu dureri serioase de cap din cauza tensiunii scazute (de regula cand doarme mai mult) si i s-a spus sa stoarca niste lamaie in cafea ca sa se ridice mai repede tensiunea (si asa se intampla)...eventual tu poti stoarce in pepsi. Te-ai gandit ca poate o cafelutza poate fi mai buna decat un pahar de pepsi!? (are in minus coloranti si alte cateva chestii).
Eu si Noi
6+
anis spune:
'neata burtici.
Bun venit noilor gravidutze , o sa va trec pe listutza.
Azi ma simt ceva mai bine,pe partea cu tensiunea.
Oana eu m-am lasat de cafea si tigari pe vremea cand incercam sa am un bb.Acum nu pot sa beau cafea fara sa asociez cu tigara..nebunia mea.
O sa ma multumesc cu pepsi si lamaie si asta e.Oricum am sa beau numai cand va fi necesar.Sper cat mai putin!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Anis...mda...tigarile...am si eu vreo 3 saptamani de cand nu mai pufai...ce e drept, cu atat lichid in mine nici nu mai simt ca as avea loc. Dar din cand in cand am mai baut cate putina cafea decofeinizata.
Pana la urma ieri seara am iesit singura la plimbarica si m-am fatait prin locuri dragutze vreo 2 ore...ca de obicei mi-a prins bine.
Pepsi...nu e de asteptat ca sarcinile sa semene...mai sunt fete care iti pot spune ca au sau avut parte de simptome diferite. Si apoi sa astepti cu neliniste starile de greata...poate ar trebui sa fii mai optimista...si inca o data: felul in care te simti tu nu este un barometru ptr starea fatului.
Eu si Noi
6+
bits spune:
hey aparem si noi dupa o zi de plimbareala,sper sa nu fi exagerat.
nu stiu fetelor de ce se fierbe,nu am intrebat la mom respectiv si nu am cum sa va raspund.cert e ca e bun uleiul.
bun venit noilor mamici Kay si Danacg!sarcini usoare si copii sanatosi!
oamenilor ati inebunit cu 3-4l de lichide?pai o sa va faceti ditamai burtoiul de la lichide(asa am avut eu la prima sarcina),acum sunt hotarata ca 1,5-max 2l pe zi e suficient.fiecare face cum vrea![]()
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
fetele cu secretiile maronii aveti grija si cu sexul,no sex pana la 3luni.mie asa mi-a spus doc.si la sarcina trecuta asa am procedat iar acum sotul nu comenteaza nik![]()
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
alydumy spune:
fetelor am fost la eco , bebelusii sunt bine dar medicul a zis ca este o sarcina cu risc crescut, datorita varstei (32 ani) si pt ca sunt doi, sunt un pic ingrijorata dar sper sa fie bine
vreau sa va intreb ceva : Voua la eco v-au spus varsta exacta de la conceptie fara sa calculeze din prima zi a ultimului cm
la mine a scris 8 sapt si exact atatea sunt dar de la conceptie
va pup
aly
oana_bucur spune:
Bits...cred ca depinde de la persoana la persoana in functie de conformatie...presupun. Mie doctorelul mi-a zis clar: "Viata sexuala trebuie sa continue insa cu folosirea prezervativului." Dar ce-i drept eu nu am avut nici un fel de scurgeri maronii.
Cu fiertul uleiului...un dat in clocot sau fiert ceva mai mult?
Alydumy...sa fii optimista...32 de ani nu inseamna mult...esti doar la 3 ani diferenta de mine...o nimica toata...
Cat despre calculat, realizez ca marea majoritate a doctorilor calculeaza de la ultima menstra insa sunt si care calculeaza de la data presupusei conceptii...asa i-a calculat doctorul si prietenei mele. Dar asta nu-i bai.
Eu si Noi
6+
roandre spune:
Bun venit noilor mamici si sarcini fara greturi!
De obicei doctorii calculeaza varsta sarcinii de la UM si mai rar de la ziua conceptiei pt ca asta nu poate fi stiuta cu exactitate.
Eu pt ca am un ciclu f neregulat si am avut ovulatie tarzie (dupa ziua 30) dr a zis ca sarcina este de 3 sapt si ca UM o sa luam de referinta 3 mai in loc de 12 aprilie cand a fost de fapt.
Despre lichide...fiecare bea cat poate! Eu nu pot nici sa ma bati sa beau lichide multe. Dc beau 1 l-1.5 l pe zi sunt cineva. Si chiar si atat mi se pare mult si uneori vomit. Nici la prima sarcina nu am baut mai multe lichide si totul a fost ok cu hidratarea si bb-le. Cred ca depinde si de organism cum e invatat...al meu e invatat cu vremuri de "seceta"...lol
Cu baile calde...mie mi-a zis iar dr ca nu mai am voie sa fac bai, decat dusuri.
Nici la prima sarcina nu am facut bai si o per dupa ce am nascut. Asta chiar imi vor lipsi!
Despre sex...pe tati l-am cam tinut pe bara la prima sarcina si cred ca si acum va fi cam la fel. Nu mi-a interzis inca dr dar am asa greturi ca nu mai imi arde de nimic.
Sutien am purtat toata sarcina trecuta si pe tot parcursul alaptatului, inclusiv noaptea. Totusi sanii s-au lasat destul de mult dupa ce am terminat cu alaptatul chiar dc purtasem sutien....asa ca eu nu mai visez la minuni...hihihi
Kay, la 5 sapt se vede sarcina...dc testul a iesit pozitiv e clar ca e bb!Bafta multa la examen!
nushulica, sigur nu te faci de ras! Iti spun LA MULTI ANI sa fiu prima!
Pupici!