FIV 77
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Bravo Cristina! vezi ce vesti bune ne dai?! ai mai mult decat suficient! tin pumnii in continuare!
Moni, tu ce vesti ne mai dai?
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
gabiu spune:
cristina38 ce veste super! Sa dea DD sa fie toti buni si sa creasca asa cum trebuie. Tin pumnii in continuare.
Lia68, cu ajutorul lui "cautare" din coloana din stanga ecranului. Vezi ca vei obtine multe subiecte, va trebui sa fi putin mai concreta, sa ceri mai multe lucruri ca altfel o sa-ti dea toate paginile unde apare cuvantul cautat.
Bafta tuturor
gabi
lia68 spune:
Gabiu: multumesc mult de-acum mi-am gasit de "lucru" si-asa astazi nu am prea lucrat pt. firma. Pupicei
iazminn spune:
Buna fetelor. Sper sa va fiu de folos, intrucat eu am facut FIV la Giulesti. Ce sa va spun ? Parerile sunt impartite. Poate sunt subiectiva, dar eu una nu stiu daca as mai incerca la dr. Marinescu. In primul rand pt ca nu comunica absolut deloc, nu-ti spune nimic.Mie mi-a zis ca sunt perfect sanatoasa, ca nu am nimic. Problema e la sot. La ultima echo,mi-a gasit 16 foliculi, la punctie mi-a extras 10, din care 6 au fost buni iar 4 mi i-a implantat.Am facut ICSI deci nu inteleg de ce nu s-a prins.Nu mai stiu exact ce analize trebuiesc facute, oricum cele hormonale plus altele. Costul este de 1400 E indiferent ca este ICSI sau nu. Nr de tel pt programare 021/2215863 sau 021/3161277.Daca va mai intereseaza ceva va stau la dispozitie. Va pup
dj_mama spune:
iazminn, fetelor, toti doctorii vor fi controversati pt simplul fapt ca au si esecuri si atunci sigur ca ramai cu un semn de intrebare; fetele care au reusit, vor spune numai de bine ca na! n-au de ce sa se planga
Uite, cat s-a forfecat asupra dr. Protopopescu cu patania lui Lachi cu fibroamele, ca de ce i-a facut avand acele fibroame...
Pai si alti dr de notorietate nu franeaza de la a face FIV cu fibrom ca e ca la loz in plic, depinde unde se prinde; totusi, daca nu este presiune din cauza varstei, trebuie intai operat fara doar si poate; eu m-am convins; cine face cu fibrom, stie ca se mai adauga inca un risc major; nici pe mine nu m-a descurajat doctorul meu dar a zis ca ar fi trebuit operat dar nu mai e timp ca eu sunt varstnica;
daaaaa? pai vreau sa spun ca deja au trecut 2 luni, pana in iulie cand am prins programare sa ma evalueze pt fiv mai trece 1 luna, apoi concediile din august si iaca fiv-ul din sept. incolo, adik 6 luni, exact cat imi trebuia sa ma refac dupa operatie; imi vine sa ma zgarii pe ochi ca n-am facut in mai, m-am luat dupa dr.; ma consolez doar cu gandul ca atunci cand te deschide poate ca trebuia mai mult macelarit din uter decat se estima si in acest caz, i-as fi spus sa ma-nchida la loc sa mai incerc asa si ajungeam eu la vorbele dr.; de-aia am facut ce a zis dr. ca o sti mai bine sa evalueze, ca ei au vazut cazuri care mai de care ...
IN CONCLUZIE, TOTUL ESTE O NECUNOSCUTA; cui ii este dat sa aiba copil, il poate avea si cu probleme iar alte fete sunt la INEXPLICABILE; dar si ele vor avea copilul lor dar cine stie cand ...
uneori dupa adoptie, etc.
ganduri, ganduri ...
dana p. spune:
Iazminn, multumesc pentru raspunsul tau.Si eu sunt de acord cu ce a spus dj mama, doctorul bun este ala care te face bine pe tine.
Mie imi pare rau pentru toate fetele care nu reusesc si imi dau seama cat este de greu sa accepti un rezultat negativ.Parca se mai rupe o bucatica din sufletul tau, dar noi suntem aici ca sa ne sustine si sa ne ajutam reciproc.
Eu nu stiu daca o sa fac sau nu FIV , este in functie de bani pe care sunt nevoita sa-i strang, pentru ca imi dau seama ca pe langa cei 1400 de euro pentru procedura mai trebuie sa pun si tratamentul si analizele si drumul ,dar sunt alaturi de voi cu tot sufletul.
Dana
Poze
gabiu spune:
din ce am reusit sa aflu pana acum preturile la Giulesti sunt asa:
FIV=1400 euro
ICSI=500 euro
TRATAMENT =aprox.20.000.000 lei vechi
+ mici atentii:
prof. 100 $
biolog 70 $
anetezist 25 $
d-na Geta 300.000 lei
infirmiera 100.000 lei
gabi
ZoRi spune:
Bravo Cristina o recolta foarte bogata de ovocite!!! Sa dea Domnul sa obtineti embrioni de cat mai buna calitate. Iti tin pumnii in continuare.
Iazminn si eu am patit la fel. Oricum nimeni nu-ti garanteaza reusita, sansele sunt de 25-30%.
Moniland asteptam cu nerabdare vesti de la tine.
Va sarut si va doresc un weekend insorit din toate punctele de vedere!
ZoRi
cristinici spune:
Iazminn si eu am la Marinescu 2 FIV-uri nereusite , dar am incredere. Sa stii ca nu e vina lui ca nu s-au prins, actul medical s-a infaptuit atata vreme cat ti s-au transferat embrionii, restul nu mai depinde de medic.Nici mie nu mi s-a dat o explicatie clara, atat vreme cat analizele mele sunt OK.Nici la Timisoara nu a putut sa-mi spuna clar de ce nu s-au prins. Asta e, sansele de reusita sunt 25% oriunde in lume, deci exista si esecuri. Important e safii tu optimista si sa crezi ca intr-o zi va veni si
MRL te sarut , esti o dulce si nu te-am uitat dar am fost f ocupata. Distractie placuta in we.
Puiramy drum bun la mare si ai grija de voi. Sa ne dai vestea cea marea marti.
Cristina ai vazut ca totul a fost bine pana la urma, tin pumnii in continuare.
Moni bafta la ET maine, sunt cu ochii pe tine in continuare.
Andicu poate veniti maimulti din concediu.
la toata lumea cristinici