Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele eu cu apa..hai sa va povestesc.

Am ajuns sa beau apa cam 3-4 l /zi in prima sarcina ,cand prin sapt 17-18 s-a vazut ca am lichid amniotic putin.Eu beam pana atunci cam 1 l/zi, nu reuseam mai mult.Si ce sa fac? Am baut.faza e ca datorita faptului ca am baut atata apa, am hidratat pielea si nu m-am ales cu nici o vergetura.

Daca vrei sa stiti de creme sa ma intrebati,ca le-am cumparat pe toate si nu mi s-a parut nici una buna.Doar uleiul pt copii de la Johnson's baby (pt copii nu e ok) ee..ala a fost mai bun pt burtica chiar si decat uleiul de masline.Uleiul de masline fiind gras ramane f mult pe piele si o imbacseste un pic.Nu ramane neted uscat dupa ce dai.

V-am spus si eu din experienta mea...ce baba sunt
dar e tare bine fara vergeturi..si tare mi-ar place sa nu a m nici acum...dar bebe sa fie sanatos.
Sper doar sa nu mai i-au 18 kg iar..desi la 9 luni de la sarcina nu mai aveam nici un kg in plus de la sarcina..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Kay...tot in 5 saptamani am ajuns si eu la doctor...si mi-a facut ecograf intravaginal caci mi-a zis ca nu se vede realmente sarcina caci e mica...se vedea numai veziculul, saculetzul embrionar sunb forma unei pete negre mici. Asa ca m-a felicitat ptr sarcina si mi-a zis sa vin in 17 sa vada ca embrionul e ok.
Dar daca ei facut testele (macar 2)...chiar daca a iesit in ceata a doua liniutza...esti cu samburel...

Roandre...imi spui ca exista sanse sa nu am voie sa fac baie nici dupa luna a treia!? Eu visez macar atat...ca sa nu mai zic de piscina vara asta sau lacuri...ceva ceva ceva
Am tras cu ochiul la Alexia...este o frumoasa...sa va traiasca.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu n-am facut baie toata sarcina ,doar dusuri.E treaba cu cald apa, colul..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

In sfarsit am reusit sa ma loghez!!!!!!
Buna la toate fetele!!
Sunt o viitoare mamica. Va citesc de aproximativ un an dar nu am postat niciodata. Dupa un an si un pic de asteptari iata ca s-a hotarat bebele sa vina si la noi. Deocamdata nu am fost la medic pt confirmare dar testul facut ieria fost fffff clar fata de cel facut duminica cand aiesit a II linuta slaba. aaa UC 4 mai 2006.

Mergi la inceput

Ufaaa...si totusi...prietenei mele (e in sapt 14 acum) doctorelul i-a zis ieri ca daca vrea sa mearga la piscina sa-si puna doar un tamponel OB si e ok sa intre in apa.
Sper ca oi putea si eu...il intreb data viitoare.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Danagc bine ai venit , stai linistita sunt acolo langa tine 5.06.1972 asa ca nu esti singura .
Multumesc fetelor de raspunsuri m-am linistit si beau la greu:)
Multa sanatate si aveti grija de voi.
Pupici ,
Romaria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey eu sarcina trecuta am facut baie la greu ce-i drept nu in apa fierbinte ci la 40 grade.se misca atat de tare Ken ca facea apa valuri.aici nu mi-a spus nimeni de asa ceva si din cate imi amintesc in cartea lui Capraru nu erau recomandate baile fierbinti si pe perioadalunga de timp pt ca produc ameteli.

Oana la piscina in apa intalnesti tot felul de microbi si de aceea i-a spus doc prietenei tale sa foloseasca Ob tocmai pt a nu favoriza patrunderea lor in vagin.daca ar fi interzise baile si piscina atunci cum iti explici ca gimnastica pt gravide se tine in apa?

Alydumy stai linistita ca o mamica din grupa mamicilor de nov-dec are gemeni si avea si ea cam aceeasi varsta cand era insarcinata iar totul a fost ok pana la sfarsit.sa-i vezi puiutii ce frumosi are!sanatate si sa duci sarcina cat mai aproape de termen

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Oana si chiar ca nu inteleg de ce cu prezervativ?daca nici in timpul sarcinii nu te poti bucura de actul sexual fara sa ai nici un fel de grija atunci cand?

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

de ce nu apare si mesajul meu??? sau sa imi spuna cineva la cat timp apare??

Mergi la inceput

Bits...nu stiu explicatia...eram "hi up in the sky" cand mi-a confirmat sarcina ca sa mai am si alte intrebari...doar iau de bun ce mi-a zis. Intreb data viitoare.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput