Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Crinuta, s-a incalzit, in sfarsit! si apa marii am auzit ca-i buna! n-am apucat inca s-o testez; poate in week-end. Numai ca zilele astea e cam innorat si mai si ploua din cand in cand, dar de-aia de vara, scurta si calda!
ZoRi, ti-am dat PM. Ai mai vb cu dr Zadori? cand te mai duci ptr incercarea din toamna?
Lucia, multa bafta! iti tin pumnii sa vii cu un test pozitiv!
Mirabela, e valabil si ptr tine!
Mi-Ka , pupici ptr tine si printesa! te simti bine acum, nu? pe toate fara exceptie!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta71 spune:
Andicu de abia astept sa vin. Poate vine si Cecilia. Ar fi fain.
ZoRi tu vrei sa mergi in curand la Szeged?
Fetelor, inca nu mi-a raspuns dr..pentru toate
poze
pussi spune:
saluti,
Delphi, imi pare rau, dar asta este, o sa sparga cineva gheata si la noi, si apoi sa vezi ce de gravidute...........
Mika plecam la Sovata in iulie, sunt dureroase tampoanele alea cu namol??? Si nu stiu cum e cu cazarea, tu unde ai stat? Ca vreau si conditii ok.La hortel Danubius e 40Euro/noapte/ pers, si e cam scump....
Zori nu stiu cand ne vedem ca sunt asa aglomerata, cred ca pe saptamana viitoare ar trebui sa stabilim ceva, vorbim si cu Auburn...
Mirabela si ai grija de tine - imi place cum gandesti si ca esti pregatita pentru orice, nu vreau sa fiu pesimista dar prea mult optimism te face sa cazi prea de sus. Cred ca toate am trecut prin asta
Andicu, Crinuta, Ileana
PUSSI
Mi-Ka spune:
andicule, si noi pupam la tine si da, ne simtim bine si eu si printesa lu'tata; de cand incerc sa va pun o poza cu bb, dar tati tot nu are timp sa ne ajute...
pussi, eu m-am dus cu bilet de bugetar, de 18 zile, si am dat acum 2 ani in jur de 3 milioane si ceva, dar aici a intrat cazare, masa, plus tratamentul...Stiu ca procedurile costau atunci in jur de 80.000 lei/procedura, se faceau vreo 3/zi si ca tratamentul sa dea roade se facea 12 zile. Fiind cu bilet de bugetar, eu am facut tratamentul la baza de la lac, nu la nu stiu ce hotel privat la care nu-i stiu preturile.
Tampoanele alea de namol sunt OK, te obisnuiesti cu ele...Mai greu e pana ti-l pune si sa nu fie vreo vaca-scuze- ca sa-l puna fierbinte...Si partea cu spalatul e haioasa...pe mine una de acolo nu a vrut in ruptul capului sa ma lase sa ma spal singura...ea tinea furtunul la... eu ma spalam, cica aia era meseria ei.Dar pana la urma m-am obisnuit...mai ales ca ma si imprietenisem cu vreo 2 tipe venite si ele la tratament si mai avea si noi de ce rade...
Oricum, daca te tii de tratament 12 zile eu zic ca merita sa incerci.
Pupici
Aaa, si am uitat sa-ti spun, incearca lan Hotel Alunis, parca preturile erau mai accesibile ca la alte hoteluri.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
ZoRi spune:
Ciao fetele!
Crinuta am fost deja de 2 ori la Szeged. Mai merg pe la sfarsitul lunii august si probabil voi face FIV in septembrie.
Insa mie cam teama mai ales ca in ultimul timp am auzit de multe nereusite. Dar pana in toamna sper sa-mi treaca pasa proasta prin care trec acum .
Andicu mersi pt PM, ti-am trimis si eu unul.
Pussi spre sfarsitul saptamanii viitoare s-ar putea sa plec din TM. Asa ca daca poti sa-ti faci timp pe la inceputul saptamanii?
pupici
ZoRi
pussi spune:
Zori ne vedm atunci: luni, marti sau miercuri??? la 19 !!! Cine mai vine????
Andicu cum stai cu impachetarile?
PUSSI
crinuta71 spune:
Fetelor, as vrea sa va intreb ceva. Vineri este o saptamana de cand i-am scris la dr., inca nu mi-a raspuns. Daca nu-mi raspunde, eu nu mai vreau sa aman. Ma gandeam sa sun sa ma programez, dar eu nu stiu maghiara. Oare telefonic mi se vor spune ce analize trebuie sa fac pentru FIV? As vrea ca atunci cand ma duc, sa am si analizele cu mine ca sa nu mai pierd vremea. Voi ce ziceti, se poate face asa cum zic eu?
ZoRi tu te-ai programat deja pentru august? Ca si eu as vrea cam pe atunci sa merg. pentru toate
poze
ileana spune:
...AM CAUTAT 3 MINUTE SUBIECTUL, CA NU-L GASEAM....
Cate v-ati hotarat pt. toamna...
Zori, pura curiozitate, ce a zis dr. cand ai amanat putin procedura?
pussi spune:
Am vb cu o prietena, care e la Sovata si DR. i-a cerut urmatoarele analize din sange:
- clamidia
- ureaplasma
- candida
- nicoplasmie
- gardnerela
Repet toate din sange si nu vaginal. In Timisoara se fac la Bioclinica, dureaza 3 sapatamani ca se trimit in Franta.
Le-a mai faut cineva, pe mine m-a dat cu totul peste cap...
PUSSI