FIV 77

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor mult noroc!
puiramy, iti trimit un pupic dulce pentru tine si unul special pentru burtica ta. Bravo, ma bucur sa aud ca ai trei embrioni pusi acolo la caldurica. Ai sa vezi ca totul o sa fie perfect. Sa fi cumintica si ascultatoare. Imi pare asa de rau ca nu am putut sa ne vedem vineri, dar nu-i timpul pierdut. Te pup dulce si vorbim cat de curand.
cristinici, ai de la mine un .
Moniland iti tin pumnii stransi. Ma voi gandi la tine. Pupici
Eu sunt franta de obosita, am petrecut super bine. Ziua soare, seara ploaie. Duminica seara a batut si vantul rau de tot, dar asta nu ne-a impiedicat sa ne vedem de ale noastre in casa. Acum trebuie sa imi recapat fortele pentru ca la sfarsit de saptamana o luam de la capat.
Eu ma simt cam balonata si ma dor sanii. Sambata o sa fac 2 saptamani de la punctie si sper sa imi vina CM ca sa imi revin la normal.
va pup dulce pe toate si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL ma bucur ca te-ai distrat.
Andicu bine ca esti optimista, va veni si vremea noastra.
Cristina succes la ET , iar rezultatul sa fie cel asteptat.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Puiramy eu mi-am facut testul la Buc , dar intreba la cab la poparlan. Se mai face la Medicaltest in precista, dar ti se da rezultatul peste 2 saptamani.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

CRISTINICI-Daca-mi fac testul la Bucuresti in cat timp aflu rezultatul?tu cum ma sfatuiesti ?
MRL-Ce dor mi-a fost de tine...Ma bucur ca te-ai distrat, tine-o tot asa.
ANDICU-Si eu m-am gandit la tine,dar am crezut ca vrei sa te detasezi cateva zile de noi si sa mai uiti.Ma bucur ca esti optimista.
Eu m-am trezit de dimineata cu o stare nasoala rau.Imi venea sa plang din orice ,nu aveam pofta de mancare si chiar imi era greata.Dar nu poate fi nici un semn deocamdat ca e prea devreme.Nu stiu ce am avut.Si dorm, dar dorm nu gluma.Zi, noapte...O fi de la tratament.
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Puiramysper ca nu te-am suparat, daca da imi cer scuze. Eu nu am stat decit vreo 4 zile linistita,adica acasa, dar nu numai in pat. Dupa aceea am mai iesit la plimbare. Dar in ultimele zile, astazi sint in a 9-a zi am trait un cosmar, simt ca nu mai rezist. Si mi-a fost asa teama de ziua asta pt. ca data trecuta mi-a venit ciclu dupa 9 zile. Asteptarea asta ma omoara, bine ca miine incep serviciul si sper sa ma mai detasez un pic. Mai am un test de sarcina care-mi face cu ochiul sper sa pot sa mai astept. Este f. greu ca nici nu am cu cine vorbi: la serviciu nu am mai spus nimic de data asta, al meu sot daca incep sa ma vait zice ca gindesc negativ si sa incerc sa ma detasez,dar daca as si putea! N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa recurg la asa ceva. Prima data am fost aproape 100% sigura ca voi reusi, ma gindeam ca daca nu-s trompele permeabile e numai o chestie mecanica, restul fiind OK, o sa iasa si mai e si virsta 38 nu e chiar putin.
Cristina38, iti tin pumnii sa fie bine, iar daca prietenul tau e asa un om minunat merita sa-i faci un copil.
Andicu, apreciez la tine ca esti o lupatatoare si o optimista, imi dai curaj cind vad ca nu te lasi batuta si pt. asta iti multumesc.

Mergi la inceput

Puiramy la Buc rezultatul se da in aceeasi zi la ora 14. Recoltarea se face dimineta la 8. Intreaba si la Bacau la clinica particulara, dar daca fac analiza vezi si cand dau rezultatul.
Eu am facut testul la Buc pt ca cele 2 sapt de la ET la hcg am stat acolo la cineva.
Cand am timp intr-o zi te sun si trec pe la tine. Nu promit ziua
cristinici

Mergi la inceput

Miniland iti doresc sa iasa din toti 8 embrioni si-ti tin pumnii pt. miercuri, succes si te pup.

Mergi la inceput

Scuze vad ca ti-am scris numele gresit Moniland. Te pup numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Hop cu un pupic dulce la fetele dulcele puiramy si cristinici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In seara asta voi face pregnylul si miercuri dimineata punctia.

puiramy, eu zic ca isi fac hormonii de cap, iar faptul ca dormi mult asta numai de bine poate fi.

MRL, multumesc.
Va venit M sambata pentru ca foliculii au fost punctionat prin urmare nu are ce sa strice calculele. Dar va fi mai abundenta decat de obicei.

Andicu, ai ajuns acasa, ce bine.

Laura, nu se poate sa nu reusim. Toate vom reusi odata si odata.

Cristinici, Avalon, Liana, Gabiu, va pup pe toate ca-mi sunteti dragi

Monica

Mergi la inceput