Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 16
Mi-Ka spune:
Am uitat sa va zic ca s-a intors Lucia de la Szeged si are la purtator un puiut!!! Poate va zice ea mai multe...
Sa dea Domnul sa iasa analiza bine si sa fie cu ochisori !!!
Mirabella11, tinem pumnii in continuare !!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
ileana spune:
quote:
Originally posted by delphi_07
Imi pare f. rau...
inteleg ce simti...suntem alaturi de tine.
crinuta71 spune:
Mi-Ka uite ca dau un semn... Numai ca acum sunt atat de trista ca am citit despre Delphi.
Lucia, Mirabela va tin pumnii sa reusiti.
Andicu cum e la mare vremea? De abia astept sa ajung acolo, sper sa-mi mai revin.
Fetelor eu intru mai rar pe aici ca tot seara ajung acasa.
Va pup pe toate
poze
Kariris spune:
Crinuta e adevarat ce am auzit? Ca te-ai hotarat pentru al doilea fiv? si te indrepti cu pasi grabiti spre Szeged? Bravo, mama, mi-ai luat-o inainte! Sa fie cu noroc! Eu mai astept..ca-s mi-s inca tanara... ce puii mei!
ZoRi spune:
Delphi imi pare tare rau.
Mirabela, Lucia tinem pumnii in continuare, sa dea D-zeu sa reusiti.
Andicu imi scrii te rog pe PM regimul tau disociat.
Pussi bine ai revenit. Cand ne vedem?
Va pe toate.
ZoRi
crinuta71 spune:
Lachi incerc si eu sa-mi fac curaj pentru un nou FIV. Pana acum i-am scris la dr.. Astept si sper sa-mi raspunda. Multumesc de urari. Acum am citit la alt subiect prin ce ai trecut tu in ultima vreme. Imi pare rau. Te admir ca esti atat de optimista, sa stii. Poate vei mai incerca si tu, mai incolo, cine stie....
poze
Kariris spune:
Bafta multa de tooot Crinuta! Mie mi-a cam pierit cheful... acum vrea toata lumea sa fac, mai putin eu! Dar cine stie? ca io-s cam sucita... doar ma stii!
Pupici!
crinuta71 spune:
Lachi multumesc. La tine se poate intampla minunea natural. Asa ca poate nici nu vei avea nevoie de FIV, cine stie.
poze