FIV 77

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Gabi multumesc pentru raspuns.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Danap la Giulesti te programezi la cabinetul de sterilitate, la nr 021 316 12 73 si spui ca vrei pt FIV si te programeaza cam peste 1 luna. E bine ca atunci candte duci sa ai analizele de pe lista facute si daca esti inaite de CM, ti se da si tretamentul si poti sa incepi. Vezi ca in august sunt cu totii in concediu.Consultatia la cabinetul de sterilitate, la spital, se fac doar marti de la ora 12, si nu se plateste, daca vrei poti sa dai ceva , daca nu nu e obligatoriu.
Preturile sunt 1100 euro in lei , 400 euroca atarept ET, 500 euro ICSI, iar congelarea 150 euro pe an.
Pt fetele care au probleme de comunicare cu Marinescu, sa se programeze la cabinetul particular si acolo sta de vorba cat vrei cu tine, la spital nu are timp si de aceea e asa mai repezit.
Cine mai are nevoie de informatii, cu placere.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Asa cum a fost si cu foliculi care nu s-au dezvoltat toti deodata asa a fost si cu embrionii. Prin urmare azi dimineata i-am vazut. Unul arata foarte bine iar celalalt nu s-a divizat. Celelalte trei ovocite nici macar nu s-au fecundat. De aveam mai multe ovocite era tot degeaba. Revenind la embrioni unul s-a dezvoltat prea repede iar celalalt prea incet. Prin urmare nu mai putea sa-l astepte si pe cel lenes sa se dezvolte si i-a transferat pe amandoi. Celui lenes ii trebuie doar un impuls. Sper sa-l obtina in mediul lui. Inca ma mai gandesc oare ii mai am acolo sau i-am pierdut .
Dupa ET am fost "tintuita" la pat timp de 5 ore.
In concluzie, asa cum zicea si dr, in astea doua saptamani sunt mamica. Pe viitor voi vedea ce planuri are Dumnezeu cu mine. Multumesc fetelor dragi ca vati gandit la mine.

Cristina, esti tot mai aproape. Spune-ne maine cum s-au format embrionii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cristinici, si tie iti multumesc pentru raspuns si astept si fetele care au facut FIV la Medsana poate scriu si ele ce listuta de analize au primit de facut, ca pretul il stim pentru ET.
Monica , tinem pumnii stransi sa fi graviduta 9 luni de acum incolo si dupa aia mamica pentru toata viata.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moniland ma bucur ca a iesit bine pana la urma . Stai cumintica si peste 2 sapt sa ne dai o veste buna. Pana atunci noi tinem pumnii.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

buna seara tuturor...draga dj-mama,iti multumesc pt raspuns...am intrebat daca ingrasa,deoarece in urma cu un an jumate de cind m-am lasat de fumat,m-am ingrasat 7 kg.si mi se pare enorm...eu incerc cu fiv,deoarece,am avut in urma cu 4 ani doua sarcini extrauterine,iar trompele sint extirpate...iar de virsta ce sa zic,nu sint tocmai mititica,am facut acum citeva zile 36...cind incepe tratamentul e bine sa lucrezi sau sa iau concediul medical?...eu optez pentru statul acasa...voi ce credeti? fetelor va pup pe toate , mult succes si ajutor de la Dumnezeu ca avem toate nevoie de el

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Stiu ca unele dintre voi sunteti acum pe ultima suta de metri
dar chiar nu-mi raspunde nimeni? Nu stiu unde sa postez intrebarea mea.Cred ca la FIV este cel mai potrivit.Please please please

Revin cu intrebarea:
"Buna seara fetelor
Eu sunt relativ noua pe forum.
Am un FIV nereusit la activ si o intrebare ptr voi: La punctie, a avut cineva dintre dintre voi hemoragie?
Eu am singerat foarte tare si nu stiu ce s-a intamplat.Doctorul nu mi-a dat amanunte.
Cand m-am trezit din anestezie sub mine era efectiv balta de singe.Nu mai singeram bineinteles dar a doua zi am eliminat un cheag.
Vi s-a intamplat si voua asa ceva???????

Am gasit un site in care explica ca acest fenomen ar fi una dintre "complicatiile" care pot apare la un FIV

Adevarul este ca unul dintre ovarele mele este pozitionat in spatele uterului sau ... asa ceva....si mi s-a spus ca este mai greu de punctionat.
S-ar putea ivi complicatii ulterioare?"

Pentru toate fetele: sa ploua cu
SISLEY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa va zic o poveste cu FIV: o prietena din Craiova a facut 3 FIV nereusite (la Timisoara) ca cica avea trompele infundate(asa i-a zis un medic din Craiova dupa o laparo acolo).Anul trecut la sfatul meu, a mai facut un laparo la Timisoara inainte de la patrulea FIV (cum avea de gand) si ...surprise! Nici vorba de trompe infundate!Doar uter fibromatos. Cum si sotzul avea putini si blegi,s-a pus si el cu burta pe branca ursului (a vazut rezultatul meu si al sotzului!) Si dupa 6 luni de inghitit tincturi ... tipa e gravida acu in 6 saptamani!!!!!!Si a ramas NATURAL !!!!!! Si la FIV erau suficienti baietii lui putini....si tot n-a reusit!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, acum trebuie sa te relaxezi si sa te gandesti intr-adevar, ca esti gravidutza deocamdata! ai toate sansele sa reusesti, nu-ti mai fa griji! gandeste-te ca sunt fete care au reusit din prima cu un singur embrion! iti tin pumnii in continuare sa ne dai vestea cea mare peste 2 saptamani!

Sisley, eu ti-am raspuns cum am stiut cu 1 pagina in urma! mie nu mi s-a intamplat, asa ca , imi pare rau ca nu t epot ajuta mai mult! eu sper sa fii bine si sa n-ai nici-o problema pana la capat!

Monica70, multumim mult de incurajari!sa-ti traiasca comoara! cred ca esti cea mai fericita! asa cadou la inceput de an mai zic si eu!

Zouzounaki, si eu sunt de acord cu tine! la fel am facut si eu, si alte fete; daca poti s-o faci, e mai sigur! chiar daca nu stai mereu in pat, tot e mai odihnitor, mai relaxant, sa stai acasa si sa faci ce-ti place!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moniland sa fii cumintica si sa stai in pat te roaga je ca de nu are ea ac de cojocul tau!!!pumnii sunt stransiii!!!
maine botez cu ei stransiii!!!pai ce crezi ca nu pot sa'mi tin finutzul in brate cu ei stransiii???ete ca pot.. Na!!

hai Fivoaselorrrr capul sus ca je e aici cu voi si va tine pumnii stransiii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput