FIV 77
Raspunsuri - Pagina 6
ceciserban spune:
Andicu multumesc mult si sa te auda Dumnezeu!
Va pupic pe toate si tinem pumnii sa fie bine pt, toata lumea!
cecilia
lia68 spune:
Andicu multumesc de incurajari, mai m-ai adus cu picioarele pe pamint, te invidiez ca ai un caracter puternic. Te pup si-ti doresc sa ramii asa de neinvins.
Puiramy stiu ca ma pling ca o baba (ce sint dealtfel) parca voi n-ati sti ce insemna! Unde ai sunat la Bacau la Medicaltest? Eu am lucrat citiva ani buni acolo. Te pup si multa, multa bafta.
Moniland spune:
Liana, sunt convinsa si iti multumesc
Puiramy, se pare ca o duci bine. Inteleg ca esti in concediu si chiar il vei face ca lumea. . Nu stiu daca am obtiunea cu anestezie partiala.
Cristina, si eu am emotii mai mari decat mine si nu pentru punctie sau pentru ET ci pentru rezultat. Deja mi-am instruit sotul ca pana rezolv eu cu punctia el va da proba, va face plata si sa-l intrebe pe dr. cand termina cu mine cate ovocite am, pentru ca atunci cand ma trezesc primul lucru de asta voi intreba. Cred ca pentru acelasi lucru ai si tu emotii.
Eu am incredere deplina in echipa care lucreaza, iar ei fac tot ce, pot mai ales ca sunt niste oameni foarte sufletisti.
Lia, calm, calm , calm, nu cred ca faci bine puiutului daca vei sta stresata. Iti tin pumnii pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. Sper ca mai auzim de tine
Andicu, nimic schimbat nu-i asa? Tot mult de lucru iar acum e si mai mult. Multumesc .
Cecilia, poate, poate... Nu se stie niciodata. Viata ne rezerva nenumarate surprize. Sper sa avem parte doar de cele placute.
Cristinici, Avalon,
Monica
gabiu spune:
va pup fetelor,
Moniland, Cristina, mai aveti putin, incerc sa-mi dau seama ce-i in sufletul vostru mai ales ca voi trece si eu prin aceleasi stari. Fiti calme si respirati adanc, s-ar putea sa ajute. In rest, multa bafta si vesti bune.
lia68, puiramy, tin pumnii sa iasa bine.
Eu fetelor am facut-o lata: azi trebuia sa ajung la Moisa la echo si urma sa-i spun de FIV dar n-am mai plecat din Tulcea pentru ca ni s-a stricat masina ( am ramas fara apa in vasul de expansiune pentru ca s-a desprins un furtun si s-a rupt garnitura de chiuloasa si a ajuns apa in motor)-totul e varza, speram sa se poata rezolva ceva. Sotul meu e foarte suparat, sper sa-l pot linisti. Asa ca nu stiu ce mai fac in continuare. Fara masina e cumplit!
MRL, Liana30, andicu, ceciserban, avalon sunteti niste scumpe!
Va pup si sa auzim de cat mai multe
gabi
cristinici spune:
Andicu optimismul face bine. L-ai sunat pe dr, ce a spus?Tie ti-a facut si hatching?
Cecilia vad ca o parte din veterane cam someaza. Ce zici? Spor la prestat
Moniland si Cristina tinem pumnii in continuare, sa ne dati vesti bune.
Lia cand te apuca cu stres spune si tu o rugaciune si te vei calma.
Gabiu nu intra in panica , asa il vei ajuta mai mult pe sotul tau
Puiramy distractie placuta la mare si sa vii cu vesti bune
MRL
la toata lumea
MRL spune:
puiramy, cand te intorci de la mare sper sa ne vedem in Bucuresti. Sper sa nu fiu plecata pe undeva, dar o sa fac tot posibilul sa te vad.
Cristinici pe obrajori. Inca putin si ne vom revedea.
Moniland, Cristina suntem cu gandul la voi.
Gabiu, asa a fost sa fie, nu te gandi la prostioare. Voi sa fiti sanatosi ca timp de vorba cu Moisica se gaseste oricand.
cecilia, iti doresc o zi super fertila sa se prinda bebelul.
lia, nu te mai stresa asa de tare. Incearca sa fi cat mai calma. O sa fie bine.
Andicu, ma bucur asa te stiu plina de optimism.
Pupici dulci pentru fete si sa auzim numai vesti bune
danutza_c spune:
Buna fetelor! Daca ma mai tineti minte...
Nu am mai intrat pe forum de citeva luni, am fost foarte ocupata la servici si sincera sa fiu nici nu am mai putut sa scriu dupa toate cite s-au intimplat in ultimul timp cu mine...
Azi m-a minat curiozitatea sa vad ce gravidtze noi mai sunt si tare mult m-am bucurat cind am vazut: GINAsa fie intr-un ceas bun, sa fii santaoasa si sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru tine!
Va sarut cu drag pe toate si cred ca de acum inainte o sa fiu ceva mai activa pe forum!
andicu spune:
Buna seara. Eu apar cam tarziu, probabil ati plecat la culcare, dar nu-i nimic, ma cititi maine!
Danutzaaaaa, ce ma bucur ca scrii! chiar ma intrebam eu de capu' meu zilele astea, ce o mai fi cu tine! ma bucur ca ai revenit printre noi si sper ca de-acum incolo sa mearga totul super!
MRL, asa e, sunt optimista, dar si tu esti! am de unde sa iau exemplu!
Cristinici, am vb cu dr a2a zi dupa rezultat si mi-a spus sa-l sun dupa al2lea ciclu, sa stabilim o consultatie ptr a vedea daca totul e ok la mine; dupa aceea se va hotari cand incep al2lea FIV. Eu oricum nu pot mai devreme de septembrie.
Gabi, imi pare rau ptr ce-ai patit azi! sper sa poti ajunge la BUc cat mai curand, ca tare-i rau cu programarile pe-acolo!cu trenul nu puteti merge? succes la reparat masina si la consultatie, sa fie cat mai repede!
Moni, iti tin pumnii la punctie! o sa fie bine, sa nu-ti fie teama! abia astept sa ne dai vesti!
Eu sunt bine, am inceput de luni serviciul, nimic nou, doar de recuperat pe ici, pe colo. Azi am avut mai mult de lucru si nu prea am apucat sa scriu. Astept sa scap de urati ca sa incep cura de slabire. Probabil ca maine- poimaine. Inca nu m-am hotarat ce regim sa urmez; noroc ca sala de fitness e f aproape de mine!
Tare bine e acasa dupa o luna lipsa! mai ales ca mi-era tare dor de sufletelul nostru, Lessuca, catelusa Golden Retriever, care a stat cu tata in lipsa noastra; azi a fost ziua ei, a implinit 4 ani!
Imi ocup timpul liber cu gradinaritul, ca am o multime de flori si azi mi-am mai luat o gramada, de pus in ghivece, mi-am pregatit terasa ptr vara si abia astept sa ma relaxez!
Gata , ca am ocupat destul spatiu! va pe toate si va urez somn usor!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
danutza_c spune:
Andicu, multumesc de primire!
Nu stiu ce s zic dar asa sper si eu sa mearga totul bine de acum inainte. La sfirsitul lunii ne mutam, sotul meu are un job nou si ne mutam la Seattle. Suntem amindoi foarte incintati de aceasta mutare, pentru sotul meu e mult mai bine acolo si mai putin stresant iar eu o sa pot sa stau acasa si sa invat pentru examenele mele de doctor. O sa fim mai putin stresati si poate aa o sa vina si BB...
Tocmai acuma am citit ca si Ingeras a trecut la gravidutze si probabil ca mai sunt inca multe din fetele pe care le stiu care si-au vazut visul cu ochii.
Sper sa fie bine si la tine cit de curind!
andicu spune:
Da, Danutza, Gina, Bety si Ingeras sunt fericitele proaspete gravidutze!daca intri la " Endometre.." o sa vezi ca si pe-acolo sunt mai multe gravidutze din fetele pe care le stiai si tu.
Eu doar ce-am ratat primul FIV la Szeged, si ma gandesc la a2a incercare, prin septembrie.
Succes la Seattle, sper sa aveti o viata mai buna si mai frumaosa acolo!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele