FIV 77

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moniland tinem pumnii in continuare. Sa ne dai vesti mai departe.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Moniland, sa fie cu noroc si sa mearga totul ca la carte.
puiramy, o sa strigam dupa tine somnorila cu burtica. Hai ca inceputul este promitator. Tine-o tot asa!
cristinici, hai ca noua or sa ne faca fetele partie peste cateva luni
haideti fetelor sa treceti in tabara mamicilor si sa ne luati dupa voi. mai rariti randurile printre aspirante la statutul de mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna seara, dragelor!
Zarurile au fost aruncate, stomacul imi este ghem, tremur de emotii si de frica, azi mi-au facut schema, pregnyilul il fac miercuri seara la 22.00, punctia vineri dimineata si ET duminica, apoi....Dumnezeu va decide daca voi deveni mamica sau nu.
Am vorbit cu dr Matei si-mi va pune o vorba buna sa-mi vad puiutii inainte de ET.
Ceci, Andicu, Cristinici, Avalon, Why not 109, MRL, va multumesc pentru vorbele frumoase, nu stiu de unde gasiti atata putere sa ne sustineti pe fiecare, sunteti deosebite.... speciale, multumesc, ma consider norocoasa ca v-am intalnit, ne leaga un ... vis, o dorinta, trebuie sa reusimt TOATE intr-o zi, bunatatea voastra trebuie rasplatita cu acest dar minunat.
Monilad, succes pentru miercuri si vineri, sa fie cu noroc, sa ai multi puiuti puternici, sa lupte si sa-si faca culcus in burtica ta, cu siguranta le va fi bine.
Lia68, puiramy, sa ne dati vesti bune, sa prindem curaj.

va sarut!
o noapte linistita cu vise frumoase!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica si Cristina, suntem cu sufletul alaturi de voi! Bafta maxima!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci cu pumnii stransiii pentru toate!!!!!!
Moniland nu te uit..ii strang bineee chiar daca apar mai rar ..sa stii ca sunt langa tine cu tot sufletul...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

ADELIA, pretul pt. congelarea spermei era in august 2004 , la New Med Life si ART - 200 de dolari.
Poate poti sa te uiti pe site-urile lor... asa vei afla daca pretul s-a modificat..

Succes in tot ceea ce intreprinzi.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Mai fetelor ce inseamna asta tot pe pagina a doua va gasesc.
Nu-mi place deloc asta!Si ca sa vedeti ce harnica m-am facut,deoarece am facut monitorizare luna asta si ieri am facut Pregnyl, la 6 dimineata mi-am trezit sotul si !
Sa speram ca va fi de bine!Nu-mi fac mari sperante avand in vedere calitatea nostri dar SPER SA NU MA UITE DOAMNE DOAMNE!
Va tin pumnii tuturor si SA DEA DUMNEZEU SA FIM TOATE cat mai curand posibil!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Puiramy, Cristina38 ce mai faceti cum mai e cu psihicul, ca la mine e teroare. Am crezut ca daca incep munca mai uit, dar uite ca nu e asa numai aici nu mi-e capul. Trec prin toate fazele posibile, bucurie, disperare nu mai am rabdare. Ma controlez si-mi controlez fiecare simptom. Azi dimineata la toaleta am remarcat ca resturile de la gelul vaginal pe care-l folosesc erau rozii, ce inseamna oare ca vine ciclul? In rest mai am intepaturi in colul uterin, dureri de spate nu am. Feteleor daca nu innebunesc mai auziti de mine.
Va pup pe toate si scuze daca va plictisec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Azi am cam multa treaba la servici, asa ca nu prea am timp de scris.
Monica si Cristina, va tin pumnii! sa dea Domnul sa reusiti!
Cecilia, ma rog muult de tot la DD sa ne dai o veste super peste 2 saptamani!
Lia, n-o s-o iei razna, ca n-ai voie! gandeste-te ca poate ai un pui mic in burtica si-l stresezi! hai ca mai ai putin! eu iti tin pumnii sa ai un test pozitiv!

Pentru toate fetele cate un mare si o !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

LIA 68-Eu multumesc lui D-zeu stau destul de bine.Stau mai mult in casa, dar daca se iveste ocazia sa ies cu sotul in oras, o fac.In rest m-am refugiat in mancare si incerc pe cat posibil sa-mi ocup timpul cu ce pot.Ba imi fac unghiile, ba ma uit la televizor, ba vb la telefon etc.
Incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti.Hai ca tu mai ai putin, dar eu ce sa mai zic, pana pe 13 iunie.Mult, mult succes si mai rezista putin.
Astazi am sunat la Bacau si aici in Piatra sa ma interesez daca pot face testul HCG.Mi-au zis ca se face dar rezultatul mi-l da in 2 sapatamani.Asa ca am hotarat ca de sambata sa plec cu sotul la mare si marti dimineata sa ne indreptam spre Buc, sa-mi fac testul acolo.

Mergi la inceput