Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bebelusii se nasc cu perisor pe corp?

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

da oana se nasc cu un"puf" numit laguno(dobandit din timpul vietii intrauterine)care pica in timp.

la noi nici eu nici sotul nu suntem "parosi" de asta ne-am mirat,avea fff mult mai ales pe spate.tot timpul observam cum pica in apa de la baita astfel incat la 1 luna de la nastere era cleannn.sunt curioasa la bebe 2 cum va fi.daca o sa aibe perisor inseamna ca e "podoaba familiala" daca nu dau vina pe medicamente.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Voi ati vazut crema ptr burtica?
Am aflat si eu acum ca e bine sa incepem deja sa o folosim...matusa mea si o cunostinta mi-au aratat semnele care le-au ramas dupa nastere (crapaturile)...nu arata deloc bine. Am inteles ca nu toata lumea le capata dar nu ai de unde sa stii.
Si am intrat ieri seara in timpul plimbarii la o farmacie si am gasit doar una si aia era la 700 mii in flacon de 150 ml. Mi s-a parut cam scumputza caci banuiesc ca nu ajunge la mai mult de 3 saptamani.
Am sa ma mai uit si in alte farmacii...
Voi ati mai vazut cumva si altceva!?

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Oana poate la cei brunetei sa se vada ceva mai pronuntat, dar eu am nascut o blonda chelioasa de toata frumusetea. Abia asteptam sa-i creasca parul sa nu-i mai vad urechile care mie imi pareau cam mari. Si acum are mama o frumusete de fata! Hai sa ma mandresc si eu cu niste poze. Sambata avem serbare, asa ca o sa venim cu poze noi.

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

oana te sfatuiesc sa folosesti o "crema naturala":ulei de masline extra virgin fiert la beau-marine.la mine a fost bun numai ca eu m-am lasat pe tanjeala in ultimile sapt(deh daca nu mi-au aparut pana acum nici ca o sa mai apara,asa mi-am spus)iar in mom in care s-a angajat bebe iar greutatea s-a lasat in partea de jos mi-au aparut cateva.ce-i drept acum s-au estompat nici nu se mai observa dar e bine sa previi.

tot cu ajutorul uleiului de masline fiert l-am scapat pe Ken dupa nastere de niste cruste care le avea pe la incheieturi.la noi uleiurile pt copii nu functioneaza,face alergie la ele.

da sutienul prenatal ati inceput sa-l folositi?mie deja mi s-au marit sanii si ma gandesc sa-mi cumpar.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

buna fetelor,
n-am mai avut timp sa scriu fiindca am fost ocupata cu tot soiul de analize. si eu pun utrogestan, 2 dimineata si 2 seara si iau acid folic. in continuare mi-e rau de mor. vomit in fiecare dimineata si starea de rau tine toata ziua. cred ca am maxim 2 ore pe zi in care nu simt greata, si astea adunate din minutele de dupa masa cand mi se pare mie ca ma simt mai bine.
mi-am facut analiza pt trombo-flebita la Coltea, am vazut ca mai sunt si alte fete care au trecut pe la d-na doctor Avram (o dulcica). Rezultatul nu e tocmai optimist,am descoperit sa am o anomalie genetica care se numeste Leiden. In speranta ca pot sa aflu mai multe despre asta am postat si un subiect nou, dar pana aku nu mi-a raspuns nimeni. se pare ca din cauza asta pierdeam sarcinile. tratamentul este o injectie cu heparina/clexane, in fiecare zi, in burtica. luni ma duc la dr meu care o sa ma lamureasca. pana atunci, daca aflati ceva, va rog sa-mi dati de stire.

Mergi la inceput

Cred ca o sa-mi fac o agenda cu tot ce aflu aici...multe lucruri demne de tinut minte.
De abia astept sa ies la plimbare...e frumos afara.
In fiecare seara facem cate o plimbare de vreo 2 ore...si-mi face bine...asta plus ca mai vad cate ceva de care mi se face pofta...si ma "servesc" bineinteles.
De exemplu am mai nou un comportament dezagreabil. Eu am urat mancare de McDonald's dintotdeauna...am mancat de vreo 2 ori la viata mea caci nu aveam alta varianta si mi s-a facut rau dupa. Plus ca am ideile mele fixe ca este o mancare aproape toxica.
De cateva zile cand trec pe langa McDonald's ma loveste pur si simplu cate o pofta. Zilele trecute am infulecat de la ei cate o placinta si ieri mi-am dat in petic si nerezistand tentatiei am mancat cu mare pofta un hamburger simplu...si nu-mi vine sa cred.
Si acum daca ma gandesc as infuleca unul sau doi...ufaaa....samburelul asta vrea numai junk food iar eu nu pot sa-i tin piept...de fapt sunt numai eu, nu-i asa!?
Si totusi greu de inteles cum ceva care imi repugna acum imi face placere...asta este.

Incerc sa ma departez pe cat pot...mai greu cu reusitul...

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, de abia astept sa vad poze cu creata de Ruxi!

Despre creme impotriva vergeturilor eu pto spune ca nu cred ca fac minuni. Vergeturile sunt ereditare din cate stiu eu.
Eu la prima sarcina nu am avut nici macar o dunguta pe burtica dar mi-au aparut pe sani si coapse...si nu am folosit nimic!

Sutienele prenatale n-am inceput sa le folosesc. De data asta nu mi s-au mai marit sanii asa mult ca la prima sarcina.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Sim..ai o printesa frumoasa cu trasaturi fine (furate de la mama)...asta vine de la cineva care visa sa aiba "o fetitza cu bucle blonde si ochi albastri"...sa mai zic ceva!?!

Bits..fiertul la ce ajuta?
Tocmai ce mi-am pus acum flori de musetel in ulei de masline presat la rece (virgin) la macerat ptr 14 zile...incerc sa fac o crema de fata pe care o folosea o cosmeticiana care avea la 38 de ani pielea fetzei ca cea a "fundului de bebelush".
Dar iau cu siguranta in considerare ce ai zis...incerc sa imi dau seama ce presupune fiertul...astept pana da in clocot sau il las mai mult? Ma gandesc doar ca se absoarbe greu si o sa fiu uleioasa seara...asta imi pare un discomfort....dar se rezolva.

Si ai zis un lucru mare...sutienul prenatal!?...exista asa ceva...trebuie deja folosit ?...cum arata?...ce face?...

Si apoi...daca eu am sfarcurile in interior?...am inteles ca exista niste formatoare de sfarcuri!?

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

stie cineva sa-mi spuna cum imi activez PM???
va rooog

Mergi la inceput