FIV 77
Raspunsuri - Pagina 3
CRISTINA38 spune:
Lia,scuze, duminica ET-ul, sunt batuta in cap, sunt cam ... zdruncinata, ma mir ca mai pot lega cateva cuvinte, vineri a fost operata mama mea la Iasi la spitalul de urgente, a dat o masina peste ea sambata trecuta si a avut fractura de col femural, nu va pot spune ce saptamana am avut,nu gaseam sange, ce mai......., pana la urma le-am rezolvat,cel mai mult m-a durut ca nu am putut fi langa ea in ziua operatiei, acum sunt un pic mai linistita, prietenul meu a fost de milioane, mi-a tinut locul, a fost langa ea ca si cum ar fi fost mama lui, sper sa il pot rasplati cu bucuria de a-i darui un bebelas.
Cei de la sabyc sunt f amabili, echipa de doctori romani iti explica toate neclaritatile pe care le ai, d-na dr Matei este o scumpa, mi-a picat bine din prima, iar unul din medicii israelieni cu care am stat de vorba, in engleza, este tare simpatic, mereu pus pe glume, tare il mai amuza modul cum ma exprimam in enegleza, vorbeam rar si raspicat, gesticulam, ca si cum il consideram surd.
tzuca74 spune:
Succes tuturor!!!Va urmaresc cu drag si cu sufletul la gura sa vad rezultatele pozitive!!!caci astfel nu se poate!intr-o zi poate voi fi si eu interesata de FIV.va pupacesc pe toate si sus capul!
cristinici spune:
Cecilia intr-o zi va iesi soarele si pe strada ta, poate e un semn, asta cu gravidutele, voi perseverati.
Puiramy cand faci Hcg?
cristinici
adelia alin spune:
Buna seara tuturor!
Revin si eu cu o intrebare:stie cineva cit costa congelarea de sperma la Medsana sau in orice alta parte?Nu gasesc nicaieri aceasta informatie si miercuri trebuie sa efectuam operatiunea.
In caz ca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.Multumesc frumos.
Adelia
why_not109 spune:
multumesc tuturor pentru incurajari!
astept reusite...trebuie sa urmeze,prea au fost numai esecuri in ultimul timp...
Puiramy,Moniland,Cristina38voi trebuie sa ne razbunati pe noi,cele ce nu am reusit...
Cecilia,iti dau perfecta dreptate in privinta incercarilor, nici eu nu mai am putere...ma reorientez spre adoptie
Cristinici,multa bafta la a 4-a incercare...sa dea D-zeu ca asta sa fie cu noroc,te-ai chinuit destul...
mult succes tuturor fetelor care sunt in focuri acum...
Laura
puiramy spune:
LIA68-Doar nu crezi ca am intrebat dr. de turtit copii daca stau pe burta ?Am intrebat daca pot dormi in orice pozitie?Asta v-am zis voua sub forma de gluma.
Nu trebuia sa-ti faci testul ca oricum nu-ti iese.Cum te simti?Ai stat numai in pat sau te-ai si plimbat?Mult succes si nu-ti mai fa teste !!
CRISTINA 38Mie mi-a dat voie dupa 10-20 min sa plec acasa la 360 km. departare de Bucuresti,cu masina, dar ca sa fiu eu linistita am mai stat vreo 2 ore intinsa in pat si dupa aia am plecat.Am dormit aproape tot drumul .
MONILAND-Mult, mult succes la punctie si parearea mea este daca poti nu-ti face anestezie generala.Nu se merita si iti poti vedea foliculii cand ii scoate.Nu te doare decat ca niste mici intepaturi, dar foarte putin.Iti tin pumnii!!!
CRISTINICI-HCG il fac pe 13 iunie.Tu unde ti l-ai facut?Ca nu m-as mai duce pana la BUC.
WHY- NOT 109-Ti-a venit ciclul inainte de testul HCG?
Fetelor Inainte sa intru in sala sa fac ET am vb cu o asistenta sa-mi pot vedea puiutii.L-am luat pe sotul meu cu camera ca sa-i filmeze.Nu va pot descrie in cuvinte ce reactie am avut cand pe monitor mi-au aparut 3 embrionasi divizati.Am inceput sa plang de nu ma mai putea opri nimeni.Daca aveti posibilitatea sa-i filmati luati camera ca nu va mai intalniti cu asa ocazie.
why_not109 spune:
Puiramycilclul nu are absolut nici o relevanta...eu am facut 3 ET-uri,la primul mi-a venit abundent cu o zi inainte,la al doilea mi-a venit la 2 zile dupa test,iar acum am avut niste semne vagi inainte de test,si a venit abia dupa...dar nu-ti face ganduri,au fost fete care au avut ciclu cateva luni bune dupa test,si erau gravidutze in toata regula...
sunt absolut convinsa ca vei reusi...nu te mai gandi la asta...cand faci testul?
tinem pumnii
Laura
andicu spune:
Buna fetelor.
Sunt acasa in sfarsit si ma bucur mult! abia cand am ajuns
mi-am dat seama ce dor imi era! din pacate, pana azi n-am avut internet acasa, asa ca apuc sa va scriu de la birou.
Sunt bine, surprinzator de bine, incerc sa nu ma mai gandesc prea mult la ce s-a intamplat, dar nu pot total; macar nu m-am impacat cu gandul.
Puiramy, am vazut ca ai 3 puisori in burtica; sunt sigura ca unul macar o sa se transforme in bebelus! erau f frumos divizati!te inteleg perfect sa ai atatea temeri, si eu l-am intrebat pe dr daca nu risc sa-i pierd cand ma duc la baie dupa ET sau daca ma zdruncina masina, si a ras de mine! incearca sa nu te mai gandesti si sa nu interpretezi orice senzatie, ca nu-ti face bine!iti urez sa-ti treaca timpul repede si frumos! iti tin pumnii sa reusesti si ma gandesc la tine!
Cristina38, succes duminica la ET! nu mai fi asa pesimista, gandeste-te ca orice incercare,chiar si nereusita, te apropie mai mult de victorie! nu-ti face bine sa fii asa agitata! o sa fie bine, o sa vezi! noi suntem alaturi de tine!
Moni, tin pumnii la punctie! ai o recolta foarte bogata! sigur printre ei se afla si puiutii tai!
Meda, concediu placut si-ti urez sa te intorci ca Ingeras!
Cecilia, fii optimista! stiu ce inseamna sa te plimbi printre gravide si carucioare cu bebelushi! chiar aseara am trecut prin asta, si am strans din dinti si am intors capul; incearca sa nu le mai "vezi"! asa cum scriu eu mereu :"Vine si randul nostru!.."
Avalon, succes la analize! sa dea Domnul sa va iasa toate perfect!
Cristinici,Gina,Crinuta,Liana,Lachi,si pe toate FIV-osele mele dragi, multi de la Constanta!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
gabiu spune:
buna fetelor,
Moniland bafta multa
Andicu ma bucur ca esti bine, ai dreptate cu vazutul gravidutelor, e cam nasol dar vorba ta, "ne vine si noua randul"
Fetelor va pupacesc pe toate, eu maine ma vad cu Moisa si ii spun de FIV, sper sa ma sustina ( nu prea avem indicatie de FIV pentru ca suntem amandoi ok-asa ni s-a spus, dar minunea vad ca nu se intampla, asa ca fortam norocul)
gabi
ceciserban spune:
Multa bafta fetelor!
Cristinici,Andicu,Crinuta,Lachi,Avalon,Cami,Why not va pupic dulce!
cecilia