FIV 77
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Andicule, normal ca ti-am lasat! Te asteapta inca din martie, tu doar trebuie sa ajungi acolo si sa te duci sa o iei
Lia68, eu am avut dosarul la Giulesti, la prof Marinescu, pentru ca incercam de 2 ani si totul era...perfect. Asa ca am fost clasati la infertilitate inexplicabila si ni s-a spus ca "putem ramane insarcinati" si intr-o luna, si in 5 ani sau...niciodata. drept pt care am renuntat sa ma mai caut de toate cele (facusem si HSG, histeroscopie, tratament naturist Livia, spermograma beton, inseminari duble, stimulari, monitorizare lunara, grafic de temp etc, tot tacamul, stii tu, ca doar le-am innebunit pe fete). Am luat hotararea cu sotul meu (25 ani) sa facem fiv repede, sa fim totusi parinti tineri, ca cine stie cand se va intampla natural? Ne-am pregatit frumushel amandoi dosarele pt FIV, analize complete, dar intre timp aveam programata o vacanta care se anunta minunata in Caraibe...si nu am renuntat. Inainte sa plecam am facut o perfuzie la Marinescu si el mi-a spus: las' ca te intorci gravida, nu-ti fac fiv, ca nu e nevoie...si asa a fost. Am plecat 2 si ne-am intors 3. Am luat si stimulare cu Ova-mit si Estrofem (usoara, cate 1/2 pastilutza pe zi, ca eu ovulam si natural), de capul meu, ca deja invatasem ce si cum.
Si in z 28 am fost la eco, sa-mi zica cand incep sa iau ACO si trat pt fiv. Rasp lui Marinescu a fost: cand imi vine CM. Si m-am cam desumflat, ca eu speram, na' ca tot omu', si l-am intrebat daca luna asta se exclude sarcina si mi-a zis ca ce, a zis el asa? Si am asteptat sa-mi vina inca o saptamana, tot sperand ca nu-mi ntarzie, sa incep mai repede tratamentul...si mi-am facut test si a iesit II...incredibil! De ce cred eu ca am ramas exact acum? Relaxare totala pt ca urma sa fac FIV (lipsa totala de stress), concediu, vacanta exotica in 2, facut de cap la greu de 2-3 ori pe zi , nu tu sefi, telefoane, parinti, colegi si altele. Doar noi 2 si acum...si bb.
Si asa i se va intampla si lui Andicu, ca i-am lasat si ei urma...si tuturor fetelor, indiferent de metode si locul vacantei!
Pupicei, Ingeras12+
puiramy spune:
Fetelor eu sunt ok.Am niste stari cam nasoale dimineata, dar cred ca sunt de la tratament.Mi-e frica sa gandesc mai departe sa nu-mi fie prea greu cand voi afla rezultatul.In rest mananc de rup frigiderul, m-am ingrasat 3 kg, dar nu mai conteaza.Sper totusi sa fie bine pana la urma si marti sa va pot da un rezultat pozitiv sa va mai incurajez, ca in ultimul timp numai nereusite.Stau mai mult in casa si tin legatura cu fetele care au fost in salon cu mine la ET.Chiar vroiam sa va spun asa ca o incurajare.Una din fetele care au fost cu mine la ET are o sora de 29 ani care facuse si ea FIV cu o saptamana inaintea noastra la prof.Marinescu. .Ea avea probleme cu trompele, erau infundate.Nu stiu cati embrioni a avut.Joi i-a dat rezultatul.Este insarcinata cu gemeni.Si o alta prietena de-a ei care a sangerat aproape toate astea 2 saptamani,este insarcinata cu tripleti tot la Marinescu la Giulesti.Asa ca fetele capul sus ca sunt sanse, numai rabdare sa fie.
Noi plecam de astazi la mare si voi face acolo testul HCG , asa ca cel mai sigur va voi scrie marti si sper din tot sufletul sa fie o veste buna.
LIA 68 -Imi pare nespus de rau pentru nereusita .Daca vii in tara sa mai incerci, eu te sfatuiesc sa optezi pt. Giulesti.Sunt cu adevarat profesionisti, chiar daca nu prea sunt conditii, dar sa luam in calcul si pretul, care nu e ca la alte clinici private.Te pup si iti tin pumnii oricare ar fi optiunea ta.
MONILAND-Iti urez mult succes si iti tin pumnii.O sa fie bine vei vedea.
MRL- Distratie cat mai placuta. Te pup dulce pe ochisor si pe obrajor si sa-mi tii pumnii marti ca pe tine te voi suna prima sa-ti spun rezultatul.
ANDICU- Daca vrei sa ne intalnim eu voi sta la hotel FLORA din Mamaia.Poti intreba la receptie de fam.Brehuta(Ramona).Daca nu tinem legatura pe net.Te pup
In rest Cristinici, DJ Mama ,Liana 30,Ingeras 26,Nucutza, va multumesc pentru sustinere si incurajari si sper sa va pot da o veste buna, si pentru toate fetele , atatea ca ziua de marti.
ceciserban spune:
DJ MAMA da Ovamit e cam slab daca ai probleme de ovulatie.Data viitoare poti incerca cu Menogon.La mine a dat rezultate,desi nu am probleme de ovulatie si chiar sunt norocoasa ca am prolactina mare si asta afecteaza ovulatia.Bafta multa si sa auzim de bebe!
Ingeras dragalas si zici ca de 2-3 ori pe zi?Eu deocamdata nu plec niciunde pana in august septembrie dar vreau sa fiu pregatita!AAAAAAA oare numai in Caraibe merge ca nu cred ca ajungem pe acolo anul asta?
cecilia
lia68 spune:
Fetelor daca stiti spuneti-mi va rog cum as putea cauta in DC tot ce s-a scris despre Giulesti? Va pup pe toate si va doresc un we frumos si sa mai apara si cite o graviduta ca ar fi timpul.
Va tin pumnii la cele care sinteti in stres.
dana p. spune:
Lia, si eu caut informatii despre clinica Giulesti. Am cerut ajutor celor care au facut acolo sau in alta parte FIV sa scrie despre costuri si numere de telefon sau orice altceva care sa ne fie de folos si noua dar si celor care sunt la inceput de drum , dar vad ca nimeni nu se inghesuie cu vreo informatie.
Macar cel care va deschide noul capitol sau modertorii sa aiba in vedere linukurile pe care le-am pus si sa le copieze la inceput de capitol.
Dana
Poze
CRISTINA38 spune:
Buna ziua,dragele mele!
Sunteti TOATE super.Multumesc, pentru ficare cuvintel pe care mi l-ati spus.
Totul a descurs destul de bine, am 9 ovicite bune, sperma este super buna, dar am optat totusi pentru ICSI pentru a obtine cat mai multi embrioni, poate voi pune ceva si la conservat in caz de...., maine la pranz imi vor spune starea embrionilor.
Lia68, nici nu am cuvinte ce rau imi pare de esecul tau, dar ma bucur ca nu te lasi, ca esti o lupatoare, ai pierdut o batalie, dar razboiul cu siguranta il vei castiga, TREBUIE.
dj_mama, dana p., ZoRi, Liana30, nucutza, MRL, gabiu, andicu, ceci.... sper sa nu fi uitat pe nici una dintre voi, mai am nevoie de pumnisorii vostri magici.
va sarut!
monilad, asteptam vesti, cati pusori au pus la caldurica?Sa ai mare grija de ei, sa se faca mari si sanatosi.
o zi minunata ca voi!
CRISTINA38 spune:
ingeras, gina , multumesc, sanatate voua si bebelusilor , sa creasca mari si puternici!!!
puiramy, ai grija in continuare de tine, sa ne dai vesti bune, te rog!!!
lia68 spune:
Cristina38:Bravo, te felicit, ti-am zis ca tot raul e spre bine. Citi vrei sa-ti transfere? Te pup si sa ne dai vestea cea buna.
dj_mama spune:
cristina, felicitari
nici nu ma indoiam ca nu va fi bine
deci maine sti cat de bine au divizat?