Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Nushulica...ziceam eu la un moment dat ca asta imi lipseste.
Parca m-ar fi ginit doctorul caci a fost primul lucru pe care mi l-a spus : nexam bai doar dusuri...cred ca este vorba doar de primele 3 luni de sarcina...ca sa eviti orice posibil factor de pierdere a sarcinii. Eu si faceam bai adevarate de cate 2 ore (bineinteles ca doctorelul nu stia asta).Eu zic, Nushulica sa eviti ca nu e asa de greu de renuntat mai ales ca tie ti-a recomandat si medicamente sustinatoare de sarcina.Poate a uitat doctorelul tau...

Cu sutienul...o sa ma uit si eu un pic...deocamdata imi sunt mai mari ..cam cum ii am inainte de menstra.
Cu cremele as vrea sa o rezolv caci eu am si o piele uscata de fel. Cred ca o sa incerc reteta lui Bits deocamdata..cu uleiul de masline...cu fiertul nu prea inteleg eu de ce...dar imi explica ea cand poate.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aa..da ulei de masline da..e ok.Eu nu l-am fiert.Dar hidratarea e esentiala.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

A disparut toata lumea!?
Eu incep sa fiu bosumflata...mandrul meu intarzie cu tot cu mancarea de la maica-mea (intre timp parca nici nu-mi mai trebuie)...dar vreau sa ies afara...parca incepe sa ma doara capul.
Cred ca o sa ies singura.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vai ce mare s-a facut lista, e super fain! ma bucur ptr toata lumea!!!
eu am intrat in a-6-a saptamina, si ma ingrijoreaza putin faptul ca ma simt prea bine.....cu primul meu pui, mi-am varsat stomacul pina p ela 5 luni, si acuma in afara de un mic rau dimineata, nu am nimic, sinii sint acceptabili de durerosi, si in schimb am la pofte de numa, cu primul n-am avut asta si totusi m-am ingrasat 21 kg. cu al doilea voi avea grija ce maninc, miine merg la nutritionista ca mi-e frica sa tin regim de capul meu.....ca deja am inceput sa ma ingras.....cel mai important este sa fie bebe sanatos, dar parca n-as mai vrea sa pun din nou 21....dupa primul revenisem la 70kg si aveam 65kg cind ramasesem cu el(primul) acuma la al doilea plec din start cu 70, n-as vrea sa ajung la 100kg.....
poate pe la 7 saptamini vor incepe greturile....cine stie, dar ptr moment sint nelinistita.....ma simt prea bine .....
hai sanatate la toata lumea si aveti grija de voi, mi-am ales dr. imi voi lua RV in curind ptr o prima consultatie.....

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Nushulica saru'mana mult!

Pepsi bucura-te cat greturile stau inca linistite si roaga-te sa scapi de ele, ca tare nesuferite mai sunt! Iti doresc din suflet sa ai o sarcina fara stari din astea urate. Eu fac ce ma pricep mai bine sa nu dau si afara, ca altfel toata ziulica nu dispare senzatia din stomac.

Unde credeti ca am fost in seara asta sa pap impreuna cu familia? ...la McDonald's...asta ca tot vorbeati si mi s-a facut o pofta de mi-am calcat pe toate principiile alimentatiei sanatoase si m-am oprit direct in cartofii lor prajiti. Ei, las' ca o data la un an n-o fi foc.
Va pup si merg sa fac baitza carliontzatei de Ruxi ca deja striga dupa mine.

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ma fetelor oare ce se intampla de toate poftim la mc???eu intr-o dimineata la ora 8 eram la mc drive cu sotul meu sa luam hamburgheri si placinta cu visine preferata mea si asta luni...noi de obicei plecam de acasa la 9 dar eu nu mai puteam de pofta
azi am comandat pizza acasa ca eu nu pot sa fac nik de mancare mi se face rau de la miros

din pacate in seara asta mi-au revenit scurgerile de culoare maronie putin doar o pata dar nu m-am mai speriat ata de tare am sunat si dr si mi-a zis sa-mi continui tratamentul si sa incerc sa ma odihnesc cat mai mult

si poimaine e ziua mea si deja invitatiile sunt facutesper sa nu ma fac de ras sa nu pot aparea la petrecerea mea

noapte buna

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, eu am patit-o.Adica m-am trezit cu tensiunea 8 si un pic.Si cand am fost insarcinata cu Ingrid am avut acceasi problema, tensiune mica.
Mi-a fost tare rau, eram alba la fata ca varul, sis tiu ca o sa mai am de astea din pacate.
Singurul remediu un pahar de cola, ca de cafea si tigari m-am lasat acum aproape 4 ani, cand incercam de bb.

Va pupik, ma duc la culcare,sper sa am o zi mai buna maine.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Fetelor, mie doctorul nu mi-a dat nimic de sustinere , singurul medicament care mi l-a dat este Materna atat. Sper sa fie bine.
De vreo 3 zile am si eu o scurgere ,fara culoare, nu abundenta si nu stiu daca e normal sau nu . A si inca ceva merg f des la WC ma trece f des ,sper sa nu am ceva la rinichi,desi nu ma doare nimic.
Am multe intrebari si din pacate aici nu poti sa-ti suni doctorul cand vrei, tare mult as fi vrut sa fiu in perioada asta in tara, dar din pacate nu pot:((
Va pup si o noapte buna,
Romaria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

nushulica, si au ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine:aseara mi-au revenit si mie petele: la inceput roz, de fapt a fost o scurgere roz, am luat utrogestat si de aseara pana dimineata am stat intinsa in pat! Azi dimineata am avut pete maro( pete maro nu e o problema, eu am intrebat miercuri cand am fost la doctor si mi-a zis ca acele pete maro sunt de la faptul ca se mai elimina resturi, care ar fi trebuit sa se elimine la ciclu)! Eu imi fac griji pt pete roz, sa nu se transforme in pete rosii- rosu aprins! Atunci nu e bine!! Ma cam termina psihic petele astea!!!
Acum nu mai am pete, dar o sa sun la doctor, sa vad ce imi zice!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danagc spune:

incerc de cateva zile sa ma numar printre voi si nu reusesc:))
datele mele sunt DN 07.05.1972....poate sunt cea mai batrana viitoare mamica:))
UM 21.04.06 IAR DPN 25.01.07
VA PUP SI ASTEPT UN SEMN

Mergi la inceput