Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana...hahahahaha..si eu am mancat de vreo 3 ori pana acum de la Mc'Donald's , si de regula nu mananc..am zis io ca ne asemanam

Laura, logheaza-te in contul tau, uitat-te in partea stanga si da click pe "profil personal" ,acolo vezi unde scrie activeaza Pm, si da-i "da"..sau bifeaza ,nu mai stiu cum e..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu am purtat toata sarcina sutien, si il port si acum, zi si noapte(asta fiindca alaptez inca, si nu numai) si sa stiti ca e de mare ajutor.Nu mi s-au lasat tare sanii.
Aa..sa beti apa multa, 3-4 l...e cel mai bun lucru pt a nu avea vergeturi, eu nu am, desi am cumparat si n creme ..degeaba..apa m-a salvat.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre si eu stiu exact acelasi lucru: ca vergeturile sunt ereditare. Daca nu m-am mai dat cu creme peste creme in sarcina trecuta si vergeturile tot au aparut si pe sani si pe coapse (exact ca si mamei mele). Pe burtica nici una dintre noi nu avem. Am incercat si cu creme antivergeturi...nici o sfaraiala.

Oana esti o scumpa, iti multumesc mult! Si eu ti-am admirat pozele astazi: sunteti atat de frumosi amandoi si va potriviti extraordinar de bine. Sunt convinsa ca o sa aveti o minune de copil.

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Sarut'mana Sim.

Anis...m-ai lovit in plex...3-4 l!?...eu am facut un salt urias de la un pahar de lichid pe zi la vreun litru juma pe zi...asta plus ca sunt pe buda la 5 minute. Si imi dau silinta si ptr atat...o sa incerc mai mult...macar 2 l...cred ca 3-4 nu visez.

Cine imi explica ce e cu sutienul asta!?...de unde se poate lua...cam cat costa...cat si de cand trebuie purtat...

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

OAna..daca reuseam sa beau si eu 1 l era mult...dar am crescut treptat si am ajuns la 2 sticle pe zi de alea mari de apa plata.Lichide inseamna orice...nu numai apa.

Pt sutien...uitat-te pe b e be l u s u l t a u . ro

Mergi la inceput

Anis...m-am uitat pe site si nu am gasit sutiene prenatale nicicum...in schimb am vazut o grroaza de alte produse...aparatoare de san!??...alea sunt ca sa??...

Asadar ma pastrez in rugamintea mea initiala de a-mi explica cineva ce e cu sutienul prenatal...oarecum detalii caci imi dau seama ca este un fel de protectie a sanului ptr a nu se lasa.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

OAna,(hai ca tot de mine dai) sutienul prenatal, e o gaselnita dupa mine.In fine e asa.e un sutien normal, care are intaritura de jos mai puternica si se poate ajuta in functie de cum iti cresc sanii.

Aparatoarele de san, alea textile nu? Sunt pt alaptare, cand iti curg sanii.Sincer, eu am si acum ramase 2 cutii.Am folosit de vreo 3-4 ori pana la furia laptelui ,ca pe urma mi s-a reglaat productia.
MAi sunt unele din plastic, aparatoare pt mameloane.LA inceput cand sug bb, faci rani mai mici, mai mari..eu am facut f mari, si pui chestiile alea de plastic peste mamelon,ca sa protejezi sfarcul ,dar ca si bb sa poata sa suga.
Eu nu le-am putut folosi, nu le-a vrut.Si am preferat sa ma mulg si sa-i dau 2-3 z cu bibe laptele meu, pana mi-au trecut ranile.

Eu zic asa..mare atentie cu ce cumparati...eu am luat o tona de lucruri cu "reklama" dar total aiurea sau nefolositoare in practica.

Mergi la inceput

Macar ma bucur ca pot arunca aici intrebari inainte sa iau ceva.
Multumesc, Anis.
Deocamdata ma intereseaza lucrurile necesare in perioada asta...si restul la timpul lor.
Mie mi-e putin teama ca o sa am ceva probleme cu sfarcurile caci sunt ascunse...mamei mele i-au iesit la prima sarcina...deci ma astept sa imi apara si mie candva sarcina asta...pe de alta parte mi-e ca vor fi excesiv de sensibile....vom vedea.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oana sa stii ca eu m-am gandit sa-mi iau un sutien din asta special dar mai incolo ca acu nu are sens sanii cresc foarte mult si acum ar fi prea devreme

fetelor vreau sa va intreb voi mai faceti baie sau doar dus??mie dr nu mi-a zis sa nu mai fac baie in cada dar am auzit de la foarte multe persoane ca fac doar dus in sarcina

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sim uitasem sa-ti zic: ai o printesa de fetitza sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput