Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Stiu si eu ,mai Carmen cu alergatul la net sa va dau vestea cea mare...Daca o sa am vreodata o veste mare de dat...Oricum iti multumesc.Felicia asa e:pe deoparte e mai bine sa stii.Eu daca aveam net si calculator acum zece ani, sa zicem, as fi citit tot despre clamydii,anexite,glere,colpite micotice,trompe uterine,foliculi si ovocite si nu m-as mai fi infundat cu anticonceptionale(ce ironie mi se pare acum),as fi inceput sa umblu pe la doctori la 23 de ani de indata ce m-am maritatat si nu acum la 32.Dar nu, habarnista cum eram atunci, da-i infunda-te cu pastile.(pastile care nu au fost luate dupa ureche ci cu controale anuale la Cluj-nu stiu ce au pazit doctorii aia atatia ani-mi se spunea mereu:doamna nu aveti niciun fel de probleme,cand va hotarati, renuntati la pastile si o sa fie o.k.Trebuie doar sa va protejati doua,trei luni ca e pericol de malformatii.)Si da-i si munceste si invata si lupta ca sa ai ce-i oferi copilului,sa nu-i lipseasca nimic din ceea ce tie ti-a lipsit in copilarie,sa nu iti ceara ceva si tu sa-i spui:n-are mama bani acum,nu iti poate cumpara.Sa fie si el un copil normal,sa-i poti oferi tot ce isi doreste cu toata dragostea.Si acum..la ce bun sa ai de toate...Imi vine sa-i strang pe toti doctorii care m-au consultat de gat.De la 19 ani merg la ginecolog regulat si nimeni n-a vazut nimic.Pe de alta parte,e mai bine sa nu mai stii atatea lucruri.Eu ma ingrozesc cand mai citesc cate ceva nou pe net.Am ajuns sa vorbesc numai in termeni medicali de trompe obturate,histerosalpinografii si endometrioza.Uneori ma intreb cat or sa ma reziste sotul meu si prietenele mele.M-am transformat in cineva pe care nu il recunosc nici eu :rad mai putin,nu mai fac masaj,nu mai fac gimnastica,n-am chef sa merg la strand sa ma bronzez,parca nu mai pot sa ma bucur de viata.Imi tot spun ca nu se poate sa iti mearga bine toate in viata,ca am avut in totdeauna noroc,ca poate unori trebuie sa se mai incline balanta,ca asa e soarta fiecaruia cu bune si cu rele...ca alti oameni nu au ce manca,ca le-a luat apa casele si toate acareturile si nu mai au unde dormi sau ce imbraca...ca sunt oameni in carucior de-o viata ...si totusi merg inainte.Uneori mi-e frica sa nu il supar pe Dumnezeu cu vaitaturile mele.Toata suferinta asta mi-a fost data cu un scop si stiu ca trebuie sa o duc pana la capat.Ieri Urania spunea la zodia mea(fecioara) ca in lunile urmatoare .voi trece prin niste suferinte fizice care sunt un pret karmic ce trebuie platit pentru nu stiu ce greseli.Asa o fi ,or fi stiind ele astrele ce spun.Iertati-mi ,fetele,tonul amar.Uneori simt si ca sunt cam egoista,ma vait pe aici la voi care ,poate, aveti probleme mai mari decat mine,ati trecut prin sarcini extrauterine si prin mult mai multe incercari.Dar stiu ca voi ma puteti intelege,ca in fata voastra nu trebuie sa ma prefac niciodata,ca pot sa imi deschid sufletul.Va las, trebuie sa ma pregatesc pentru o nunta(n-am niciun chef).Sanatate tuturor si sper...ca voi sunteti mult mai optimiste decat mine.Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

si...totusi ...sunt ,ca si voi,o femeie care stie ce vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

piticule, ai dreptate in tot ce spui, si eu am cam pierdut timpul dar de la inceput mi s-a zis ca drumul e lung si anevoios. Nici acum, dupa atatia ani nu stiu in ce parte s-o apuc si ce sa fac.
Distractie placuta la nunta si uita si tu pentru o seara grijile si neimplinirile . Meriti!
te pupic

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Felicia da m-am necajit tare, dar acum mi-a mai trecut (sper, ca nu stiu cand ma apuca iar). Am scris aici ce am patit.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77263&whichpage=13
Sper ca acum s-a terminat totul si nu voi mai avea urmari neplacute de la ce s-a intamplat la ultimul FIV. Doar ca acum nu mai pot avea incredere in cei care fac FIV. Deci tu mai faci o laparoscopie? Iti doresc succes si sa reusesti cat mai repede sa vii cu vestea buna.
Gabiu asa e cum ii spui la Pitic, desi si eu am atatia ani de incercari, inca tot nu stiu exact in ce directie ar fi mai bine sa merg.
Fetelor, va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

crinuta71, o scoatem noi la capat si reusim pana la urma sa facem un bb. N-o sa abandonam lupta, ai sa vezi ca reusim

gabi

Mergi la inceput

Gabiu si eu sper sa fie asa cum zici tu. Doar sa avem puterea sa mai incercam (si banii bineinteles).
Carmen daca nu vine ar putea fi altceva, cine stie, poate ceea ce iti doresti si tu.
Liana ce mai faci? Sunt alaturi de tine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Crinutza, Piticul,, ooofff, cata durere le e dat unora sa indure...
Piticul, daca nici aici nu ti-ai putea descarca sufletul, eu zic ca forumul nu si-ar avea rostul...Stiu ca e greu sa iti inghit mereu amarul si sa fii optimiste, plina de forta.. doar oameni suntem...
Crinutza, acum am citit, e intr-adevar incredibil si de neiertat ce ti s-a intamplat... no coment...
Gabiu,ms pt urare! gata, am stat si cu picioarele pe pereti, am si adormit..

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Scuze de intarziere, nu am fost plecata, v-am citit mereu, dar am stat in umbra, pentru ca nu am avut vesti noi!
Carmen94 aici sunt iubita!! Ce mai faci?? Ai terminat tratamentul deci si esti din nou pe baricade. Daca inca nu au venit rushii, sunt sanse sa fie cu ochisori, chiar si cu un test negativ. Marina de la tutunarese, a avut o groaza de teste negative, a facut si ecografie si nu au vazut sarcina si totusi are bebe in burtica! S-a ascuns pina la 5 saptamani, asa ca, sa nu te aud ca nu ai sanse sa fie bebe acolo in burtica. Nu se stie?? Eu tin pumnii!!
IuliaBraila deci ce vesti ne dai, e sau nu e pozitiv? Nu mai pot de nerabdare!!
Piticul uite o de la mine, mergi si fa-te frumoasa pentru nunta si las-o incolo de suparare, distreaza-te si tu putin acolo la nunta si mai uita de probleme! Esti inca tanara, la 32 de ani, vezi ca eu sunt mai mare decat tine cu un an, am o mie de probleme si nu am murit!!!Capul sus iubita, nu te cert, vreau doar sa te scot din starea ta!! Distractie placuta la nunta si o mie de

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Felicia asa e....Nu prea mai am nici eu cuvinte.
Piticule suparat asta e pentru tine
Shehe tu pe unde umbli? Faci cumva ceva bun de mancare?

pentru toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele mele, dupa ce ieri am mai facut un test care a iesit slab pozitiv(dar clar se vedea a doua dunga),temperatura bazala 37,1, ok din toate punctele de vedere, am plecat la plimbare la lepsa,la munte. si am urcat, am coborit, am obosit si azi....
dimineata, 36,9, pe la 10, 36,7 si la 11 .... Z37 s-a transformat in Z1 cu toate alea alea, dureri(de CM), ovare simtite, borfaiala.....
miine ma duc sa fac o analiza la singe sa vad daca valoarea Hcg este marita, ca atunci se confirma banuiala mea(de avort menstrual). sper sa se elimine tot, tot.
luna viitoare, adica peste 10 zile, ma duc la dr din galati sa vedem ce zice, ca vad ca benevol nu doreste sa stea la mine ceva in burtica.
deja mi-e frica de rezultat.
asta este epopeea mea de o luna incoace, IULIA.
pt azi:"totul se termina, nu intotdeauna bine"
eeee, hai traduceti.....

Mergi la inceput