Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

iuliabraila incarca-te pozitiv pentru luna care abia a inceput si poate ne anunti luna viitoare ca esti
succes la intrevederea cu medicul din Galati si asteptam amanunte
va pup pe toate fetelor si poate urmam noi...... ( eu sunt z.5 dar poate voi, cele care asteptati ziua z.....)

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medina spune:

Iuliabraila, un sfat de la cineva nou pe aici, careia i-au trebuit 6 luni pentru a concepe: nu te mai stresa atit, nu mai monitoriza toate simptomele de menstruatie si liniutele...monitorizeaza doar ovulatia si 'actioneaza' atunci.N-ai de unde sa stii ca a fost avort menstrual...Nu e dupa cum vrem noi...

Mergi la inceput

felicitari medina pentru reusita si sarcina usoara iti doresc.
totusi, foarte usor de zis si mult prea greu de facut ( vb. de raspunsul tau catre Iuliabraila). Ce-ai fi zis daca te chinuiai de vreo 5 ani ca mine?
Are cum sa stie daca a fost avort menstrual tocmai prin analiza Hcg!
Te pup

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Iulia imi pare rau pentru tine.Dar fruntea sus,viata merge inainte si cine stie?Poate ca intr-o buna zi vom fi toate si vom povesti despre nazbatiile nostrii.
Liana ce mai face bunica ta?Cred ca e foarte greu pentru tine...
Crinuta intr-adevar am fost ocupata prin bucatarie.Am facut dulceata de capsuni si cum mi-am reparat si cuptorul am facut un tort de capsuni cu frisca yam-yam si alte bunatati!
gabiu sa-mi spui si mie cum e cu tratamentul ala.Te rog!
piticul speranta moare ultima.Asa ca nu te pierde cu firea.Dumnezeu are pentru fiecare dintre noi un plan...
carmen94 tu ce vesti ne mai dai?
gabi68 si gabi66 ce mai faceti?
Pentru toate fetele frumoase si optimiste sau mai putin optimiste si un inceput de saptamana ceva mai bun.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Iulia draga,imi pare tare rau.Stiu cat de greu trebuie sa iti fie dupa toate zilele astea de asteptare si speranta dar urmeaza o noua luna si trebuie sa o iei de la capat!!!Vezi ce spune medicul,ce nu e in regula si incearca sa mergi mai departe,o sa rasara intr-o buna zi si soarele pe strada noastra!Crinuta cand am citit povestea ta iar am simtit ca sunt egoista.Tu ai trecut prin mult mai multe incercari si totusi mergi inainte.Si eu cam am retineri cu FIV la noi in tara.Ma gandesc la tot efortul psihic,fizic si financiar.Pana la urma e tot cum vrea Dumnezeu.Eu am reusit sa ma echilibrez putin,nunta nu a fost cine stie ce dar macar am plecat de acasa ,m-am machiat,m-am imbracat frumos si a fost ceva mai bine.Sunt fericita ca azi a fost soare si am facut plaja.Va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat si va doresc un inceput de saptamana frumos si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Piticul asa mai vii de acasa iubita! Ma bucur ca ti-ai mai revenit!
IuliaBraila nu fi trista, viata merge inainte! Uite un de la mine, ca sa-ti mai revii!!
Liana30 Ce mai face bunicuta ta?
Carmen94 nici o veste??? Asteptam un test pozitiv de la tine!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

piticule bine ca te-ai aranjat si te-ai dus la nunta. Vezi, deja esti mai relaxata, ai facut si plaja, lucrurile merg spre bine
sheherezada, am sa-ti spun de tratament dupa ce-l primesc.Am ramas surprinsa de unele corelatii facute de dl.A in privinta parului si a zonet T care se ingrasa f. repede. Nu stiu de unde si-a dat seama de asta cand m-a intrebat.
Fetelor, simt ca au intrat zilele in sac si nu prea mi-a mai ramas nimic de facut. Oare cat trebuie sa se chinuie un om pana sa obtina ce-si doreste? Ma bucur pentru cele care pleaca in concedii si-si petrec timpul fara sa se gandeasca ca ceva le lipseste. Eu nici nu ma pot gandi la distractie fara sa-mi vina in minte lucrul ce-l mai important si fara sa ma deprim. Ieri ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca n-as fi avut bani sa dau la medici, pe tratamente, operatii, inseminari, drumuri, etc
Of, am cazut in butoi, scuze, ies eu repede
va pup, o zi buna

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna dimineata tuturor!O alta zi,o alta sapatamana.Va doresc tuturor curaj,incredere si multa sanatate!Fii convinsa,Gabi ca sunt multe fete ca noi care nu au bani sa dea la doctori.Asa ca ,hai sa zicem,noi suntem....norocoase,pana la urma.Nu fi trista,o scoatem noi cumva la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna!
Vad ca a iesit Piticul din butoi si au intrat altele...Iulia, Gabiu....as vrea sa va incurajez, dar nu prea pot, imi dau seama ca uneori cuvintele nu ajuta prea mult.Asa ca,, ma rog sa gasiti puterea de a merge mai departe!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

piticule stiu ca ai dreptate, suntem norocoase ca avem macar putinul asta pentru a duce lupta mai departe. Unii isi doresc 3000 euro pentru o excursie deosebita, sau o renovare a casei sau un avans la o masina, iar eu sper sa am banii astia pentru un FIV.
Ideea ar fi ca macar daca dau banii astia sa-mi si reuseasca FIV-ul , dar asta-i alta poveste si tine de noroc, iar eu cu norocul in directia asta cam schiopatez. Dar hai ca nu vreau sa ma plang. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, ca sotul ma iubeste si-l iubesc, ca familia si prietenii sunt alaturi de noi si intr-un final o vom scoate noi la capat.
felicia, gasesc eu puterea sa merg mai departe si in curand poate dau si eu vestea cea mare.
va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput