FIV 77

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Desi n-am mai scris de ceva timp v-am urmarit tot timpul.
Moniland ma pt tine . O sa vezi ca totul se va sfarsi bine si peste 2 sapt. o sa fii .
Sisly mie mi-a spus dr. despre aceste complicatii, dr. tau avea obligatia sa-ti explice ce s-a intamplat in timpul punctiei. Tu nu ai intrebat?
Cristina mult succes maine la punctie.
Eu am fost la un prim consult la Szeged si s-ar putea sa incep tratamentul in aceasta luna sau in septembrie in functie de profilul hormonal pe care il voi face acolo in Z2 a CM.
Pupici tuturor viitoare
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moniland sunt aci ..
dj mama
musete nici eu nu te uit..

pentru toate pumnii mei sunt stransii..stransiii!!
va pupacesc pe toate fara exceptie..
danutza oricand poti tu..mieee miee tareeee dorrr de tine...mii dor de ceea ce a fost odata!!!mii dor..mii dor..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Buna dimineata si pupicei la toate fetele.
Cristina38 iti tin pumnii si cred ca le cite evenimente neplacute ai avut in ultima vreme, acum o sa fie invers adica numai bine.
La mine se pare ca n-am avut succes nici de data asta. Ma simt epuizata si parca tot nu realizez ca e adevarat. Nu stiu ce sa fac as veni sa mai incerc odata in Romania dar unde? Mi-e f. greu sa ma hotarasc si parerile sint asa diverse ca nu stiu ce sa aleg. Daca poate cineva, si-mi cer scuze stiu ca ati dat de multe ori asemenea informatii, sa-mi spuna si mie ce-mi trebuie (analize, etc.).
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, si-mi pare rau ca nu v-am putut da o veste buna. Sper ca fetele care sint acum in focuri sa mai aduca putina speranta.
Va pup pe toate si-mi sinteti dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu as vrea o lista cu toate analizele pentru FIV care se cer la Giulesti. As vrea sa-mi fac un calcul cat ma costa analizele, tratamentul si procedura in sine( care stiu ca este deocamdata 1400 euro+500 ICSI daca este cazul) sa stiu daca pot sa sper ca vreodata voi strange bani sa fac un FIV.
Am o propunere, daca se va scrie aceasta lista, sa se scrie pe prima pagina a fiecarui capitol nou si eventual si costurile pentru procedura in sine la diverse clinici (Giulesti, Medsana, Sabyc, Med New Life),numere de telefon pentru contact, preturile pentru tratament ( de ex. cat costa o fiola de puregon, menogon, etc).Eu zic ca ar fi foarte utila aceasta lista de informatii pentru ca asa evitam sa tot intrebam cat costa analizele, tratamentul si alte asemenea.

Va multumesc pentru intelegere si ajutor .

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Cristina, stai linistita, fetita; chiar asa, mai bine putini da buni. Si sa stii ca nu-s chiar putini; din ce am mai citit eu pe aici, au fost fete care au avut si mai putini. Cit despre celelelte necazuri, sa vezi tu ce bine o sa fie: asta e ultimul zbīc al ghinionului. De acum n-o sa mai aiba putere asupra voastra!!! Bafta multa!
Auziti oare ce mai face puiramy, ca eu sint tot cu pumnii strinsi pentru ea si pt. celelalte fete.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
lia68, imi pare rau. Dar ma bucur sa aud ca nu te lasi doborata si ca deja te gandesti la urmatoarea incercare. Nu te aglomera acum cu informaii peste informatii, relaxeaza-te pentru ca trebuie sa fi foarte calma in a lua decizia corecta pentru tine. Stiu ca este greu, pentru ca si eu am facut la fel ca si tine - imediat dupa esec am inceput sa devorez calculatorul in aflarea de noi informatii. dar din fericire pentru mine sotul ma deconecteaza foarte des de la retea si ma recalibreaza dupa masura lui. Te pup dulce si capul sus, pana la urma visul o sa devina realitate.
Moniland, tinem pumnii stransi sa fie embrioni buni de pusi la cuibarit in burtica ta. Te pup dulce si ai grija de voi
puiramy, sa ne ti la curent cu vestile bune si fara eforturi inutile ca altfel cum te prind te taxez.Te pup dulce!
cristinici, ce mai faci? Munca, munca si iar munca? O sa mai faci si ate analize sau ramai cu cele vechi? De la mine ai un pupic special
cristina, nu te mai agita atata. parca te si vad cum faci sant prin camera dintr-o parte in alta gangurind cate ceva. gata, ghinioanele s-au terminat, acum o sa vina partea frumoasa pentru voi. Hai, curaj si mult noroc!
musete, un mare pupic si sa ne anunti cand intri in hora.
sisly, imi pare rau dar nu iti pot da nici un raspuns. Abia acum am auzit de sangerare mare la punctie. dar nu cred ca se lase cu urmari, altfel te-ar fi anuntat dr.
Auzi Liano, ai vorbit cu dr, cand te planifica pt cele 3 gaurici? Pupici pe obrajori!
nucutza, dj_mama, danuta, adicu si restul fetelor va pup dulce pe toate
Acum va las ca ma pregatesc din nou de plecare. Bagajul este facut, sotul il cara jos iar eu va scriu ultimele randuri pana cand ma voi intoarce. Si sper din suflet sa gasesc numai vesti extraordinare.
Va pup dulce pe toate si va doresc un we cat mai linistit dar "saltaret" alaturi de sotii vostrii. Iar pentru fetele care sunt in asteptari sa fie cumintele si ascultatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MRL distractie placuta!!! am vb dar mi'a zis sa'l sun luna viitoare..inca nu stiu prea multe!!
Monilanddddddddddddd sunt aci..cu ei stransi..stransii!!!!

Fivoaselorrrr pentru toate care sunteti in focuri..pumnii stransiii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

MRL multumesc mult ca ai sarit asa repede sa ma incurajezi. Cred ca ai dreptate ar tb. sa mai am rabdare si sa mai chibzuiesc. Numai ca timpul asta (cind nu trebuie) trece asa de repede. Eu am deja 4 ani de cind incerc si acum am 38! Oricum cred ca am nevoie si eu de putina vacanta asa ca mai vad dupa aceea. Adevarul este ca am incercat din nou aici din comoditate: primesti absolut totul de la doctor nu tb. sa alergi dupa medicamente, seringi etc. Dar uite ca n-a fost sa fie. Iti doresc un we frum9os si insorit ca sufletul tau.
Va pup pe toate si sa mai auzim si de bine, haideti fetelor ca va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lia68, imi pare tare rau...nu stiu ce sa zic, insa parerea mea este ca daca iti permiti, sa iti aranjezi ica de acum si sa mai faci un FIV la toamne cu Marinescu, la Giulesti. Si daca nu reusesti nici atunci, desi eu sper si cred din tot sufletul ca o sa reusesti, de ce nu te gandesti la infiere? Este o varianta pe care eu am luat-o in considerare cam pe aceeasi treapta cu FIV-ul...si am 27 de ani. Conteaza sa fii mamica, nu, nu sa ramai insarcinata. Si un copil infiat tot al vostru este...Parerea mea.

Moniland, Cristina, bafta muuulta, multa! Tin pumnii stransi!

MRL, Andicu, Liana, Musette, Puiramy si restul fetelor

Ingeras12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, va pup pe toate
Cristina, cred ca ghinionul s-a spart si de acum iese soarele pe strada ta, sper sa nu mai ai probleme. Asteptam vesti dupa punctie, oricum 16 nu-s putini!
Moniland sa dea DD sa creasca mari puiutii tai si sa fie buni de pusi in burtica
MRL distractie placuta
Lia68 imi pare rau pentru nereusita iti doresc sa te refaci repede si s-o iei de la capat,si cine stie poate se intampla minunea pana la urmatorul FIV-poate in vacanta?
Liana30 cu cine faci gaurelele?
danap-buna idee, eu am colectat cateva date despre FIV dar mai bine sa ni le indice cele care tocmai au facut asa ceva
Va doresc la toate sa vi se implineasca dorinta arzatoare, va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput