Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by pussi

Am vb cu o prietena, care e la Sovata si DR. i-a cerut urmatoarele analize din sange:

- clamidia
- ureaplasma
- candida
- nicoplasmie
- gardnerela

Repet toate din sange si nu vaginal. In Timisoara se fac la Bioclinica, dureaza 3 sapatamani ca se trimit in Franta.

Le-a mai faut cineva, pe mine m-a dat cu totul peste cap...

PUSSI

Am facut la analize...de am inebunit , in ultimii 6 ani, dar de candida din sange, nu am auzit...
Iar ultimele 2 analize...nici nu stiam ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crinuta71, te poti programa si telefonic si da, iti spune si ce analize sa faci, dar tu oricum stii ce ai de facut.
Incearca sa nu te mai stresezi - ti-o spun a mia oara- si sa iei lucrurile cu calm, caci ai vazut ca pe graba nu faci nimic

pussi, de candida din sange nici eu nu am auzit , cum nu am auzit nici de nicoplasmie... Clamydia si ureoplasma, daca nu le-ai facut,e bine sa le faci, caci stiu ca astea sunt inamicul fertilitatii...dar 3 saptamani...curios...mie la Deva,la Bioclinica, mi le-a facut intr-o saptamana parca...

Si la Sovata, nu mi-a cerut dr. nici un fel de analize...deh, s-o mai fii schimbat regulile intre timp...

Pupici

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, nu cred ca la analiza aia ii spune "nicoplasmie"...am dat si in google si nu am gasit nimic...poate nu ai inteles tu bine cum ii spune la analiza respectiva...

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Este sigur cu 'M'si nu cu 'N'.....
Ciudat este ca nu in toate tariile se cere aceasta analiza , decit in cele sudice, pt. ca doar in astfel de tari (cu temperatura ridicata) ar aparea aceasta bacterie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Analiza aia se numeste Mycoplasma si e ca si Urheaplasma, o infectie gen Chlamydia. Poate provoca avortul in caz de-o ai. Si de Gardnerella am auzit, e un fel de ciuperca precum Candida ( e ciudat ca ti-a cerut-o tot din sange, ca iese numai la lama, din cate stiu eu!)

Crinuta, poti suna sa te programezi, ca te intelegi cu fetele si-ti zic si la telefon cu ce analize sa vii din prima! eu am sunat ca nu-mi mai raspundea la al2lea mail (fusese plecat) si fata care mi-a raspuns, mi-a mai zis o data ce analize trebuie)in engleza;mai greu, dar ne-am inteles; daca mi-amintesc bine, parca si eu ti-am zis ce analize cere!

Va in fuga, azi am treaba mai multa!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Crinuta suna la clinica si cere cu dr. Zadori, cu asistentele te intelegi mai greu in engleza. Analizele cu care am mers eu sunt cele pe care le-am facut anul trecut, in plus am mai facut testul papanicolau, bacteriologicul, spermograma si hormonalele pe care le-am facut la ei. Deci analizele pe care le cer sunt cele postate de Andreea la inceputul capitolului. Nu te stresa!
Ileana dr n-a spus nimic ca am amanat procedura, deoarece este un dragut, cu mult calm si multa rabdare, cel putin mie asa mi s-a parut.
Pussi luni e foarte bine pt mine, vorbim luni mai devreme sa stabilim locul.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by ileana

quote:
Originally posted by pussi

Am vb cu o prietena, care e la Sovata si DR. i-a cerut urmatoarele analize din sange:

- clamidia
- ureaplasma
- candida
- nicoplasmie
- gardnerela

Repet toate din sange si nu vaginal. In Timisoara se fac la Bioclinica, dureaza 3 sapatamani ca se trimit in Franta.

Le-a mai faut cineva, pe mine m-a dat cu totul peste cap...

PUSSI

Am facut la analize...de am inebunit , in ultimii 6 ani, dar de candida din sange, nu am auzit...
Iar ultimele 2 analize...nici nu stiam ca exista.

ileana

Mare figura esti Ileana! Pai de candida din sange nici nu cred ca o sa auzi, pentru ca, nici io, ciuperca in sange nu am mai auzit. Am auzit in secretia vaginala, cutanata, in sputa (mama a avut candida la plamani - impropriu spus, dar pe undeva pe la caile respiratorii inferioare). Ma rog, nush ce sa zic.
Iar penultima e de fapt Mycoplasma si se face in general cu ureaplasma; pe ultima am facut-o si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, acum am ajuns acasa de la lucru. Sunt bucuroasa ca azi a fost sotul la Cluj si mi-a adus copie dupa dosarul de la FIV.
Mi-Ka, Andicu, ZoRi multumesc pentru raspunsuri. Adevarul e ca stiu ce analize mi-au trebuit la FIV-ul celalalt si stiu cam ce vi s-a cerut voua, dar ma gandeam sa nu se fi schimbat ceva intre timp. La FIV-ul celalalt mie nu mi s-a cerut spermocultura.
Numarul de telefon de la clinica este tot acesta: 003662423623? O sa sune fie sotul meu (el stie bine engleza si stie deja foarte multe despre FIV) sau cumnatul meu din Canada (ca el stie maghiara, dar habar nu are de FIV, analize si alte chestii). In cazul acesta va fi sora mea langa el, ca ea e superinstruita in problemele acestea (a avut rabdare sa ma asculte). Nu sun eu ca din cauza stresului parca vad ca o sa uit ce imi spun.
Pussi asa cum zic si fetele, e vorba de Mycoplasma sigur.
E ciudata treaba cu Candida in sange. Stiu ca la hemoculturi apare uneori, dar la pacientii in stare grava tratati mult timp cu antibiotice puternice.
Va pup pe toate si va mai spun cand am ceva noutati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

pussy, schimba doctorul!!!!
in Franta nu face nici un laborator asemenea analize de sange!!!!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu acum calculam si mi-am dat seama ca peste o saptamana ma pregatesc sa plec la mare. De abia astept. O sa plecam vineri noaptea ca pe sambata la prima ora sa fim acolo (sa prind rasaritul). De abia astept. Sper sa fie vreme buna si sa ne intalnim.

poze

Mergi la inceput