FIV 77

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu am gasit o lista cu analize minimale pusa de Avalon , de la Giulesti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76124&whichpage=5" target="_blank">Analize minimale la Giulesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77356&whichpage=10" target="_blank">Cost si numar de telefon pentru programare FIV Giulesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77356&whichpage=11" target="_blank">Detalii despre FIV Giulesti
www.desprecopii.com/forum/topic.aspTOPIC_ID=77356&whichpage=13" target="_blank">Lista analize Medsana
www.medsana.ro/prices.php?op=1" target="_blank"> Pret FIV Medsana www.desprecopii.com/forum/topic.aspTOPIC_ID=77356&whichpage=11" target="_blank">Cost FIV-congelare Medsana
www.med-new-life.ro/3_2.html" target="_blank">Lista analize Med New Life www.med-new-life.ro/adresa.html" target="_blank">Contact Med New Life
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74175&whichpage=8" target="_blank">Lista analize Szeged, www.kaali.hu/angol/index.html" target="_blank">Site-ul clinicii Szeged, Harta clinicii Szeged
www.med-new-life.ro/3_1.html" target="_blank">FIV pas cu pas www.med-new-life.ro/3_3.html" target="_blank">Metoda FIV
Filmulet cu dezvoltarea bebelusului Devoltare bebe
Link cu dezvoltare bebelusului in burtica www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html" target="_blank">Dezvoltare bebe

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

ingeras26a: la Giulesti ma gindeam si eu sa mai incerc. Din pacate in vacanta nu cred ca se pot intimpla prea multe pt ca eu am trompele infundate (una sigur iar cealalta de 2 ani cine mai stie?). La infiat m-am gindit si eu dar tare mi-as dori sa stiu ce simti cind il ai in burtica. Te rog daca poti da-mi si mie mai multe detalii despre Giulesti si dr. Marinescu. Tu-ti pregatisesi dosarul pt acolo nu-i asa? Ce-mi trebuie, in afara de bani bineneteles? Tu ce problema ai avut asa de tinara? Iti multumesc mult si pupici.Sa ai o sarcina usoara.
Gabiu: multumesc de incurajari sper si eu sa-mi revin si s-o iau de la capat. Nu inteleg insa totusi de ce sint la mine pina la urma numai 2 embrioni si prima si a doua oara? Am sa intreb medicul cu toate ca uneori sint cam evazive raspunsurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salut si eu fetele si va tin pumnii celor care sunteti in focuri!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari sarate de la malul marii!

Lia68, nici nu stiu ce sa-ti mai spun! e clar ca imi pare tare rau ca nu ai reusit, asa cum,sunt sigura, simtim toate! nu pot decat sa-ti urez sa ramai optimista si sa te gandesti ca indiferent de varianta, important e sa devii mama!
MRL, distractie placuta si vreme frumoasa!
Moni, iti tin pumnii in continuare!
Cristina, fii optimista!! eu n-am avut decat 2 embrioni, care chiar daca nu s-au prins, ar fi fost suficienti! sunt fete care n-au avut decat unul singur, Romaniaau sau Mi-Ka , si acum sunt !! nu conteaza cati ai, e de ajuns sa fie unul si bun!
Sisley, imi pare rau pentruce-ai patit! sunt de acor cu ZoRi, dr tau ar fi trebuit sa-ti spuna ce se intampla! am citit ca la punctie e posibil sa sangerezi daca iti inteapa vreun vas de sange situat in zona. Eu zic ca ar trebui sa-ti intrebi dr ce s-a intamplat! multa sanatate si sper sa termini cu bine tratamentul!
Eu cu lista de analize ptr FIV nu pot sa va ajut decat cu cea de la clinica de la Szeged. E postata acolo, la inceputul fiecarui subiect "Szeged".

Cat despre mine, m-am hotarat sa reiau FIV-ul in octombrie, ptr ca am de gand sa-i urmez exemplul lui Ingeras, poate patesc ca ea (dar la intoarcere, dupa FIV nr 2) ! plecam intai cu familia in croaziera in Caraibe, in septembrie, si imediat dupa, ma duc iar la Szeged.
Ce zici, Ingeras, mi-ai lasat si mie pe-acolo o bucatica din ce-ai primit tu??!?

Liana,Cristinici,Crinuta,Ceci,Danap,Gabiu,Puiramy, Danutza...si pe restul fetelor, !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

CER SFAT URGENT
fetelor, ca sunteti trecute prin multe, spuneti-mi va rog, cat se poate de repede ca n-am timp decat pana la 16.00 -18.00 sa ma decid (ora cand trebuie sa fac pregnil in vederea unei inseminari pt maine) Intreb daca este posibil sa se prinda vreo sarcina pe un endometru de rahat adica 7.5 mm, deoarece pana maine cu indulgenta si estrofem sa se faca 8 mm ………..

Mai, cred ca e o mare pacaleala in cazul meu ce face acest doctor la care ma duc …. Sper sa il judec eu pripit si sa aiba el dreptate … nu prea mi-a ingaduit sa-mi dau cu parerea
Si asta dupa ce ca am doar un singur folicul care are(sper macar el sa aiba) 18.5 mm (eu sunt fericita si pt acesta ca sunt batraioara si cine stie daca are ovocit viabil dar nu-mi mai pun problema ...)

Vrea deci cu acest endometru de rahat sa-mi faca inseminare maine (ca probabil ar creste prea mare foliculul si s-ar gaunosi) dar, ce fac cu endometrul? N-am auzit sa se fi prins la cineva cu un astfel de endometru
Eu consider aceasta luna compromisa si macar sa nu mai fac pregnilul la 17.00 si evident nici inseminarea

Voi ce ziceti?????
Am sa intreb si pe alte topice, sa nu ma bombaniti ca va agasez dar n-am timp. E urgent sa stiu ca sa sun sa stopez sharada asta, daca eu am dreptate
Merita totusi incercat? Nu-mi pare rau de bani, va dati seama, nu se pune problema!!!!! Merita totusi incercat ???
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Andreea, mi-am permis sa copiez eu lista cu analize de la Szeged.Te pup

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

DJ MAMA nu cred ca are rost sa faci inseminarea in asemenea conditii dar daca acei bani pe care ii dai pe IUI nu sunt o mare problema poti incerca si DUMNEZEU VA DECIDE!Oricum tot Domnul decide!
Tu ai facut ceva tratament de stimulare luna asta?Caci eu fara taratament in ziua 16 aveam un folicul dominant de 22mm si endometru de 13mm si mi-a facut dr. un pregnyl si m-a pus la .Din pacate nu cred ca o sa iasa ceva pt. ca nostri cam dorm pe ei dar ce-o vrea DOMNUL!
Iti tin pumnii sa reusesti!Mult noroc!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana, ma bucur ca ai facut-o! sper sa va foloseasca, e cam la fel cu ce se cere si-n alte clinici!

Dj_mama, din pacate,nu stiu sa te ajut cu endometrul, ca n-am probleme cu grosimea lui; dar vreau sa-ti spun doar ca minunile se intampla exact cand te astepti mai putin! sunt o gramade de exemple pe forum! asa ca, mult succes !!!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

da, Ceci, am facut stimulare cu ovamit 2/zi dar fetele spuneau ca e prea slab pt mine care nu prea ovulez, dovada ca e un singur folicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dj_mama, doar unul iti trebuie, faza cu sarcina gemelara cred ca e valabila numai la fetele mai tinere si cam fara probleme. Eu mi-as dori gemeni dar la fel ca tine ovarele mele nu produc mai multi foliculi dominanti. Bine si cu unul macar, dar la mine si ala trebuie obtinut cu stimulare. Da-i inainte, n-ai nimic de pierdut!
Bafta

gabi

Mergi la inceput