Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele, nu are rost sa va tin pe jar.
nici o schimbare. eu Z 35, am tot 37,1 , de nervi am mai facut un test la ora 18 azi cu o urina de 2 ore in organism si a doua liniuta se vede atit cit sa imi dau seama unde poate fi pozitionata pe test, adica este doar o intrezarire de a doua liniuta.
nu mai inteleg nimic.
intr-adevar, pina acum am facut doar teste ieftine ca si pret(de frica ca pot strica multe si asa a fost pina acu), dar ma bate gindul ca sa imi iau un test mai bun.
am vorbit si cu un medic gineco, la telefon, nu reprezinta un consult. imi este frica de o extrauterina, dar a zis ca nu se pune problema daca nu am ceva scurgeri rosiatice sau dureri ascutite jos. nimic din cele doua simptome.
LIANO, imi pare rau pt bunica ta, in situatii de genul asta nu poti sa mai ai cuvinte.
carmene, sa ne tinem de miini, situatia este cam asemanatoare. dau eu primul pup dulce.
sa ne mai auzim , IULIA
PT AZI:"GINDURI, GINDURI, CARE MA MACINA INCET"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

iulia, fa un test maine de dimineata, oricum e ++ cred daca zici ca a doua se intrezareste. maine sigur va iesi mai rosie, bafta si

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Liana,imi pare rau pentru bunica ta.Iulia,eu in continuare cred ca esti gravida.Da-ti peste gura cu extrauterina aia.Nici nu vreau sa aud de asa ceva.Pup toate fetele,PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,tot eu sunt.Iar ma jelesc pe aici.E nasol rau diagnosticul asta al meu,sactosalpinx.Cu cat citesc mai mult,cu atat imi dau seama ca sunt foarte putine sanse chiar si prin fiv sa fac un copil.Doamne,imi vine sa-mi iau campii.Intr-o buna zi cred ca o sa arunc si calculatorul asta de la balcon.E mai bine sa nu mai stii.Fericiti cei saraci cu duhul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Liana, trebuie sa fii puternica. Eu am trecut prin asta cu ambii bunici si cu bunica sotului meu. E greu, stiu...dar asta e viata. Din pacate se indreapta catre un singur punct.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulia, de ce nu te obisnuiesti cu gandul ca esti -dutza? Dupa tot ceea ce spui, bag mana in foc ca asta e situatia. Hai, ca sa te linistesti, ia un test mai scump si spune-ne ca e pozitiv. -icei.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA,aniast,piticutz va multumesc!!
Iuliooooo chiar daca sunt cum sunt io nu uit si tin pumnii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LIANA............ma rog sa ai putere in continuare.imi pare rau sa aud ca bunica ta nu se simte bine deloc.
SHEHE,GABIU,CRINUTA......va multumesc ptr. sfaturi si incurajari.eu abia pe 10 iulie am programare la medic!
IULIA............pumnii mei sunt stransi ptr. tine....stiu sigur ca la tine e bebe!!!! doar ti-am scris ca am visat soareci!!!!! si sti si tu ce se spune......la mine pe langa faptul ca testul e negativ,temperatura matinala e sub 37. este 36,7....deci nu poate fi vorba la mine de sarcina.....cu toate ca ma gandesc ca mai exista si minuni si nu se stie niciodata!multumesc ptr. pupic.
IOANA..........tu pe unde mai umbli?!?!?!?
Va pupacesc pe toate!!!!si fug la somnic ca sunt franta!!!azi am robotit toata ziua!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

uf! am uita ca aveam ceva si ptr. piticu........
PITICULE...............nu te mai stresa atata.sotul meu are o vb:,,orice problema are o rezolvare!,,...fi optimista!!!! si nu te razbuna pe calculator ca pe urma ai sa fugi la sala de net ca sa ne dai vestea cea mare!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Liana,,
Piticul, uneori e mai bine sa nu stii atata, ai dreptate... dar gandeste-te la timpul pierdut stiind ca esti sanatoasa, nu te doare nimic... nici prin gand nu iti trece sa mergi la medic, iar dupa ani sa descoperi ca ar fi trebuit sa mergi de mult la medic... Asa ca eu zic ca e bine sa stii, dar sa nu intri in panica,ci sa incerci sa gasesti rezolvarea... Hai, aduna-ti fortele,noi suntem aici sa te sustinem ... moral.
Crinuta,, imi pare rau sa aud... imi dau seama ce simti...
Eu deocamdata somez, am avut o perioada t aglomerata la serviciu...Pe 3 iulie mi-am facut programare la dr Tutunaru, sper sa imi faca laparo, ca nu mai sunt sigura de rezultatul primeia.
red] Iulia[/red], nu te-am uitat, dar nu vreau sa te stresez... astept vesti!
Pupici tuturor![

Poze1Poze2

Mergi la inceput